Personalet i butikken er meget søde Dog havde jeg booket en tid hos dem, da de kørte tilbud (den fulde pakke). På dagen ringer de en time inden og aflyser tiden, men fortæller at de vil kontakt... Mehr ansehen
De søde medarbejdere er altid helt vildt gode til at hjælpe med ALT indenfor krøllerverdenen! Og man føler sig slet ikke presset til at købe alt, hvad de anbefaler, og de er meget ærlige ift. hvad de... Mehr ansehen
Curls by M kan kun anbefales. Både som frisør, webshop og den fysiske butik. Man bliver mødt med nærværende service. Da jeg fik en krølleklip (som i øvrigt er helt genial), lyttede jeg med, mens kunde... Mehr ansehen
Curls by M gav mig for nogle år siden personlige anbefalinger til mine krøller, og det er den bedste rådgivning, jeg nogensinde har fået. Tag den frisører :) Jeg sætter derfor stor pris på at Curl... Mehr ansehen
Über Curls by M
Vom Unternehmen geschrieben
Alle vores produkter er baseret på Curly Girl Metoden, og du kan derfor trygt handle hos os uden at skulle nærstudere ingredienslisterne, da vi har gjort arbejdet for dig!
Alt salg foregår udelukkende online og fysisk i vores butik i Aarhus.
Vejledning og kundeservice foregår gennem vores sociale medier og man er altid velkommen til at komme forbi butikken for en mere personlig vejledning.
Følg os på de sociale medier og hold dig opdateret.
Guldsmedgade 23, 8000, Aarhus C, Dänemark
- curlsbym@gmail.com
- curlsbym.dk
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid fantastisk service!
Jeg er en stamkunde hos CurlsbyM, og personalet har aldrig skuffet mig derinde. Indehaveren Nadia samt personalet er altid super søde og hjælpsomme! Jeg kan varmt anbefale deres butik samt at få en klipning hos CurlsbyM ☺️
Super dygtig til sit arbejde 😍
Fantastisk oplevelse!
Jeg har handlet på hjemmesiden flere gange, og været rigtig glad for de ting jeg har modtaget 🙂
Da jeg i denne uge skulle til Jylland ville jeg prøve en detox og styling/vejledning i butikken, så jeg booker tid til dette. Da jeg kommer frem (efter over 2 timers kørsel), opdager vi at jeg har booket en forkert dag, jeg bliver ked af det da jeg havde glædet mig! Nadia griber mig med det samme! Hun tager sig tid til at give mig oplevelsen, selvom hun ikke havde tid i kalenderen (jeg tror at hun har brugt sin frokost pause på mig 🥹).
Jeg har den fedeste oplevelse med fantastisk vejledning! Jeg er gået derfra med de smukkeste krøller, og en håndfuld produkter som jeg glæder mig til at prøve!
Jeg kommer helt sikkert igen, næste gang jeg er i Jylland 🥳
Rigtig god krøllevejledning og styling!
Rigtig god behandling og vejledning til mine krøller! Dejlig salon og fantastisk personale. Kan varmt anbefales❤️
10/10 oplevelse
10/10 oplevelse, de fandt krøller jeg ikke troede jeg havde og de var så søde til at vejlede mig
Cirls by M har nok det største udvalg…
Cirls by M har nok det største udvalg af shampoo/balsam m.m til krøllet/bølget hår, jeg har set.
Derfor bestiller jeg derfra, for de har altid lige det , jeg enten mangler eller gerne vil prøve
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dårlig oplevelse med webshop
Jeg bestilte et par varer fra deres webshop. Jeg fik ingen ordrebekræftelse eller faktura, kun en besked fra min pakkeshop om, at jeg kan afhente leveringen. Så besluttede jeg mig for at returnere en af varerne, men der var ingen vejledning til, hvordan jeg skulle gøre det. Jeg kigger på deres hjemmeside, og der er to forskellige mailadresser, som man skal bruge for at komme i kontakt med firmaet og informere dem om returneringen. En af mailadresserne findes ikke og bouncer tilbage. Jeg får endelig kontakt med dem, men deres svar er tørt og koldt. Ikke hvad man forventer af en god kundeservice. OK, jeg får de oplysninger, jeg har brug for, sender pakken retur, som jeg selv skal betale for, men til min overraskelse fik jeg i dag - flere uger efter at have sendt pakken retur - den leveret tilbage til min adresse. Hvad betyder det? At jeg lige har brugt mine penge på at få en returnering, men de henter den ikke engang.... Jeg er så, så skuffet over denne service. Nu har jeg betalt næsten dobbelt for den vare, som jeg engang ikke kan bruge. :(
P.S. Den eneste grund til, at I får 2 *, er, at den shampoo, jeg bestilte, er god , og jeg kan lide den.

Antwort von Curls by M
Hurtig levering da jeg også bor i dk
Hurtig levering da jeg også bor i dk. Pakken kom efter 3 dage og flot indpakning af pakken. Vil 100 procent købe der fra igen
Jeg manglede et produkt i min første ordre
Jeg manglede et produkt i min første bestilling. Dette skrev jeg en mail om og fik også hurtigt svar, hvilket jeg er glad for. Pludselig er de dog stoppet med at svare. Hvilke jeg synes er ærgerligt, da jeg egentlig har været glad for at handle hos dem og gerne vil støtte små krøllevirksomheder
OPDATERET: Har efterfølgende været i kontakt med firmaet og der er fundet en god løsning på problemet. Dejligt at blive hørt 🙂
Not for coils or 3c hair
Not for coils or 3c hair. Clerks and stylists will be mad if you are unhappy with service.
The stylist visibly had a cold and she coughed on me once while my head was leaning back, and the diffuser was placed face-down on the salon floor between uses during the session. She insisted on a treatment that was inappropriate for my hair. I did express dissatisfaction during the session, but I was assured that it was part of the process. The purpose for the visit was split end removal but the time was spent on finger-curling my coils, and most of my split ends weren't touched. I had to make room for a new customer who arrived at 11 for her appointment.
The most upsetting part is the aftermath, when I tried to reach out to make an inquiry, and I was informed that it is my own fault for not making it clear that I actually want all my split ends gone, which I did. I wasn't offered any compensation and it actually was quite hostile. Even my attempt to review has been challenging as she adds uncanny private purchaser information to her response.
Det er, som om de er mere optaget af at fange en utilfreds kunde i en diskussion end af at yde god service. Måske burde de øve deres færdigheder i stedet for at diskutere.
Fantastisk krøllefrisør og -butik
Fantastisk krøllefrisør og -butik.
Jeg er både blevet klippet (af den bedste krøllefrisør jeg har prøvet til dato), fået vejledning i deres butik og købt online. Det er virkelig et fantastisk sted at gå hen for en med krøller :)
Takes too long
Its been 8 days and still counting. No updates on my product

Hurtig levering, gode produkter
Fantastisk hurtig levering!
Skønne produkter - og bliver helt klart en fortrukket hjemmeside, at købe mine curly produkter😍
Tak for det!!!
Shein
Jeg havde glædet mig til at få min nye bonnet hjem. Den er 4 dage om at komme, og da jeg åbner den er den pakket ind i en "sketchy" plastikbose. Jeg går derefter ind på shein for at se om jeg kunne finde den. Og der gik ikke engang 30 sekunder - jeg fandt den helt samme på shein. Virkelig øv;//

Produkt i stykker!
Jeg købte for 900 hårprodukter og endte med at modtage et produkt som er i stykker, der er As I Am CoWash ud over det hele, det er noget svineri og jeg vil ikke købe her igen

Antwort von Curls by M
Låget var knust på et produkt og tapet…
Låget var knust på et produkt og tapet fast på krukken med pakketape. Resultatet af dette var, at låget er ubrugeligt, og at tre ugers forbrug af produkt var sjasket rundt i kassen og smurt ind i øvrige produkter. Jeg skrev dette og vedhæftede fotos, men der har ingen respons været.

Kan anbefales
Flot og sikkert indpakket. Leveringstid var som skrevet på hjemmesiden. Produktet fejlede ikke noget. Kan helt klart anbefales :)
En god hjemmeside nemt at finde…
En god hjemmeside nemt at finde produkter og modtage varen hurtigt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.