Brug dem ikke Brug dem ikke! Det giver kun problemer. 1) Firmaet har slet ikke et CVR-nr. 2) Arbejdet skulle laves om efterfølgende. 3) Vender principielt ikke retur på opkald 4) Når man får... Mehr ansehen
Dansk Gulv- & Malerservice
Vi fik lavet alle trægulve i vores hus i maj 2022. Der var god og nem kommunikation, de var hurtige og effektive og til en god pris. Dog var der flere steder, hvor de ikke kunne fjerne den gamle... Mehr ansehen
Super kompetente og behagelige medarbejdere der ved hvad de laver. Vi har brugt dem gentagne gange og alle gange fuldt ud tilfreds og til den bedste pris ift. andre. De overholder deres aftaler o... Mehr ansehen
Har fået slebet gulve og malet vægge lofter og paneler i en større lejlighed. En stram tidsplan blev overholdt, kommunikationen var god og klar hele vejen igennem - altid hurtig respons. Kvaliteten a... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Professionel og kvalitetsbevidst Gulv- og Malerarbejde i verdensklasse.
Egebjerg Bygade 121, 2750, Ballerup, Dänemark
- +45 25 51 51 61
- Kontakt@dagm.dk
- dagm.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har fået høvlet mine gulve
Jeg har fået høvlet mine gulve, er meget tilfreds med service og resultat. Så kan varmt anbefales.
Super god service og resultat
Super god service og resultat. Kan varmt anbefale dette firma.
Lavede mine gulve på to dage til en ok…
Lavede mine gulve på to dage til en ok pris. De var søde, fleksible og åbne over for mine idéer. En god og let oplevelse.
Kan varmt anbefales!
Jeg fik mit gamle gulv ordnet af DAGM og resultatet er simpelthen så flot! Super dygtige og behagelige folk, som overholdte alle aftaler til punkt og prikke! Jeg kan varmt anbefale dette firma.
De var super søde og virkelige dygtige
De var super søde og virkelige dygtige. Meget fleksible i forhold til tiden, og havde mit gulv ordnet på to dage. Det blev virkelig flot. Kan varmt anbefales.
I har lavet mit gulv rigtig…
I har lavet mit gulv rigtig professionelt. Søde medarbejder, god service, kan helt klart anbefales! Tusind tak!
Super kompetente og behagelige
Super kompetente og behagelige medarbejdere der ved hvad de laver.
De overholder deres aftaler og vi kan klart anbefale dem.
Vi har senest fået slebet vores sildebensparket og fået naturolie og nu står gulvet som nyt. Tak!
Flot gulvarbejde med slibning og…
Flot gulvarbejde med slibning og hvidpigmenteret lakering. Gammel københavner lejlighed’s gulve er blevet rigtig shinet op Nem aftale og hurtig fin resultat. Formidabel rådgivning.
Tak og de bedste anbefalinger videre herfra
Mvh Elena
Dagm.dk leverede et flot produkt og service
En helt ærlig anmeldelse herfra;
Dagm.dk har på få dage taget kærlig hånd om min nye dog slidte 1-værelses lejlighed. Jeg bestilte både gulvrenovering og malearbejde, og resultatet er ikke at tage fejl af. Goran, som sammen med hans kollega stod for arbejdet, var super flinke og informerende om, hvordan arbejdet skulle udføres samt, hvilke behov jeg havde. Hele processen og kommunikationen heri var gnidningsfri, og deres kontor var fleksibel til hurtigt at ombooke undervejs grundet eksterne omstændigheder. Det var virkelig en stor hjælp, tak for det!
Kan klart anbefales (og så er deres priser ret så konkurrencedygtige).
Rigtig god oplevelse med Dansk Gulv- og…
Rigtig god oplevelse med Dansk Gulv- og Malerservice. Super veludført arbejde og samvittighedsfulde og fleksible håndværkere. Anbefales!
Meget behagelig og pålidelige mennesker
DAGM kom forbi for at se på vores gulve, før vi accepterede deres tilbud. Vi fornemmede hurtigt, at de var pålidelige mennesker og ville være behagelige at samarbejde med - og vi blev bestemt ikke skuffet.
Medarbejderne var både meget venlige, professionelle og omhyggelige. Vores gulve blev meget flotte. Kan varmt anbefale DAGM.
Hurtig og professionelt
Vi har en gammel andel på Nørrebro, og gulvene var frygtelige. DAGM kunne stille efter bare få dage, og i løbet af 4 dage høvlede og lakkerede de vores gulve så flotte som nye. Ja, nu tør vi næsten ikke bruge gulvene, så fejende flotte er de blevet, haha! Super service, fornuftig pris, og hurtigt og meget professionelt arbejde.
Jeg kan anbefale dem på det varmeste!
Super service!
Super service!! Hurtigt og flot arbejde. Elsker mine "nye" gulve 😍😍
Altid topkvalitet
Altid topkvalitet, til aftalt tid og pris. Super professionelt firma, der gerne giver et godt råd og løser vanskelige opgaver.
Good work on the floors
I hired this company to redo the floors (sanding, polishing etc) in our large rental apartment. They did an excellent job. The evaluator from the rental company came for a scrutiny and was very satisfied with the work.
Mit gulv er blevet fantastisk flot…
Mit gulv er blevet fantastisk flot efter en ludbehandling! Kan klart anbefales!!
Dygtige medarbejder og jeg fik det gulv jeg ønskede mig. Rigtig god service og hurtige aftaler.
Tak igen til dansk gulv og malerservice!
Mine gulve blevet super flotte efter…
Mine gulve blevet super flotte efter hvidpigmenteret lak. Kan varmt anbefale dem. Arbejdsgangen gik som planlagt til tiden og resultatet var fremragende.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.