Behagelig oplevelse

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Behagelig oplevelse. Intet at klage over

Alt tilfredsstillende.
En mindre ventetid, men på ingen måde mindre end den ved ethvert lægebesøg forventede.
Gode lokaler, kompetent læge og sygeplejerske.
Fin information om mulige efterfølgende gener ( absolut ingen gener !)
Kan bestemt anbefales !
Rex

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Den lille operation blev udført professionelt og godt, og follow up var godt og omhyggeligt.
Er kommet helt over det, så yderst tilfreds

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Fin og professionel behandling. Godt at der findes sådanne klinikker stadigvæk.

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Altid professionel og behagelig behandling af Kirsten.
Har gået her i flere år og det gør jeg fordi mine ar bliver pæne her.

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Super god oplevelse , meget imødekommende personale og god dialog med Kirsten . Der var lidt ventetid, men sådan er det jo de fleste steder. Behandling forløb fint og i en god atmosfære .

Rigtig godt forløb.
Meget søde og imødekommende personale og dygtig plastikkirurger som gjorde at jeg følte mig i helt trykke hænder.
Rigtig pænt arbejde og alt uden komplikationer.

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
For snart 3 uger siden fik jeg fjernet en tilstoppet talgkirtel tæt ved mit venstre øre. Ved konsultationen hvor operationsdato blev aftalt, blev jeg informeret om, hvordan indgrebet ville foregå, dvs afdækning af operationsområdet, desinficering af operationsfelt, indgift af lokalbedøvelse og selve operationen. Såret ville blive syet i to lag, - plaster på og færdig. Tråde skulle fjernes efter 14 dage. Plastret skulle helst ikke skiftes grundet infektionsrisiko, så jeg var inden indgrebet blevet bedt om at tage et foto af plastret, som bruges ved evt behov for skift af forbinding. Under indgrebet mærkede jeg intet, perfekt bedøvelse, og indgrebet tog ikke lang tid, sådan føltes det. Jeg kunne rejse mig og gå. Efter 14 dage kom jeg tilbage, og trådene blev fjernet, - det lille ar, var bare helt perfekt, og jeg var glad og meget tilfreds. Jeg må sige, at jeg ikke har været i tvivl om, at jeg skulle give 5 stjerner. Min oplevelse er, at den information jeg fik før og under operationen er helt identiske, - og ellers ville jeg have spurgt. Ventetid har jeg ikke bemærket, men blev opmærksom på, at når en patient blev kaldt ind, blev den næste i rækken orienteret om, at næste gang var det hans/hendes tur til at komme ind. Professionelt arbejde hele vejen igennem, - mange tak.

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Jeg anmeldte klinikken efter et besøg i oktober hvor jeg ikke var særligt tilfreds med behandlingen og følte mig lidt misinformeret. Efterfølgende fik jeg en opringning fra klinikken med mulighed for at få en forklaring på den tydelige misforståelse der havde været. Det var misforståelser begge veje. Jeg blev mødt med en meget positiv og stærk forklaring og efter endt samtale følte jeg mig både set, hørt OG forstået. Overordentligt professionelt grebet an. Kæmpe tak for tilbagemelding 💪
I picked this practice over many others based in Copenhagen. Excellent surgeon, kind and welcoming reception. Communication prior and during the procedure was pleasant and very friendly. Couldn’t have asked for a better experience. Thank you.

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Jeg besøgte Lyngby Plastikkirurgiske Klinik i Maj 2025 for at få fjernet to mistænkelige modermærker, henvisning fra min hudlæge. Jeg havde to aftaler, en for hvert modermærke, og efterfølgende yderligere to aftaler for at få fjernet tråde. Det forbliver en gåde for mig, hvorfor man ikke kunne booke de to aftaler i forlængelse af hinanden – måske er det en strategi for at optimere antallet af konsultationer.
Mit forløb på klinikken gav anledning til mange bekymringer. Kommunikationen var under al kritik, og det var næsten umuligt at få klare svar. Kirsten udviste en tydelig mangel på empati og havde en kommunikationsstil, der ikke levede op til forventningerne til en sundhedsfaglig professionel. Det virkede som om, at hendes fokus lå mere på at maksimere antallet af aftaler frem for at sikre en god patientoplevelse.
Ved mit første besøg blev jeg mødt af et meget lille ventelokale, der var fyldt til randen uden mulighed for at åbne et vindue. Der var patienter, der kom ind og ud af samtalerum, operationsstuer og venteværelset. Nogle patienter kom blødende ud i venteværelset, ventende på at få forbinding, mens de klagede over store smerter. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, om det var sundhedsmæssigt forsvarligt at have så mange mennesker samlet i sådanne forhold.
Efter 45 minutters ventetid blev det min tur. Jeg blev ført ind i samtalerummet, men stemningen var underlig, og kommunikationen spabe vedblivende afstumpet. I operationsstuen blev jeg lagt på briksen og gjort klar. Døren blev lukket, og jeg lå og ventede i cirka 20 minutter, mens jeg kunne høre, hvordan en blødende patient blev behandlet, og Kirsten afholdt en medarbejdersamtale med en tilsyneladende helt ny sygeplejerske. I de 20 minutter, jeg lå der, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, om jeg var med i et skjult kamera, da situationen virkede så surrealistisk.
Efter fjernelse af mine modermærker måtte jeg igen kæmpe for at få svar på prøverne. Da jeg til slut fik svar, kom de fra en ny sekretær, der virkede forvirret og undskyldte, at hun var ny i jobbet. Det virker som om, at der er en høj personaleudskiftning, hvilket jeg i den grad kan forstå, når man ser på det kaos, der prægede klinikken

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Kom til Kirsten Hviid Alsbjørn på Lyngby Plastikkirurgiske Klinik i August 2024 for at få fjernet 3 stk hudkræft, 1 ved overlæben og 2 i hovedbunden. Startede med 3 aftaler, 3 dage i træk, en for hver plet der skulle fjernes. Havde efterfølgende 2 aftaler for at få fjernet tråde.
Fik oplyst at 2 operationer var vellykkede, men den ene i hovedbunden skulle gøres om da laboratoriesvaret viste at der stadig var hudkræft i randen. De to gode resultater kunne jeg se på Sundhed.dk allerede et par dage efter operationerne ,men det knap så gode resultat er stadig ikke registreret på Sundhed.dk, nu 7 måneder efter operationen.
Man offentliggør måske kun det der er gået godt ???
Der var så mange ting i det forløb jeg havde på denne klinik der gav en underlig følelse. Kommunikationen var ekstremt dårlig.Det var umuligt at få et klart svar og jeg havde bare set frem til at få fjernet de sidste tråde og få afsluttet min behandling.
Da jeg, endelig, kom til min sidste aftale for at få fjernet de sidste tråde, fik jeg at vide at jeg skulle have lavet den sidste operation om. Igen spurgte jeg efter laboratoriesvaret.
Og igen, kunne jeg ikke få et klart svar. Så jeg sagde tak for denne og at det blev ikke hos hende jeg skulle have opereret mere.
Flere gange i tiden efter behandlingen har jeg selv trukket trådrester ud af såret/arret på min læbe . Dette til trods for at jeg havde været hos hende hele to gange for at få fjernet tråde i læben.
Jeg fik en ny henvisning og tid hos en anden plastik kirug.
I Marts 2025 fik jeg fjernet rester af tråd der var vokset ind i min læbe. Den nye plastikkirurg kunne ikke finde noget laboratoriesvar hvor hun kunne se resultatet af den der ikke var ok, så hun anede ikke hvor hun skulle operere... Hun undersøgte mig og sagde at den plet jeg havde fået en henvisning på umiddelbart så fin ud og at hun ville tale med den hudlæge der havde henvist mig. Sammen med min hudlæge vil hun lave en ny behandlingsplan og kontakte mig.
Denne nye plastikkirurg skal helt klart have 5 stjerner for at lytte og forsøge at rede trådene ud😉 fra det dårlige resultat jeg mødte op med fra mit bekendtskab med Kirsten i Lyngby.
Kirsten er totalt blottet for empati, virkelig ringe til at kommunikere og virker som en læge der bare skal have flest mulige aftaler i kalenderen.
Har lige læst jeres svar. Bedre sent end aldrig. Tak .
Prøvesvaret fra operationen foretaget d. 28-8-24 er stadig ikke synligt på Sundhed.dk. Så jeg ved ikke hvordan I kunne vide at det var nødvendigt at operere samme sted igen. Og kan da oplyse at jeg ikke har haft yderligere problemer i det område.
Er kommet fint videre efter den mindre gode oplevelse i August 2024.

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Trygt og meget smukt resultat..kirurgen har et bemærkelsesmæsdigt godt håndelag

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Jeg ringede til lyngby plastik for at få fjernet 2 modermærker. Jeg har aldrig blevet så dårligt bemødt nogensinde, som af den som svarede i telefonen. Jeg fik ikke lov til at bestille en tid, fordi jeg sagde at det var lang ventetid at vente 8 måneder. Hun sagde at der var 3 der ikke mødt op igår og på grund af det fik jeg ikke bestille en tid. Da jeg sagde at jeg var en der helt sikkert mødte op, fik jeg svaret "de siger de allesammen". Virkelig uprofessionel håndtering af det hele og jeg fik en virkelig dårlig oplevelse på trods af at jeg aldrig har været kunde der før eller haft noget med dem at gøre tidligere.

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Her får du en eminent - jeg gentager eminent kirurg til at sy. At få fjernet et modermærke kan efterlade grimme ar, og nogle heler dårligt efter operation. Jeg er en af dem!
MEN gør hvad Kirsten siger 100% i forbindelse med efter-pleje, og se et håndværk, der er i orden. Ja der er et ar, men det er det pæneste resultat, jeg kunne drømme om. Det er virkelig helet pænt og syet nærmest usynligt. Ingen andre kirurger har interesseret sig så meget for efterpleje som Kirsten - og kombineret med sikker hånd ved indgreb, er du i gode hænder! Kæmpe respekt for hendes kunnen og råd. Hun interesserer sig faktisk for dit resultat.
/ Rie

Antwort von Lyngby Plastik Kirurgiske Klinik
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.