dagjewellness.nl Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dame van de receptie, erg gastvrij en aardig. We hadden een Japanse headspa geboekt tweemaal. Zwaar slecht! Dit kan je niet verkopen. Vrouw aait door je haar totaal niet prettig, olie op je gezicht in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor ons wederom een heerlijke ervaring. Wil je drukte en hectiek dan kun je naar de grotere sauna's gaan. Wil je rust, lekkere sauna’s , zwembad, etc., ruime ligweides dan is dit een heerlijke sauna.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dagje sauna in augustus , super locatie, mooi aangelegd en genoeg ruimte om elkaar wat space te geven. Personeel vriendelijk , leuke verschillende sauna s met een verhaaltje erbij Met beetje zon e... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee dagen voor de gereserveerde datum…

Twee dagen voor de gereserveerde datum het bezoek geannuleerd vanwege ziekte. Het terugbetalen van het reeds betaalde entreegeld wordt geweigerd om onduidelijke en onjuiste redenen. Voor iedereen die gebruik wil maken van deze onderneming, doe geen betalingen vooraf, want bij een onvoorziene omstandigheid ben je je geld kwijt.

18. Dezember 2024

Geen problemen mee

Ik weet niet wat de problemen hiermee zijn, maar ik heb er al meerdere malen gebruik gemaakt van de kortingskaartjes die je krijgt als je weggaat uit de sauna. Codes aanvragen op de site en met die codes weer inloggen bij de aangesloten sauna's. Weekendtoeslag 3 euro pp kom ik uit op 38 euro totaal, dus 14 euro pp. Ik kon elke dag kiezen.

23. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte club die afspraken niet nakomt.

Slechte club die afspraken niet nakomt.
Via elysium voucher gekregen. Deze heb ik verzilverd en afgerekend (70 euro) blijkbaar op de datum dat ik wilde gaan mochten deze niet gebruikt worden. Via hun algemene voorwaarden me geld terug gevraagd. werk 7 werkdagen beloofd imiddels 20 dagen veder nog steeds geen geld terug. En nu word het weer beloofd dat het naar de juiste afdeling word gestuurd. ik nooit meer in zee met deze club

22. Oktober 2024

Kortingsvoucher

Ik wilde voordat ik mijn kortingsbon eerst weten of er wel plek was. Helaas is er geen telefoonnummer dus zijn ze onbereikbaar. Via een contact formulier heeft geen nut, want antwoord krijg je niet. Gelukkig na het lezen van vorige reviews heb ik mijn kortingcodes niet verzilverd. Dus niet mijn geld kwijt maar ook geen ontspanningsdagje gehad. jammer....

6. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gebruik geen vouchers, die je na sauna bezoek krijgt

Het lijkt zo aardig, dat je na je sauna bezoek een voucher krijgt, maar pas op NIET DOEN!
Nu pas lees ik dat het niet aan mij ligt, dat ik niet kan reserveren en dat ik 35 euro kwijt ben!
Mailen naar bewellness helpt niet, het antwoord dat je krijgt "Het ligt aan uw browser" ... klinklare onzin!
Binnenkort toch eens bij de sauna informeren of ze hiervan weten!?
Tip: ik heb de dames van bewellness gevraagd voor mij te boeken en dat is gelukt!

12. Februar 2024

Niet te activeren cadeaukaart

ben de hele ochtend al bezig om mijn zgn cadeaukaart voor een welkom terug te activeren, het systeem loopt constant vast. Ik heb alles volgens 'de regels'ingevuld en de kaart is tot 15 maart 2024 geldig. "Oeps er ging iets mis" is de enige reactie .

2. Februar 2024

Cadeaubon onbruikbaar

Cadeaubon gekregen, accountje gemaakt maar voor we hem konden gebruiken => Corona. Resultaat vandaag: bon niet meer in te ruilen. Werd gecommuniceerd via 'social media' dat dit mogelijk was tot juli 2022, maar niet eens per mail naar de gebruiker. 0 medewerking om dit op te lossen. De meeste bedrijven doen tenminste een beetje moeite om tot een vergelijk te komen. Jammer, maar wij zullen er geen gebruik meer van maken.

5. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echt nooit een kado kaart kopen

Echt nooit een kado kaart kopen.
Betaald en wel. Corona. Nu in willen wisselen. Te laat volgens hun.
In de corona periode wilden we niet gaan en nu is het niet meer geldig.
4 kaarten betaald en e tickets in handen. Ze doen ook geen moeite voor je verder, geen andere aanbieding, niks. Weg geld. Ik koop nooit meer via dagjewelness.nl !

15. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KLACHT, HELE SLECHTE SERVICE!!

Een aantal maanden geleden werkte de verzilveringscode niet.
Ik heb een nieuwe verzilveringscode gekregen. Hier stond niet in tot wanneer die geldig was.
Ik had mijn kaartje betaald en zag daarna pas,dat het nog maar een aantal dagen geldig was en ik niet meer kan gaan op de dag dat ik zou willen gaan. Het gaat om 3 dagen verschil.
Ze denken totaal niet met je mee en doen erg moeilijk. Heel erg jammer.
Ook geven ze aan dat je kan zien op de voucher tot wanneer het geldig is. Je krijgt de voucher pas via de e-mail wanneer je betaald hebt.
De service is gigantisch slecht!!!

14. Dezember 2022

Vervallen saldo Wellness Giftcard

In 2020 midden in de corona tijd heb ik een Wellness Giftcard gekregen van mijn collega’s in verband met mijn pensionering. Op de kaart stond een bedrag van € 150. Een riant bedrag waarmee de collega’s mij en mijn partner een dag in de watten wilden laten leggen. Vorige maand voelden mijn vrouw en ik (we zijn op leeftijd) het weer veilig om naar onze favoriete sauna in Peize te gaan. Toen we de kaart wilden gebruiken, zag ik in piep kleine letters op de achterkant dat de kaart slechts een jaar geldig was. Ik heb een mail gestuurd aan Dagje Wellness om een beroep te doen op coulance. De sauna’s waren in het jaar dat deze kaart geldig was immers langdurig gesloten. Er volgende een teleurstellend antwoord: “Vanuit de directie is er besloten dat je geen gebruik kunt maken van een coulance regeling. Wij begrijpen jouw teleurstelling maar wij kunnen hierin helaas verder niets voor je betekenen.” Ik kreeg geen uitleg waarom de directie dit besluit heeft genomen. Juridisch staan ze sterk. Het voelt bijna als diefstal dat deze directie het geld in eigen zak steekt. Ik geef nooit meer cadeaubonnen, zeker niet van Dagje Wellness. Contant geld met een persoonlijk briefje is leuker en veiliger voor de ontvanger.

14. November 2022

€350 opgelicht

Vorig jaar tijdens de versoepelingen van de covid19 lockdown,
9 wellness pakketten aangeschaft, al bij het activeren van de 9 vouchers codes, bleek 1 al gebruikt te zijn (ondanks nieuw pakket) na contact op te nemen mat de klantenservice gaven ze me aan dat hier verder niks aan te doen was (ook al heb je de fysieke voucher nodig om binnen te komen).
Vervolgens zette de lockdown toch door en was het niet mogelijk om een boeking te maken. Ook hier weer contact opgenomen met de klantenservice en die verzekerde mij dat de vouchers tot het einde van dit jaar (2022) geldig zouden zijn, ondanks de al aangegeven datum op de vouchers. Vervolgens de vouchers verzilverd, dat ging allemaal prima, maar tijdens het boeken bij een van de resorts was het niet mogelijk om de verzilverde codes in te wisselen naar boekingen.
€350 aan vouchers gewoon door door mijn neus geboord.
Weer contact opgenomen met de klantenservice en het eenigiste wat ik terug krijg is: Helaas deze vouchers zijn verlopen!

Wat een ontiegelijk kolere bedrijf

4. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stuitende ervaring en goede tip

Ik schrijf normaal alleen een review bij een boven verwachting goede service of ervaring. Ik ben nu echter zo verbaast dat ik hoop dat je mijn review leest voordat je geld stopt in een kaart van dagjewellness.nl.
Ik ben een tijd mijn kaart kwijt geweest. Dan kun je dus niets. Geen antwoord gekregen op mijn vragen per mail. Daarnaast was het coronatijd. Net de pas teruggevonden en via de website eindelijk een reactie. De pas is verlopen. Helaas. Jammer. Sorry? Voor de kaart is vijftig euro betaald! Ik snap een vervaldatum; prijzen en zakelijke afspraken met leveranciers kunnen tenslotte wijzigen. Geef dan in ieder geval een restitutiemogelijkheid. Of voer tenminste een klachtenbeleid uit, waarbij telefonisch contact mogelijk is. Ik blijf nu over met niets, behalve een hoop negatieve energie die ik mezelf normaal bespaar door geen reviews te schrijven... Dikke tip: geef geld cadeau of regel zelf de betaling bij een wellness naar keuze ipv een kaart aan te schaffen die niets waard is. Waar dagjewellness.nl ook nog een flink percentage aan verdient. Scheelt een hoop gedoe.

28. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremely bad - avoid it!

I would not even give this company one star but I could not write a review without choosing that one undeserved star so here I am. I would not recommend to anyone to buy any present cards (cadeaubon) from this place because we received one as a gift just before the pandemic hit and obviously could not use it for a long while.. In the end when we were looking forward to use it, we learned that the card expired (seriously how can a wellness card during pandemic can expire????) and the company is keeping the money the card is worth. When we approached the customer 'care', they were nowhere close to 'caring' or accommodating but giving us arrogant responses back. These people had no clue about customer care. We regret that we even had to interact with such people. So my advice, you better give a different gift to people or to yourself.

26. August 2022

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. Ze gaan een samenwerking aan met treatments, maar hun waardebonnen waren onmogelijk te verzilveren. Alles zat vol. Ik heb meerdere malen contact met ze hierover gehad, maar ze namen 0,0 verantwoordelijkheid. Ik had 4 bonnen en stelde voor 2 nieuwe ervoor terug te krijgen. Ook dit was niet mogelijk. Ze denken niet mee en willen geen oplossing zoeken. Oplichters zijn het! Enorm teleurgesteld in dit bedrijf.

24. Mai 2022

Frauduleus bedrijf!

Op meerdere vlakken een scam. De e-mails van dit bedrijf zijn slecht geformuleerd, daarnaast zitten er grammaticale fouten in die als bedrijf niet door de beugel kunnen. Dit geeft mij al het gevoel dat er iets niet pluis is, en daarmee kom ik op mijn 2e punt. Een voucher is praktisch niet te verzilveren, en al helemaal niet vanwege alle corona maatregelen. Omdat wij deze na de einddatum pas konden verzilveren vanwege de genoemde reden kunnen wii niet naar de sauna. Het 'bedrijf' wil je niet meehelpen en bellen is onmogelijk gezien het bedrijf geen telefoonnummer presenteert op de website (overigens illegaal voor bedrijven om geen telefoonnummer te verschaffen).
Even snel zoeken op Facebook en je zult zien dat heel veel mensen dezelfde problemen ervaren als ik.

Lang verhaal kort, een frauduleus bedrijf waarvan ik denk dat het gerund wordt door 1 persoon die ervan door gaat met een heleboel geld!

25. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr