Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Personalet i butikken er meget søde Dog havde jeg booket en tid hos dem, da de kørte tilbud (den fulde pakke). På dagen ringer de en time inden og aflyser tiden, men fortæller at de vil kontakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De søde medarbejdere er altid helt vildt gode til at hjælpe med ALT indenfor krøllerverdenen! Og man føler sig slet ikke presset til at købe alt, hvad de anbefaler, og de er meget ærlige ift. hvad de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Curls by M kan kun anbefales. Både som frisør, webshop og den fysiske butik. Man bliver mødt med nærværende service. Da jeg fik en krølleklip (som i øvrigt er helt genial), lyttede jeg med, mens kunde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Curls by M gav mig for nogle år siden personlige anbefalinger til mine krøller, og det er den bedste rådgivning, jeg nogensinde har fået. Tag den frisører :) Jeg sætter derfor stor pris på at Curl... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  2. Schönheitssalon
  3. Friseur

Über Curls by M

Vom Unternehmen geschrieben

Curls by M er en webshop og fysisk butik dedikeret til naturligt krøllet hår.

Alle vores produkter er baseret på Curly Girl Metoden, og du kan derfor trygt handle hos os uden at skulle nærstudere ingredienslisterne, da vi har gjort arbejdet for dig!

Alt salg foregår udelukkende online og fysisk i vores butik i Aarhus.

Vejledning og kundeservice foregår gennem vores sociale medier og man er altid velkommen til at komme forbi butikken for en mere personlig vejledning.

Følg os på de sociale medier og hold dig opdateret.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

274 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fik kun en af de to krølleprodukter jeg havde købt.

Jeg kan for det meste ikke lide at lave dårlige anmeldelser, men jeg bestilte to krølleprodukter og modtog kun en. Jeg ville sette stor pris på at få det andet jeg havde købt også.😊

10. Februar 2025

Hej Olivia
Du må meget gerne sende os en e-mail med dit ordrenummer samt det produkt du mangler, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Curls by M en del…

Jeg har handlet hos Curls by M en del gange, når jeg har været i tvivl om mine valg af produkter, har jeg spurgt til råds, ofte i en besked på IG, jeg har fået super god vejledning og anbefalinger. Handlen går hurtigt, pakken er altid lækker. 1000 tak for jer:-)

29. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte to produkter for to uger…

Bestilte to produkter for to uger siden, pakken er ikke engang afsendt endnu. På hjemmesiden står der 1-5 dages leveringstid, de svarer ikke på mails og har allerede trukket pengene

16. Januar 2025

Kære Pelle

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget den oplevelse, du har haft med din ordre.

Vi har sendt dig mails for at informere om, at et af produkterne i din ordre desværre var i restordre, hvilket har forsinket leveringen. Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi arbejder løbende på at optimere vores lager og kommunikation, så denne type situationer undgås fremover.

Vi har efterkommet dit ønske om at annullere ordren og har allerede refunderet det fulde beløb til dig. Vi beklager endnu en gang for ulejligheden og håber, at vi kan få muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Nadia / Curlsbym

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levering siger 2-4 dage

Levering siger 2-4 dage. Men efter ti dages ventetid, har jeg stadig ikke modtaget min varer og de HAR trukket penge.
Yderligere, har de oplyst forkert telefonnummer på deres hjemmeside og de besvarer ikke deres mail.
Virkelig dårlig oplevelse. Vil IKKE anbefale andre at handle der.

16. Januar 2025

Kære Ella

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med din ordre.

Vi har sendt dig en mail med information om, at din pakke er forsinket, da et af produkterne desværre er i restordre. Vi forstår, at dette er frustrerende, og vi arbejder hårdt på at undgå sådanne situationer fremover.

Vores telefonnummer er korrekt oplyst på hjemmesiden, men vi beklager, hvis du har haft svært ved at komme i kontakt med os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og undskylder, hvis der er sket en forsinkelse i vores svar.

Vi er kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang, men vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Nadia / Curlsbym

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel vejledning og god behandling

Jeg føler mig altid lyttet til og utrolig godt behandlet hos Curls By M. Deres professionelle vejledning gør, at jeg altid går derfra med en følelse af tryghed og tilfredshed. Jeg ved, at mine krøller er i de bedste hænder, og det gør hele forskellen for mig.

29. November 2024

Fantastisk service og vejledning

Fantastisk service og vejledning. Altid god stemning og et smil i butikken. Det føles som et stort fællesskab at handle hos Curlsbym. Jeg køber aldrig mine produkter andre steder og anbefaler butikken til alle.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!!!

28. November 2024

Simply the best!

Simply the best! Products, client service, shipping time ✨ I also had the best experience in the salon where I could finally learn how to take care of my curls ! 💕

5. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produktet fra Boucleme

Produktet fra Boucleme - seal + shield curl cream drysser meget når håret er tørt - det ser ud som om jeg har skæl, hvis jeg har sort tøj på
- det ærger mig meget, da produktet ellers giver mig flotte krøller i mit kraftige hår
Ellers hurtig lev.

15. September 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr