Cleanenergy Bewertungen 126

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geld betalenvoor Elektra en Gas in een tijd als dit is nooit leuk. De prijzen rijzen de pan uit, en is als consument bijna niet bij te houden. Maar geloof me van alle bedrijven die ik in de afgelopen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De problemen begonnen al vanaf het begin. Toen ik een contract tekende voor 190 euro, brachten ze me gedurende meerdere maanden 250 euro in rekening. Totdat ik dit probleem ontdekte. In 2026 ben ik ov... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mijn schoonmoeder van 88 was door een vertegenwoordiger van “The house of sales”zo dom geweest om een contract te tekenen bij clean energy terwijl zijndat niet in de gaten had.na mailtjes sturen naa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zit nu 3 jaar bij Cleanenergy. Wat dit bedrijf onderscheid van anderen is: een uitstekende klantenservice, geen robot. Je word vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. De jaarnota is zeer d... Mehr ansehen

1. Ökostromanbieter
  2. Energieversorger

Vom Unternehmen geschrieben

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat we midden in een energietransitie zitten. De noodzaak om te verduurzamen wordt groter. Onze ambitie is om een beweging in gang te zetten die meer mensen motiveert om deel te nemen aan een bewuster verbruik van energie en initiatieven die CO2 reduceren of compenseren. Onze missie is om samen met onze klanten een positieve bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem en willen wij de energietransitie laten slagen. Dit doen wij door te investeren in lokale groene en duurzame projecten. Een groene en duurzame toekomst is wat Clean Energy voor ogen heeft. Een toekomst waarin groene energie geen keuze meer is, maar een vanzelfsprekendheid. Een toekomst waarin onze kinderen kunnen opgroeien in een schone en leefbare omgeving. Clean Energy levert enkel 100% groene stroom opgewekt uit zon of wind afkomstig uit bronnen binnen of buiten Nederland. Dit doet Clean Energy vanuit de overtuiging dat wij hiermee een maximale bijdrage leveren aan het vergroenen en verduurzamen van onze toekomst. Clean Energy ziet het klimaatprobleem als een globaal probleem dat zich niet aan landsgrenzen houdt. Wij geloven dat duurzame energie het beste opgewekt kan worden daar waar het klimaat en het landschap zich daar het beste voor leent én het rendement het hoogst is. Wij willen de energietransitie laten slagen maar deze ook zo betaalbaar mogelijk houden! Zon uit Spanje, Italië of misschien wel de Sahara? Wind uit Nederland, Duitsland en Denemarken? En waterkracht uit IJsland of dan toch Noorwegen? Op deze manier werken wij over de grenzen heen aan een duurzame toekomst.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

126 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf met heel vriendelijk…

Fijn bedrijf met heel vriendelijk personeel, en altijd heldere communicatie.

21. März 2025

Beste Rhoda Schuling,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede energie leverancier nooit…

Goede energie leverancier nooit problemen nooit onverwachte kosten.

Wel jammer dat je niet je energieverbruik kan inzien

20. März 2025

Beste Kevin van de Kasteelen,

U geeft in uw review aan dat u uw energieverbruik niet in kunt zien. Zou u hierover contact op kunnen nemen met onze klantenservice? Graag kijken wij met u mee zodat u inzicht kan krijgen op uw energieverbruik.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:30 en 12:30 uur & tussen 13:00 en 16:00 uur via 085-0645990 of per mail op service@cleanenergy.nl.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima gesprek duidelijke uitleg.

Prima gesprek duidelijke uitleg.

19. März 2025

Beste Has,

Menselijkheid

Ik heb het energiecontract van mijn moeder voortijdig moeten opzeggen, ivm plaatsing in een verzorgingstehuis. In eerste instantie kreeg ik bericht dat er een boete wegens voortijdig opzeggen zou worden berekend, maar toen ik de situatie verder had uitgelegd en gevraagd om een begrip en om de boete nog eens te herzien, is deze komen te vervallen. Gelukkig bestaat er nog menselijkheid!

14. März 2025

Beste Ingrid van Lammeren,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw vriendelijke woorden. Dit waarderen wij zeer! Fijn te horen dat u samen met onze klantenservice uw probleem naar tevredenheid op heeft kunnen lossen.

Onbetrouwbaar bedrijf,oplichters

Onbetrouwbaar bedrijf,oplichters
Mijn verhaal zal een keer nog delen,

7. März 2025

Beste Fathi Mbarki,

Wij vinden het uiteraard erg jammer te vernemen dat u niet tevreden bent. Wij hebben de afgelopen tijd meerdere malen contact gehad, en hebben u ook een oplossing aangeboden.

Wij hopen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Mochten wij u toch nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan zien wij uw reactie graag per e-mail of telefonisch tegemoet.

U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09.30 - 12.30 uur en 13.00 - 16.00 uur op 085-0645990 of mailen naar service@cleanenergy.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Neem geen contact contract bij dit…

Neem geen contract bij dit bedrijf, ze claimen de goedkoopste te zijn maar je wordt laag ingeschat zodat je een flinke rekening na moet betalen
Ze hebben de klanten van HEM overgenomen omdat dit oplichters zouden zijn, heb nooit problemen met HEM gehad, kreeg altijd geld terug
Nu moet ik na 3 maanden al 100 euries nabetalen
Heb een betaalregeling getroffen, ligt er toch nog een brief op de mat van Liander dat ik over 10 dagen wordt afgesloten
Nogmaals ga niet met deze mensen in zee
Dit zijn gewoon oplichters

6. März 2025

Beste Ria Meems,

Wij vinden het uiteraard erg jammer te vernemen dat u niet tevreden bent. Aan de hand van uw review hebben wij het idee dat u een eindafrekening heeft gekregen naar aanleiding van het aflopen van het overgenomen contract van HEM.

Van veel klanten liep het contract van HEM enkele maanden na de overname in december al af, waardoor Clean Energy over de wintermaanden een eindafrekening heeft moeten maken. Tijdens de wintermaanden ervaren veel mensen een piek in het verbruik welke normaal tijdens de zomermaanden gecompenseerd wordt. Wanneer de zomermaanden niet mee genomen kunnen worden in de eindafrekening wegens de factuurperiode waarover deze aangemaakt dient te worden, kan dit inderdaad resulteren in hogere kosten dan u gewend bent van een eindafrekening. Uiteraard snappen wij dat dit een tegenvaller kan zijn, en proberen wij door middel van een betalingsregeling zo veel mogelijk met de individuele situaties van onze klanten mee te denken.

Uiteraard kijken wij graag extra met u mee wanneer u hiermee geholpen bent en hebben wij graag contact met u om dit met u af te kunnen spreken.

Betreffende de brief van Liander, deze kunnen klanten ontvangen nadat een factuur al een langere tijd openstaat. U geeft aan een betalingsafspraak getroffen te hebben met ons. Het kan zijn dat het maken van deze afspraak gekruist is met het versturen van de brief door Liander. Het beste in dit geval is dan ook om contact op te nemen met onze klantenservice om dit goed na te kunnen kijken en dit bevestigd te krijgen.

Netjes en geduldig.

Clean Energy heeft mij geduldig en duidelijk antwoord gegeven en mij direct geholpen! Heel erg fijn!

3. März 2025

Beste Elisabeth van Oosterum,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review, fijn te horen dat u tevreden bent!

Sjoemelen met meterstanden

Weigeren basis van historisch verbruik twee meterstanden aan te passen, terwijl die tellers al langer dan 3 jaar op 'nul' staan. Ze vertrouwen mij al consument niet, maar belazeren zelf de boel.

28. Februar 2025

Beste Jan Janssen,

Wij vinden het uiteraard erg jammer te vernemen dat u niet tevreden bent. Wij kunnen helaas op basis van uw reviewnaam geen gegevens terugvinden in ons systeem, waardoor wij helaas op dit moment niet met u mee kunnen kijken betreffende de meterstanden.

Wij willen u daarom verzoeken contact met ons op te nemen, zodat wij met u mee kunnen kijken en samen tot een oplossing kunnen komen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Clean Energy is net zo dubieus als HEM, Onbetrouwbaar en onprofessioneel | Onterechte kosten en misleiding

Clean Energy heeft mij zonder kennisgeving, noch mijn instemming overgenomen na het faillissement van Hem Energy en heeft sindsdien op onrechtmatige wijze kosten in rekening gebracht. Ondanks herhaalde bezwaren en duidelijke onderbouwing van mijn klacht, blijven ze vasthouden aan foutieve facturen, standaardantwoorden en ontwijkend gedrag.

Opzegvergoeding onterecht: Eerst gaven ze aan dat er geen opzegkosten zouden zijn als ik binnen 10 dagen overstapte, wat ik heb gedaan. Toch brengen ze nu €89 in rekening, wat in strijd is met de Elektriciteitswet. Ook klopt de nota niet!

Onrechtmatige facturering: Clean Energy heeft zonder controle de verhoogde termijnbedragen van Hem Energy overgenomen, ondanks dat deze energieleverancier fraude pleegde en daarom haar vergunning verloor. Dit is niet alleen nalatig, maar ook wettelijk niet toegestaan.

Geen enkele serieuze klachtbehandeling: Elke keer dat ik bezwaar maakte, kreeg ik een ontwijkend antwoord zonder enige inhoudelijke onderbouwing. Mijn argumenten en juridische gronden worden compleet genegeerd.

Misleiding en schending van consumentenrechten: Ze claimen dat ze hun informatieplicht zijn nagekomen, terwijl ze mij pas achteraf op de hoogte brachten van contractwijzigingen en kosten, wat in strijd is met de wet.

Dit bedrijf negeert klachten, handelt tegen de wet in en probeert klanten op te lichten met onterechte kosten. Absoluut onbetrouwbaar, blijf hier ver vandaan!

27. Februar 2025

Beste BT DC,

Wij vinden het uiteraard erg jammer te vernemen dat u niet tevreden bent. Wij kunnen helaas op basis van uw reviewnaam geen gegevens terugvinden in ons systeem, waardoor wij helaas op dit moment niet met u mee kunnen kijken.

Wij willen u daarom verzoeken contact met ons op te nemen, zodat wij met u mee kunnen kijken.

Prima

Prima, duidelijk niet duur.
Telefonisch goed geholpen….

20. Februar 2025

Beste Consumer,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betaalde maandelijks €122 en na mijn…

Betaalde maandelijks €122 en na mijn opzegging van mijn contract de laatste maand €144. Heb hier over gebeld en medewerker benoemde dat dit idd niet klopte en zou € 22 terug krijgen.
Eindafrekening 56.86 terugbetaling.
Nog een keer hierover gebeld en een antwoord van een andere medwerker was februari was een dure maand dus geen € 22 teveel betaald. Komt voor mij als klant niet geloofwaardig over en of medewerkers weten het zelf niet.

19. Februar 2025

Beste Afien,

Wij vinden het uiteraard erg jammer te vernemen dat u niet tevreden bent. Ik kan helaas op basis van uw reviewnaam geen gegevens terugvinden in ons systeem, waardoor wij helaas op dit moment niet met u mee kunnen kijken.

Graag zouden wij aan de hand van de eindafrekening een goede uiteenzetting van de kosten met u willen delen. Zou u hierover een e-mail kunnen sturen? Aan de hand van uw e-mail kunnen wij u namelijk op dit moment het beste van dienst zijn. Graag zien wij uw reactie tegemoet op service@cleanenergy.nl.

Uiteraard mag u ook telefonisch contact opnemen via 085-0645990. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:30 en 12:30 uur & tussen 13:00 en 16:00 uur.

Vraag over gebruiksoverzicht

Ik stelde een vraag over mijn gebruiksoverzicht en kreeg een heldere uitleg over hoe ik dat wat is miste kon vinden.

18. Februar 2025

Beste Siebe Doop,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring met onze klantenservice. Dit waarderen wij zeer!

Erg fijn telefoongesprek

Erg fijn telefoongesprek. Bijzonder aardige mevrouw aan de lijn gehad!

13. Februar 2025

Beste meneer Knuijt,

Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het fijn te vernemen dat u goed geholpen bent door onze collega!

oplichters: 17 zonnepanelen factuur 690

met 17 zonnepanelen op het dak en een factuur van 690€, BELACHELIJK
ons huis is zeer goed geïsoleerd na volledige renovatie in 2022, ons erin laten kletsen eerst bij HEM, die verboden is door de ACM en dat werd geruisloos overgenomen door Clean Energy... ook oplichters.
bij andere energiemaatschappijen door laten rekenen en dan kom je op de helft uit met ons verbruik

3. Februar 2025

Beste Roos,

Graag zouden wij met u mee willen kijken met het termijnbedrag, en u uit willen leggen op basis van welke gegevens wij het termijnbedrag vastgesteld hebben. Zou u hierover contact met ons op willen nemen?

Geweldige klantenservice

In december hoorden wij in de media dat Hollandsstroom failliet was gegaan en iedereen overgenomen zou worden door clean energy.
Toen ik belde met cleanenergy kregen wij te horen dat wij niet bekend waren bij hen. Men gaf de tip om via de netbeheerder te informeren bij wie we nu zouden zitten. Ook kregen we de tip om het acm bij alle mail wisseling te betrekken. Uiteindelijk zijn we via deze tips erachter gekomen dat Hollandsstroom in ons geval als "wederrechtelijk verkoper" heeft gehandeld en wij dus eigenlijk al 5 jaar bij service house stroom afnamen. Cleanenergy heeft ons echt heel goed bijgestaan ondanks zij dat niet hoefden te doen omdat wij geen klant bij hen waren. Ik heb echt heel vaak contact gehad via telefoon en mail en iedereen bleef heel geduldig en behulpzaam. Heel erg bedankt mensen van de klantenservice van cleanenergy, als jullie ons niet zo goed hadden geholpen hadden we nooit kunnen weten waar onze stroom vandaan kwam want alle correspondentie en afschrijvingen gebeurden uit naam van Hollandsstroom.

17. Dezember 2024

Beste H.M. van der Linden,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review. Wat fijn te vernemen dat het contact met onze medewerker zo prettig is verlopen. We staan graag voor u klaar.

Klantenservice Clean Energy

Oplichters handelen zelfde als de Hem

Oplichters handelen zelfde als de Hem
Niks getekend niet met hun verder willen per 1 januari en knap geld van je bank halen.

8. Januar 2025

Goedemiddag,

Helaas kan ik op basis van de gegevens in uw bericht geen klantinformatie terugvinden in ons systeem. Het kan zijn dat u bij het klantenbestand hoort welke Clean Energy van de HEM overgenomen heeft nadat de leveringsvergunning van de HEM ingetrokken is door het ACM. Mocht dit zo zijn, dan hebben wij hier uiteraard ook meerdere berichten over gestuurd in december.

Zou u contact met ons op kunnen nemen zodat wij na kunnen gaan wat uw specifieke situatie is, zodat wij ook samen met u naar een oplossing kunnen zoeken? Dit kan door ons een email te sturen naar service@cleanenergy.nl of door ons te bellen op 085-0645990 tussen 09:30 tot 12:30, en 13:00 tot 16:00.

GA HIER NIET HEEN!!!

GA HIER NIET HEEN!!!

wat een slecht bedrijf, ik zit in een burn out thuis en ik heb een paar dingen over het hoofd gezien omdat Clean Energy aanmanings verstuurd via de mail die in mijn spam terecht komen, vervolgens neem ik hier contact over op met dit bedrijf en de klanteservice medewerker praat door mij heen, toont geen empathie en het ergste nog, lachte mij uit, schandalig!

het klanten portaal is niet overzichtelijk en ze hebben hun eigen boekhouding niet op orde, dit weet ik omdat ik bepaalde dingen had betaald en ik er vervolgens na een langere tijd nog steeds aanmaningen over krijg.

4. Dezember 2024

Goedemiddag,

Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor de vervelende ervaring welke u heeft gehad toen u contact op heeft genomen met onze klantenservice. Uiteraard vinden wij het erg vervelend om te vernemen dat u deze ervaring met ons gehad heeft en zouden wij u graag correct te woord willen staan. Wij hebben u vandaag proberen te bereiken naar aanleiding van het bericht welke wij hebben ontvangen.

Zou u opnieuw contact met ons op kunnen nemen? U mag een email sturen naar service@cleanenergy.nl of ons bellen via het nummer 085-0645990.

oplichters

oplichters! contract met mijn moeder afgesloten onder de naam van eneco! Dit mag niet en zal in de toekomst mezelf voordoen als een neppe klant om het gehele gesprek op te nemen en de desbetreffende partij aan te klagen! jullie hebben met de verkeerde persoon gekloot :D gelukkig bestaat er een wettelijke bedenktijd!

20. November 2024

Beste Armia,

Wij zien dat uw moeder benaderd is door een adviseur. Dit zijn echter geen medewerkers of collega’s van Clean Energy. Wij benaderen zelf geen mensen voor een overeenkomst.

We vinden het natuurlijk erg vervelend te vernemen dat uw moeder op deze wijze benaderd is. We zouden dit graag rechtstreeks met u willen bespreken aangezien we geen contractgegevens op uw naam hebben staan, noch uw leverancier zijn.

Kunt u ons een e-mail sturen naar service@cleanenergy.nl of telefonisch contact opnemen op 085-0645990 ( op werkdagen van 09:30 – 12:30 en 13:00 tot 16:00 uur bereikbaar).
We vernemen dan graag uw reactie.

Slecht en onbetrouwbaar

Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar. De eindnota klopt niet, de welkomstkorting is niet toegepast, en de tarieven en berekeningen wijken allemaal af van wat in het contract is afgesproken. Voor vragen krijg je geen antwoord van hun klantservice. Ik zou sterk afraden!

30. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr