Cleanenergy Bewertungen 126

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geld betalenvoor Elektra en Gas in een tijd als dit is nooit leuk. De prijzen rijzen de pan uit, en is als consument bijna niet bij te houden. Maar geloof me van alle bedrijven die ik in de afgelopen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De problemen begonnen al vanaf het begin. Toen ik een contract tekende voor 190 euro, brachten ze me gedurende meerdere maanden 250 euro in rekening. Totdat ik dit probleem ontdekte. In 2026 ben ik ov... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mijn schoonmoeder van 88 was door een vertegenwoordiger van “The house of sales”zo dom geweest om een contract te tekenen bij clean energy terwijl zijndat niet in de gaten had.na mailtjes sturen naa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zit nu 3 jaar bij Cleanenergy. Wat dit bedrijf onderscheid van anderen is: een uitstekende klantenservice, geen robot. Je word vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. De jaarnota is zeer d... Mehr ansehen

1. Ökostromanbieter
  2. Energieversorger

Vom Unternehmen geschrieben

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat we midden in een energietransitie zitten. De noodzaak om te verduurzamen wordt groter. Onze ambitie is om een beweging in gang te zetten die meer mensen motiveert om deel te nemen aan een bewuster verbruik van energie en initiatieven die CO2 reduceren of compenseren. Onze missie is om samen met onze klanten een positieve bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem en willen wij de energietransitie laten slagen. Dit doen wij door te investeren in lokale groene en duurzame projecten. Een groene en duurzame toekomst is wat Clean Energy voor ogen heeft. Een toekomst waarin groene energie geen keuze meer is, maar een vanzelfsprekendheid. Een toekomst waarin onze kinderen kunnen opgroeien in een schone en leefbare omgeving. Clean Energy levert enkel 100% groene stroom opgewekt uit zon of wind afkomstig uit bronnen binnen of buiten Nederland. Dit doet Clean Energy vanuit de overtuiging dat wij hiermee een maximale bijdrage leveren aan het vergroenen en verduurzamen van onze toekomst. Clean Energy ziet het klimaatprobleem als een globaal probleem dat zich niet aan landsgrenzen houdt. Wij geloven dat duurzame energie het beste opgewekt kan worden daar waar het klimaat en het landschap zich daar het beste voor leent én het rendement het hoogst is. Wij willen de energietransitie laten slagen maar deze ook zo betaalbaar mogelijk houden! Zon uit Spanje, Italië of misschien wel de Sahara? Wind uit Nederland, Duitsland en Denemarken? En waterkracht uit IJsland of dan toch Noorwegen? Op deze manier werken wij over de grenzen heen aan een duurzame toekomst.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

126 Bewertungen

en duidelijke uitleg
top

16. Dezember 2025

Beste J.B. Labeij,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze klantenservice. Wij vinden het fijn te vernemen dat u tevreden bent met onze service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al meerdere jaren mijn energie via…

Al meerdere jaren mijn energie via Cleanenergie gehad, met goede prijzen.
Ook netjes bericht na overgang nieuw contract weer netjes geholpen.
Daarnaast een duidelijke website waar je alles snel en makkelijk aanpast.
Voor de toekomst heb ik een dynamisch contract nodig, en daar kunnen ze mij nog niet aan helpen.
Ook dan weer netjes geholpen. Tevens had ik nog een contractduur van een jaar, en opzegboete voor mijn elektra is zelfs nul. Top. Vandaar dus 5 dikke sterren.

16. Dezember 2025

Beste Cees Schiettekatte,

Hartelijk dank voor het delen met uw ervaring. Wij vinden het fijn te vernemen dat u blij bent met de service welke wij aanbieden en dat u goed geholpen bent met de wensen welke u in de toekomst heeft met betrekking tot uw contract!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen
Goede en duidelijke communicatie

4. Dezember 2025

Beste Estienne Stehouwer,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het fijn te vernemen dat u uw contact met onze klantenservice als prettig heeft ervaren!

Werd heel fijn en keurig geholpen

Werd heel fijn en keurig geholpen
had even een probleem met een keer niet kunnen betalen, heb een voorstel gedaan en dat werd gelukkig geaccepteerd. Daarna een keurige mail gehad.

2. Dezember 2025

Beste Marjolein Van Gennep,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn te vernemen dat u goed geholpen bent door onze klantenservice!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer klantvriendelijk en servicegericht…

Zeer klantvriendelijk en servicegericht tevens is het niet onbelangrijk dat de energie betaalbaar is. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede energieleverancier zoekt

2. Dezember 2025

Beste B Dunk,

hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze klantenservice. Wij vinden het fijn te vernemen dat uw ervaring met onze klantenservice als positief ervaren is!

Aanrader!

Goed geholpen door daphne.

Beste S Meeuwissen,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze collega. Wij vinden het erg fijn te vernemen dat u uw contact met onze klantenservice als positief ervaren heeft!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden , ik heb gebeld en werd snel opgenomen en ik ben heel vriendelijk geholpen

27. November 2025

Beste Lilit Karapetyan,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en grondig beantwoord en opgelost

Snel en grondig beantwoord en opgelost. Zeer tevreden

25. November 2025

Beste Edwin Kramer,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze klantenservice. Wij vinden het fijn te vernemen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw gesprek!

Goed service

Goed service

24. November 2025

Beste Qiang Lin,

Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het fijn te vernemen dat u tevreden bent over onze service!

Super goed en duidelijk geholpen

Super goed en duidelijk geholpen

24. November 2025

Beste Mike,

Vriendelijke en snel

Woord altijd heel goed te woord gestaan en goed geholpen ok als ik en probleem heb,

Goeden klantenservice medewerkers en sta nooit lang in de wacht rij

21. November 2025

Beste Richard Koper,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben door clean energy goed geholpen bij…

Ben door clean energy goed geholpen bij de vraag die ik voor hun had

20. November 2025

Beste de kok,

hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn te vernemen dat u goed geholpen bent door onze klantenservice!

Goede bereikbaarheid en service

Goed telefonisch bereikbaar en te woord gestaan door Gijs. Bedankt voor het meedenken!

19. November 2025

Beste B.M.,

hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn te vernemen dat u een prettige ervaring gehad heeft met onze klantenservice!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke en behulpzame dame aan de…

Vriendelijke en behulpzame dame aan de lijn gehad en zeer goed geholpen. Dit kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.

18. November 2025

Beste Marco van Geneijgen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu al enkele jaren een tevreden klant…

Nu al enkele jaren een tevreden klant bij Clean Energy. Duidelijk en overzichtelijke jaarnota’s, vlotte terugbetaling als je hierop wat terugkrijgt en bij vragen worden we erg netjes te woord gestaan. Wat ontzettend fijn is, dat is dat je merkt dat er geen grote callcenter achter zit met ongeïnteresseerde en ongeïnformeerde medewerkers. De kans is daarom ook groot dat je bij vragen dezelfde medewerker weer krijgt, waardoor de betrokkenheid en gedrevenheid om de vraag of probleem goed te verhelpen te merken is. En nee, ik heb geen aandelen in Clean Energy, maar heb gewoon veel waardering voor bedrijven die je als klant behandelen en niet als nummer. En dan ook nog een scherp tarief en betrouwbare levering. Destijds overtuigt door een medewerkster om over te stappen van Eneco naar Clean Energy en alle redenen om over te stappen zijn waarheid gebleken. Het leukste is, die medewerkster spreek ik ook nog wel eens. Ze wist ook gewoon nog dat ze mij toen geholpen heeft. Dat is nog eens een vorm van klantenbinding, dat heb ik bij bedrijven met grote callcenters nog nooit gehad.

14. November 2025

Beste Manuela Kremer,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg fijn te vernemen dat u door uw keuze om over te stappen een goede relatie op heeft kunnen bouwen met ons bedrijf en dat u tevreden bent gebleven over de periode waarin u klant geweest bent!

Aanrader.

Duidelijkheid, behulpzaam. Snel contact.

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het fijn te vernemen dat uw ervaring met onze klantenservice als positief ervaren is.

Goede klantenservice

Goede klantenservice

Beste Nicole Van den Berg,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoge rekening per maand wat nog kant of…

Hoge rekening per maand wat nog kant of wal raakt 430 per maand 1000 euro af Rekenen En boete van 1328 euro omdat ik over stap te Vindt slecht bedrijf en ben next energy betaal nu 200 per maand In Nederland moet beter controle komen want zo groot verschil !nogmaals dank aan Mika van tarief adviseur !!zeer behulpzaam !!

1. November 2025

Beste mevrouw Kamp,

Wat jammer te vernemen dat u niet tevreden bent. Gedurende de looptijd van uw contract hebben we immers geen klachten van u ontvangen.

Omdat u vroegtijdig bent overgestapt naar een andere maatschappij heeft u een eindnota ontvangen met opzegkosten. Deze opzegkosten en tevens het verschil in termijnbedrag zijn gebaseerd op de (hogere) tarieven uit 2024 waarop u akkoord heeft gegeven. De markt was in 2024 minder gunstig dan de huidige omstandigheden zijn.

We nemen aan dat u samen met uw adviseur uw contractvoorwaarden heeft doorgenomen en op de hoogte was van de opzegkosten alvorens u akkoord gaf op een overstap naar een andere maatschappij.

We hadden uiteraard graag met u willen meedenken wanneer u ons had geïnformeerd over een eventuele overstap en bijkomende kosten.

Mocht u hierover nog aanvullende vragen hebben dan vernemen we dit graag. U kunt ons per e-mail bereiken op service@cleanenergy.nl of telefonisch op 085-0645990
(bereikbaar op werkdagen van 09:30 - 12:30 en 13:00 -16:00 uur).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb net met Gijs besproken hij heeft…

Ik heb net met Gijs besproken hij heeft goed geholpen goed service!!

31. Oktober 2025

Beste Camille Bahar,

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr