dagjewellness.nl Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dame van de receptie, erg gastvrij en aardig. We hadden een Japanse headspa geboekt tweemaal. Zwaar slecht! Dit kan je niet verkopen. Vrouw aait door je haar totaal niet prettig, olie op je gezicht in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor ons wederom een heerlijke ervaring. Wil je drukte en hectiek dan kun je naar de grotere sauna's gaan. Wil je rust, lekkere sauna’s , zwembad, etc., ruime ligweides dan is dit een heerlijke sauna.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dagje sauna in augustus , super locatie, mooi aangelegd en genoeg ruimte om elkaar wat space te geven. Personeel vriendelijk , leuke verschillende sauna s met een verhaaltje erbij Met beetje zon e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cadeaubon gekregen, accountje gemaakt maar voor we hem konden gebruiken => Corona. Resultaat vandaag: bon niet meer in te ruilen. Werd gecommuniceerd via 'social media' dat dit mogelijk was tot juli 2... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

WAARDELOOS

WAARDELOOS. Wij hadden van onze werkgever een voucher Dagjewellness.nl ontvangen. Samen met nog twee collega's uit de Zorg dachten wij hier als een verdiende beloning heerlijk gebruik van te maken. Met veel moeite samen snel een vrije dag gepland, want de voucher was maar een maand geldig. Vol enthousiasme de vouchers aangemeld. Blijkt dat je eerst moet betalen alvorens te kunnen reserveren. Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen met de door ons uitgezochte Veluwse Bron. Helaas is dat niet mogelijk, alleen via een contact formulier. Daar gevraagd of de desbetreffende datum nog vrij was, omdat er voor vouchers maar een beperkt aantal reserveringen zijn. Het antwoord was dat zijzelf geen reserveringen in het systeem kunnen zetten. Het is dus zo dat je wel mag betalen, maar niet weet of jij er op een ontspannen manier gebruik van kunt maken.
Gelukkig kwamen we hier op tijd achter en hebben niet betaald. Volgens ons wordt alleen Dagjewellness.nl hier beter van!

4. April 2022

Waardeloos

Mijn voucher eind 2021/begin 2022 niet kunnen verzilveren voor de einddatum omdat alles gesloten was vanwege Corona. Meerdere keren contact opgenomen om te vragen of er een oplossing mogelijk was, nooit een reactie ontvangen.

24. März 2022

Ook hier 9,95 toeslag per kaartje

Via het kerstpakket van werk 2 saunabonnen gekregen voor een dagje wellness. Er is inmiddels wel weer plek om te boeken (is wel afhankelijk van de sauna), maar ook hier helaas met toeslag van 9,95 euro per ticket. Op de website staat idd dat toeslag berekend kan worden, maar dit lijkt standaard te zijn en het bedrag is mijn inziens buiten proportie hoog. Zeg dan gewoon dat de bonnen duurder zijn en bereken geen toeslag. Nu worden mensen voor de gek gehouden.

18. März 2022

Oplichters

Oplichters. Laten cadeaukaarten eerder verlopen dan juridisch toegestaan. Voordat je een reserveringscode krijgt moet je eerst betalen. Vervolgens zie je dat je nergens terecht kan.

Hier niks kopen. Je kan je geld beter op de bank zetten. Dan kan je er tenminste nog bij.

14. März 2022

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Je wilt boeken maar krijgt een error op de website. Hierdoor kan je deze dag niet boeken. Dagjewellness is nergens te bereiken behalve via mail of facebook messenger. Duurt wel rustig 1,5 tot 2 dagen voor dat je een keer een reactie krijgt.

Vervolgens is het antwoord eigenlijk; ja jammer, error kunnen wij niets aan doen. Dus je kan niet meer boeken.

Super fijn als je een dag vrij hebt genomen voor de sauna. Hier koop ik dus nooit meer kaarten. Weggegooid geld! (Want uiteindelijk moet je extra nog eens €9.90 toeslag p.p. betalen!)

15. Februar 2022

Dag leuke cadeaubonnen!

Dag leuke cadeaubonnen!
Helaas lukte het steeds niet om in de weekenden en schoolvakanties te boeken. Ivm werk ben ik hier afhankelijk van. Ook door de diverse lockdowns kon er niet geboekt worden. Nu heb ik twee cadeaubonnen liggen die eerdaags verlopen. Helaas kunnen ze door dit bedrijf niet verlengd worden. Snel incasseren maar geen inlevingsvermogen. Jammer van het geld van de cadeaugever. Slechte zaak!

23. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door alle maatregelen en ziekte zijn…

Door alle maatregelen en ziekte zijn wij niet in de gelegenheid geweest eerder te gaan dan in de laatste 2 weken. Er staat niet in de voorwaarden dat je langer dan 2 weken van te voren moet boeken maar nu kunnen we bij geen enkele sauna meer boeken. Blijkbaar omdat het aantal etickets vol zit maar dat kan niet omdat er 9 saunas zijn en die hebben we allemaal geprobeerd. Er wordt geen enkele oplossing aangedragen terwijl de tickets gewoon geldig zouden moeten zijn. Slechtere service kan niet dus niet intrappen. Als ze nu een oplossing aandragen!

13. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reserveren altijd vol, slechte service

Eindelijk, de sauna is weer open en ik wil erheen, ik pak mijn tickets en ga boeken.. helaas pas over 3 maanden plek... oke, dan meer een regulier ticket. een paar weken later denk ik, laat ik even vooruit reserveren. Geen plek... geen enkele plek.. alle 4 maanden volgeboekt..

Vervolgens elke week geprobeerd of er een plekje vrij komt, 2 maanden voor het eind gebeld met de verkoper. Zij zouden bij mij terugkomen maar na een week nog niets gehoord, een mail ertegenaan. hierop werd gevraagd naar de codes en als antwoord. "Het zit inderdaad vol, jammer voor u"

Nu snap ik dat ze voordelig tickets kunnen aanbieden, ze zorgen ervoor dat er amper tot geen mogelijkheid is om te reserveren en strijken zelf het geld op.. Ik verwacht dat zowel de koper van de ticket als de sauna nooit iets van dit geld zien.

En dan in de mail netjes antwoorden en naar de ticketcodes vragen alsof ze je gaan helpen.. maar nee hoor, gewoon nog even inwrijven, stelletje oplichters.

25. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestolen voor 35 euro- trap er niet in!

Ik heb 2 vouchers gekocht voor 35 euro, voor gratis entree in een van de sauna's.
Nu hebben alle sauna's geen enkele datum open gezet om de voucher in te wisselen, waardoor mijn geldigheid van de voucher straks verloopt en ik dus mijn geld kwijt ben. Ik vind dit echt diefstal!

10. November 2021

Zeer slecht!

Zeer slecht! Voor heel november én december niets meer beschikbaar, in geen enkele sauna!!

Belachelijk

Via het Kerstpakket van werk heb ik 2 saunabonnen gekregen voor een dagje wellness. Maar wanneer ik nu daadwerkelijk wil gaan boeken hebben ze bij geen enkele sauna meer iets beschikbaar. Daarom heb ik ze gemaild om een verlenging van de geldigheid of een andere oplossing, maar daar willen ze gewoon niet aan meewerken. Als je bij deze sauna's zelf een ticket wil kopen hebben ze opeens wel plek, echt belachelijk.

Zeer slecht

Zeer slecht! Vanaf oktober in GEHEEL november én december niets meer beschikbaar, in GEEN enkele sauna van DagjeWellness. Ik heb gemaild en ze zeggen dat we vanaf 1 juli kans hebben gehad en het e-ticket niet verlengd wordt. Echt niet normaal.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voucher / e-ticket niet te verzilveren

Kan mijn voucher / e-ticket niet verzilveren voor de verloopdatum, die eind van het jaar verstrijkt, mede omdat de sauna lange tijd gesloten en/of beperkt toegankelijk was vanwege Corona. Geen verlenging of oplossing vanuit dagjewellness.nl geboden. Gewoon pech, voucher weg.

2. November 2021

Ontzettend slecht bedrijf

Ontzettend slecht bedrijf! Tijdens Corona 2 vouchers voor 35 euro gekocht. Al enkele maanden onmogelijk om deze vouchers te gebruiken gezien de zeer beperkte data die ze open stellen voor voucher eigenaren (terwijl voor de 'normale' klant die de hoofdprijs betaalt, wel alle data beschikbaar zijn). Daarnaast hanteren ze ook nog een bizar hoge toeslag. Klantenservice geeft een geautomatiseerd antwoord en telefonisch zijn ze niet te bereiken. KOOP HIER NIETS!

2. November 2021

Geen beschikbaarheid met giftcard

Ik heb een giftcard en die is tot het einde van dit jaar geldig. Maar helaas, met een giftcard (e-ticket) is er geen beschikbaarheid, ze zijn tot het einde van het jaar vol. Zonder e-ticket, zijn echter alle dagen beschikbaar.

Contact is vrijwel onmogelijk.

Te gek voor woorden... weg is je geld.
Ze hebben het geld voor de giftcards al ontvangen, dus ja, die blokkeer je dan natuurlijk.

20. Oktober 2021

Waardeloos!!!

Waardeloos!!!! Oplichters!! Je koopt vouchers en na Coronaperiode wil je boeken maar zitten alle sauna’s zogenaamd vol de komende 3 maanden, als antwoord krijg je had je maar eerder moeten reageren … vind dit niet kunnen. Bestel NOOIT vouchers bij dagjewellness.nu !,,,,

29. September 2021

Pure oplichting

Het is vrijwel onmogelijk om een datum te boeken met de voucher. Wilde bij Veluwse Bron boeken, maar tot november geen weekendagen beschikbaar. Daarnaast is er ook nog een 9,95€ toeslag zonder verdere uitleg. Klantenservice is afwezig en er is nergens een telefoonnummer beschikbaar. Het leek zo'n leuk cadeautje, maar het is een regelrechte ramp...

28. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr