Brug dem ikke Brug dem ikke! Det giver kun problemer. 1) Firmaet har slet ikke et CVR-nr. 2) Arbejdet skulle laves om efterfølgende. 3) Vender principielt ikke retur på opkald 4) Når man får... Mehr ansehen
Dansk Gulv- & Malerservice
Vi fik lavet alle trægulve i vores hus i maj 2022. Der var god og nem kommunikation, de var hurtige og effektive og til en god pris. Dog var der flere steder, hvor de ikke kunne fjerne den gamle... Mehr ansehen
Super kompetente og behagelige medarbejdere der ved hvad de laver. Vi har brugt dem gentagne gange og alle gange fuldt ud tilfreds og til den bedste pris ift. andre. De overholder deres aftaler o... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Professionel og kvalitetsbevidst Gulv- og Malerarbejde i verdensklasse.
Egebjerg Bygade 121, 2750, Ballerup, Dänemark
- +45 25 51 51 61
- Kontakt@dagm.dk
- dagm.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan varmt anbefales
Overholder aftaler. Det hele kører efter en snor
Meget fleksible. Vi ville gerne have malet med Flügger maling. Ingen problemer.
Meget flot malerarbejde. Super flot guldafslibning.
100% glad og tilfreds
100% glad og tilfreds. Indgår og overholder aftale på professionel vis. Kommer til tiden. Rydder op efter sig. Informerer og vejleder kyndigt. Venlige medarbejdere. Og så er kvaliteten selvfølgelig helt i orden! Mange tak, for en fantastisk oplevelse. Madoasen i Roskilde
Top arbejde
Top arbejde - kom som aftalt - til tiden og aftalte pris - virkeligt flot arbejde - kan anbefales
Wooow jeg har jo fået det flotteste…
Wooow jeg har jo fået det flotteste gulv🤩meget professionelle, dygtige og venlige fagfolk. Kan varmt anbefale denne virksomhed!!
Professionelt fra start til slut!
Professionelt fra start til slut!
Har brugt jer af flere omgange og vores gulve står simpelthen flot. Så tilfreds.
Kan anbefales og overholder aftaler.
Utrolig flotte resultater
Utrolig flotte resultater! Jeg er så glad for mit nye gulv! Anbefaler til enhver tid!
Fleskibel, god pris og god kvalitet.
Har fået slebet gulve og malet vægge lofter og paneler i en større lejlighed. En stram tidsplan blev overholdt, kommunikationen var god og klar hele vejen igennem - altid hurtig respons. Kvaliteten af arbejdet var god, og dagm tog selv initiativ til at komme forbi efter arbejdet var udført, og lave kvalitetskontrol. For den service og den kvalitet af arbejde, var prisen meget attraktiv!
Jeg vil hyre dagm igen!
Virkelig flot og professionelt arbejde…
Virkelig flot og professionelt arbejde til meget rimelige priser! Jeg giver 5 stjerner og min varmeste anbefaling!
Godt resultat og holder sine aftaler 5…
Godt resultat og holder sine aftaler 5 stjerner her fra
Varmeste anbefaling
Vi har benyttet firmaet i forbindelse med indflytning i ny lejlighed, hvor alle gulve skulle slibes og alle vægge males. Gulvet ser ud som nyt og blevet super flot. Malerarbejdet er der heller ikke en finger at sætte på, så det er super godt arbejde.
Quick & Efficient
Scheduled the work at short notice, stuck to the quote provided and were quick and courteous to deal with! The floors look good and are protected before our move in! Would recommend 😊
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Flotte resultater og god service! :-)
Was really happy with a service
Was really happy with a service! Quick replay, very customer friendly, fair price and high quality. Highly recommended!
Sød og venlig
Sød og venlig
Perfekt renovering
Og fornuftig pris
Kan varmt anbefale
Super service. God kvalitet. Hurtig svar og udførelse som aftalt. Kan kun anbefale
Virkelig god og effektiv service
Virkelig god og effektiv service. Flot resultat på både parketgulv og malerarbejde.
Virkelig gode!
Hurtig svartid. God rådgivning inden igangsættelse. Fair pris. Fantastisk resultat!!! Vi er meget glade for vores nyelavede gulve.
Kan kun anbefale Dansk Gulv- &…
Kan kun anbefale Dansk Gulv- & Malerservice, hvor vores oplevelse har været et firma med sublim service og kvalitet. Vi har fået afslebet vores parketgulve og resultatet er perfekt.
Super service og høj kvalitet!
Vi har fået afslebet og lakeret trægulv i vores sommerhus. Resultatet er over alt forventning. Vi er meget imponerende over professionalismen, grundigheden og den venlige betjening. Det er meget den bedste anbefaling, at vi takker for flot udført arbejde!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.