רמאות של אונליין דליברי
הזמנתי משלוח לדרום ב1030 בבוקר לאותו היום, חבילה חשובה להגיע לצפון כמה שיותר מהר, רק הגיעו אלי לקחת את המסירה ב15:30, ואז מתחיל לומר לי שבגלל שהוא כבד מידי, אני צריך להשלים עוד 150₪.
התקשרתי לפני ההזמנה לוודא מה "גודלו" כי באתר לא רשום שום דבר על משקל. צייתי שהוא יותר קטן ממזוודה קטנה אבל הוא כבד כי הוא כלי עבודה. המוקד אמר לי שאין בעיה ושזה עדיין נחשב קטן. קבלתי את ההצעת מחיר ושלמתי.
המוקד לא הייתה זמינה לאחר שהשליח אמרה לי שחייב להוסיף כסף, אז אמרתי שכבר מאוחר מידי להזמין מישהו אחר ושאני אסתדר עם המוקד. חשבתי שהוא יבוא לקראתי כי הסברתי מהתחלה שזה כלי כבד ולמרות זאת עדיין אישר לי את גודלו. רק לאחר כמה שעות שהיא יצאה לדרך הצלחתי להשיג את המוקד, ואז הוא רק מתווכח איתי, קוטע בעמצא משפתים, אומר לי שהשיחה לא הייתה מוקלטת ואני לא ציי תי כמה הוא היה כבד ואז אומר לי שאם אני לא משלים את הכסף אז אקחו את החבילה למחסן וכל יום שהוא נמצא שם יעלה לי עוד כסף. כששאלתי אותו איך הם מחשבים את תוספות של מחירים, הוא אמר לי שזהלא קשור אליוזה זה המחיר הנדרש.
ניסתי למצוא חבר לאסוף את החבילה מהמחסן ללא הצלחתי אז ניסיתי גם לכתוב וגם להתקשר למוקד לפני סיום עבודה שלהם, על מנת להשלים את התשלום. אף אחד לא ענה לי. בגלל שלא הייתה מענה, ובזכות זה שהם לא עובדים ביום ו', אני לא יודע איפה החבילה, הוא לא הגיע לצפון בכלל, מפסידים כסף כל יום שזה לא עובד, ואין עם מי לדבר. deliveries-online .com - אונליין דלבירי בעיני רמו אותי ואחר כך חטפו לי את החבילה. אם יכולתי לתת מינוס כוכבים הייתי, ורק רוצה לטבוע אותם ולחשוף בפני כולם איך הם פועלים באמת!!