Deliveroo Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We zouden deze bezorgdienst massaal moeten afweren. Vandaag 27 juni, winkelstraat Oostende. Komt een Deliveroo koerier met zijn brommer door de drukke menigte gereden, rijdt daarbij een aantal mensen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I’ve ordered groceries. As I’m used to face mistakes, I decided to take a video from the moment I opened my bags until the end. One of the items were wrong so I made a complaint. “Surprisingly”, Deliv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik deed een bestelling via de app van deliveroo bij McDonalds ter waarde van €44,34. Ik probeerde het met maaltijdcheques wat al meerdere malen wel lukte, deze keer werd het geweigerd dus dan maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WEERAL EEN VERKEERDE BESTELLING ,NOG NOOIT EEN TERUGBETALING ONTVANGEN EN OOKAL WAS HET DE VERKEERDE BESTELLING HET WAS IJSKOUD EN NIET TE ETEN IK RAAD HET NIETTTTTTTTT!!!! AAN.

1. Online-Bestellservice
  2. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Order high-quality takeaway online from top restaurants, fast delivery straight to your home or office

Ungenügend

Alle Bewertungen

61 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Besteld bij burger king

Besteld bij burger king, ik krijg als wachttijd 30-60 min. Na een 20 tal minuten krijg ik de melding dat mijn rider mijn bestelling heeft opgehaald en onderweg is naar mij. Nog geen 5 min later word deze geannuleerd en krijg ik weer de status ‘eten voorbereiden’. Dit is tot 2 maal toe gebeurd. Daarna de bestelling maar zelf gaan ophalen….

21. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

pour que Deliveroo cesse son activité...

Réessayé hier, après avoir abandonné des années pour très mauvais service. Attendu plus d'1h avec des notifs donnant de fausses infos, pour apprendre que le resto est déjà fermé. Comme avant, une catastrophe. Perdu temps, énergie à appeler, stress. J'espère que cette arnaque cessera bientôt et qu'ils vont stopper ce business indécent.

12. Juli 2024

Verkeerde levering ontvangen

Ik heb eind juni een verkeerde bestelling ontvangen, ze hadden mij toen beloofd dat ik een terugbetaling hiervoor ging ontvangen, ondertussen Deliveroo al 3 x gecontacteerd en nog steeds geen terugbetaling. Absoluut niet aan te raden om daar nog te bestellen.

27. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten eerste zit er een muis in mijn kot

Ten eerste zit er een muis in mijn kot. En ten tweede komt die bestelling nooit. Mijn dag kan ni slechter en het was al mijn laatste examen die niet goed ging. Mijn bestelling komt niet toe na twee uur dus bel ik naar de mc donalds. Ten eerste was die niet te verstaan en ten tweede zei hij bel naar deliveroo en legde hij mega onbeleefd af. Dus ik bel naar deliveroo, die mevrouw was ook niet te verstaan. Ze zei dat het nog een tijdje kan duren en ze vroeg of we nog wouden wachten of annuleren. (Aleeee ja da dacht ik toch da ze zei) natuurlijk heb ik het geanulleerd en ze zei dat ik mijn geld over 7 dagen terug krijg. 7 dagen?!!!!! En dan moest ik zelf nog naar de mc Donalds gaan omdat ik anders geen eten heb. Is deze website de bedoeling om te leveren of om je tijd te verspillen? Ik vraag het mij echt af. Beter krijg ik da geld terug e!!! 🤬

21. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produit manquant, restriction alimentaire non respectée…

J’ai passé une commande vendredi passé et la commande n’était pas complète. je demande un bon pour le remboursement de l’article manquant et je reçois un bon de 0,70€ «0,70€ pour une portion de frites?? » . Ce soir je passe une commande dans un autre restaurant pour bénéficier de mon bon de 0.70cent. Je commande un kebab agneau salade oignons sauce cocktail et surprise je reçois un dürum agneau tomates maïs sauce salsa !!! J’espère que je serais remboursé pour pouvoir supprimer Deliveroo de mes APP !

6. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Te lang moeten wachten, volgende dag wel refund

I.p.v. 30 min. Heb ik 2 u mogen wachten op mijn bestelling.
Update over de levering veranderde ook steeds van rider onderweg, naar rijder wacht op de bestelling, naar op zoek naar rider. Echt amateuristisch!
Heb de dag nadien wel m’n refund gekregen en een tegoedbon

22. Mai 2024

Ongelooflijk slecht

Ongelooflijk slecht, eten besteld voor onze lunch op het werk om 10u40. Eten ging geleverd worden tussen 12u—12u15. Ondertussen al een half uur te laat, rider is gearriveerd in het restaurant, 10m later, op zoek naar een nieuwe rider. Dit bleef maar duren tot 14u15. Uiteindelijk in colere zelf naar het restaurant gereden, kom ik daar kwaad binnen, wat bleek er, deliveroo bleef maar riders sturen met enkel een rugzak als bagage drager, voor 12 man🤷🏻🙄. De baas exuseert zich want heeft ondertussen al 3 keer naar deliveroo gebeld voor een deftige rider. Belt terug en geeft mij de persoon van die amateurs door aan de telefoon. Ik eis men leverkosten (4,99€) en drinkgeld (5€) terug omdat ikzelf achter het eten moest komen en ze hebben geweigerd, ik heb 2,5€ tegoed op mijn deliveroo account gekregen dat is alles. Uiteindelijk heeft de restaurant uitbater op eigen kosten alles opnieuw gemaakt omdat alles koud was. Om 15u lunch gegeten en om 16u gedaan met werken. Nooit meer!!!

3. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

What a joke of a company!

I ordered McDonalds and it came in a bag so soggy it ripped open when I touched it, dropping my food onto the floor. After contacting Deliveroo I get to hear I'm not getting a "compensation"... I don't want a compensation I want a full refund of my money, NEVER go here to get your food!

7. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Même une étoile c’est pas mérité

Même une étoile c’est pas mérité . C’est de la cata total . Soit ils ont en retard soit il indique que cela été livré mais y’a rien sachant que l’adresse est correcte et le pire les livreurs qui ne savent pas parler français . T’es là tu attend pendant 2 . Le livreur finit par t’appeler et la surprise il comprend que dalle et la commande finit par ne pas être livré . C’est inadmissible vraiment . Ils doivent revoir tout cela

4. Mai 2024

Bende prutsers

Een bestelling die nooit aankwam

Bende prutsers 4 april gingen ze men centjes terug storten vandaag 19 april nog altijd niets ontvangen..
Meer dan een uur of 2 verspilt nog altijd bezig voor men centjes belachelijk!!!

19. April 2024

Verschrikkelijk… klantenservice 0,0

Verschrikkelijk… klantenservice 0,0
Besteld, zelf moeten bellen naar het restaurant. Bestelling staat er al 30 min koud te worden. Bel je met Deliveroo (nummer alleen te verkrijgen via e-mail?!), krijg je het grootste schaap aan de lijn, die niets kan doen. Vergoeding wordt gewoon weggelachen. Eerste en laatste keer omdat dit restaurant niet bij Take Away beschikbaar is…

16. April 2024

Kan ik geen 0/5 sterren geven

Kan ik geen 0/5 sterren geven? Want wat een triestig bedrijf is dees. Je bestelt 2 menu's op een vrijdagavond voor je vriendin en jezelf, komt er maar 1 menu toe. Je belt direct nr de klantenservice en is het enigste dat ze kunnen doen zeggen dat ze contact zullen opnemen binnen de 24-48 uur... 1 week later nog steeds geen bericht. Nadat ik dan zelf een bericht gestuurd heb uiteindelijk een mail gekregen net een triestige tegoed bon van dus de prijs van die ene menu. Maar een vergoeding omdat ZIJ gemist zijn van bestelling? Nee hoor dat gaat niet, of het tegoed overschrijven terug gaat ook niet... Als dat maar de triestige oplossing is die ze kunnen geven wil ik hier eig niet meer bestellen. Na dan berichten te sturen naar de klantenservice continu wrs standaard antwoorden waar ik dus niets mee ben want ik vind het echt triestig dat het de oplossing was om 1 week later een half bedrag terug te geven in tegoed dan nog. Triestig bedrijf.

29. März 2024

Over two hour delay

Order accepted at 22:07 with estimated delivery time of 20-30 min. Then over then next 90 min they kept delaying the time by 5 min. Then finally cancelled by deliveroo at 23:50. My child and I went to bed hungry because of Deliveroo's poor service. I suggest using a different delivery option in Antwerp. They do not have enough riders to offer this service. The restaurants are being let down as well.

22. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor de eerste keer besteld bij…

Voor de eerste keer besteld bij Deliveroo en nooit meer 😡 echt schandalig. Bestelling geplaatst iets voor 18u, zou geleverd worden 18u30-19u, maar telkens we keken werd het uur later en later . Tot na 20u zitten wachten op ons eten toen er plots een ‘rider’ aan ons huis stond met een lege tas: hij kwam vragen of we onze bestelling soms al hadden ontvangen van een collega. Je vertrekt toch niet aan het restaurant met een lege tas zonder eten? Uiteindelijk geen eten meer ontvangen, die rider heeft dan alles geannuleerd want ons eten was op mysterieuze wijze verdwenen (gestolen?) nog gebeld met deliveroo maar die waren onbegrijpbaar en smeten telefoon toe, ook via chat geprobeerd om uitleg maar kreeg standaard antwoord toegestuurd

11. März 2024

Incompetentie

Vandaag besteld bij Deliveroo. Na lang wachten een totaal verkeerde bestelling gekregen die ook nog koud was (voelde het door het zakje heen) een fout kan gebeuren, absoluut maar probeer het correct op te lossen.
De customer service liet ook te wensen over.
Ze konden de juiste bestelling niet opnieuw laten leveren en kunnen GEEN TERUGBETALING GARANDEREN. dus er wordt een fout gemaakt, en ik ben hier de dupe van?
👍🏼 Leve de incompetentie.. al kan je er natuurlijk niet te veel van verwachten...

2. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik bestel nooit meer bij Deliveroo

Dit is de 2de maal dat ik een bestelling doe en dat het blijft hangen op rider toewijzen. Ik heb het restaurant even gebeld en mijn eten stond er al lang klaar en was natuurlijk koud. De zaak gaat het eten nu opnieuw bereiden en zelf leveren. De eerste maal ook na heel lange tijd uiteindelijk koud eten gekregen en Deliveroo negeert mijn klacht gewoon. Ik zal in de toekomst Deliveroo niet meer gebruiken.

21. Februar 2024

1 étoile et c'est généreux

Vraiment dommage que 1 étoile soit la note la plus basse.
Commande passée ce jour, le délai de livraison avant de valider et après avoir validé ma commande était entre 08:30 et 08:55, ce qui me convenait parfaitement par rapport à mon heure de départ au travail.

Dix minutes avant 08:55, je reçois un changement d'heure de livraison qui finalement ne me convient plus, car risque de me mettre en retard.
J'ai voulu annuler ma commande, mais impossible puisqu'elle était prête.
J'ai alors contacté l'établissement DELITRAITEUR - VERT CHASSEUR pour comprendre ce qui se passe, ils m'expliquent que la commande est prête depuis un bon moment, mais que Deliveroo ne trouve pas de livreur.
Je leur demande d'annuler, mais refuse, car sinon apparemment Deliveroo leur impose des pénalités.
C'est quand même incroyable que le client subisse des soucis interne entre Deliveroo et l'établissement.
La personne très gentille me dit qu'elle va demander au livreur d'annuler la commande puisqu'il est en retard.
Peu de temps après, je vois que le livreur est en route, je rappelle l'établissement et la dame m'explique le livreur ne voulait pas annuler sinon il subissait des pénalités aussi ?
Est-ce cela votre manière de traiter vos collaborateurs et employés ?
Du coup, c’est le client qui paye et subit tous les désagréments !

Quand le livreur arrive à mon domicile, il m'appelle (déjà ne parle pas français, qu'anglais) et je lui explique tout ce que j'ai dit ci-dessus.
Mais, ne veut rien entendre.
Par la suite, il m'écrit via le chat de l'application, certainement pour garder un trace.

Ensuite, je reçois une confirmation comme quoi la commande aurait été déposée sur le pas de la porte (voir pièce jointe)
Je contacte directement ma concierge et lui demande de la récupérer pour elle et me dit que rien n'a été déposé (elle a été regarder directement).
Je ne peux donc que supposer que le livreur a gardé la commande pour lui.

Par la suite, je reçois un appel de votre central (que je crois supposer en Inde, car une femme indienne me contacte me parlant en anglais).
Personne refusant de comprendre, suivant un protocole imposé et sans logique.
Prendre du personnel dans le pays, parlant la langue du pays, est tellement plus logique pourtant.

Ainsi, en final, je n'ai toujours pas eu de remboursement pour ma commande 1061.

Je vous demanderai donc un remboursement dans les plus brefs délais sur la carte qui a permis au paiement et non pas un bon achat.

Je pense qu'une sérieuse remise en question du système devrait être fait. En effet, traiter un client ainsi parce qu'il ne peut accepter une commande qui arrive avec 25 minutes de retard par rapport au délai maximal donné au moment de la commande, soit 1H30 après l'heure de commande est inadmissible.
Commande passée à 07H50 et livreur arrivé à 09H20.
Pour rappel, il s'agissait d'une commande froide qui était prête depuis 08H00 d'après le magasin, donc aucunement la faute du magasin.

12. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr