Checknet Bewertungen 30

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appartement perfect gepoetst opgeleverd. Wel moest de tuin nog gemaaid worden aangezien ze de plaatsbeschrijving plots 2 dagen vroeger wilden doen dan overeengekomen. Resultaat 550EUR boete voor het m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appartement tip top afgeleverd, schilderen, grote kuis gedaan binnen en buiten. Het lijk een nieuwbouwappartement. DE KL××TZAK die de plaatsbeschrijving heeft gedaan heeft de foto's van de oude plaats... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze zeggen dat zij de huurwaarborg papieren zouden doorgeven, gebeurt dit niet en zijn ze ook nog eens onbeleefd aan de telefoon. Om nog maar te zwijgen over de belachelijke bedragen die ze proberen do... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kan t nog minder dan een ster? totaal niet objectief, bij exit plaatsbeschrijving weliswaar terecht een kras genoteerd (niet door huurder veroorzaakt, wel aansprakelijk) makelaar beaamd extra 'schades... Mehr ansehen

1,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Helemaal niet onpartijdig

Helemaal geen onpartijdige beschrijving. Veel zaken aangekaart die zelfs duidelijk in de vorige plaatsbeschrijving stonden opgenomen en makkelijk te weerleggen zijn. Vind zelfs dingen uit om maar in het voordeel van de verhuurder te kunnen spreken. Doet dus maar half werk en in voordeel van de verhuurder. Dreiging met vrederechter bij weigeren akkoord gaan van de plaatsbeschrijving. Schaamtelijk.

3. Oktober 2023

CheckNet bedreiging met vrederechter

1. Het relaas van de finantiele inpact per afwijkende item in vergelijking met instap inspectie wordt voorgelezen, krijg je niet te lezen.
2. Bij de minste oppositie van de bevindingen en de gevraagde prijs voor herstel dreigt de inspectie met de Vrederechter
3. Het bedrijf wordt je opgedrongen, de huurder betaalt 50% van de kost voor inspectie maar heeft geen inspraak op de keuze van het inspectie bedrijf
4. De exit huurder krijgt vooraf noch achteraf een prijslijst voor het herstel van eventuele mankementen
5. De prijs lijst is duidelijk exorbitant. Een vuilbevonden raam: 191.70 euro, losgekomen plaatje dat bij vorige inspectie al los zat van de dampkap: 55 euro, deurbakje van koelkast dat door de vorige huurder met plakband werd hersteld: 33.28 euro, een gebarsten bak van een heel oude Diepvries en dus verstoren door jaren min temperaturen: 75 euro, etc
6. Een bedrijf dat de exit huurder op kosten jaagt ten voordele van de huis eigenaar
7. Ik sluit me aan bij de 88% huurders die 1 ster op 5 geven

7. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uiterst onvriendelijke man die zijn…

Uiterst onvriendelijke man die zijn frustraties volgens mij kwijt wil in zijn job. Ieder minuscuul detail wordt immens uitvergroot en de bedragen die hieraan worden gekleefd zijn schandalig. Huurder wordt 100% benadeeld. Aan de rest van de reviews te zien zijn het zakzetters.

3. August 2023

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Werken absoluut in het voordeel van de verhuurder en in het nadeel van de huurder!
Zeer onvriendelijk en vooral zéér onredelijk. Muggenziften over het aller kleinste, ookal hebben wij ons appartement in perfecte staat achtergelaten.

Nog een klein woordje voor onze uiterst onvriendelijke "expert" (een mollige man met een grijzige baard): Ik hoop echt dat je het geluk in je leven terug vindt en al je innerlijke frustraties kan loslaten. Je bent overduidelijk zo verzuurd in het leven, de energie die rond jou hangt is pure negativiteit. Je arrogantie verbergt duidelijk een hoop opgekropte frustraties. Dit is alles behalve sarcastisch bedoeld, maar ik hoop dat je mag inzien dat het leven zo veel mooier is, als je handelt vanuit liefde.

14. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben vastgoed makelaar en werk heel graag met Checknet.

Ik ben vastgoed makelaar en werk sinds kort met Checknet. Ik heb een korte opleiding gevolgd en Kristof heeft me overzichtelijk en duidelijk het programma leren kennen.
Ik kan het iedereen aanraden om hier mee te werken, gebruikers vriendelijk, tijd besparend en je maakt of bestelt een professionele en zeer gedetailleerde plaatsbeschrijving.
Bedankt team Checknet.

7. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik verhuur zelf ook appartementen en zal NOOIT met checknet werken

1 ster is nog teveel.
Ik verhuur zelf ook appartementen. Ik zou mij doodschamen om mezelf dan expert te noemen van checknet, Moest ik zo schaamteloos muggenziften tegen huurders zoals deze “expert” wat een onbeleefde onvriendelijke mens was en deed, dan ben je een huisjesmelker en ben je enkel aanwezig om mensen te doen betalen voor zaken die ondergebracht kunnen worden onder de noemer “gewoon gebruik en slijtage” een schande checknet !
Opmerkingen waren niet terecht, kon geen zaken aantonen met deftige foto’s van voor de intrede en schaamteloos schuilen achter wettekstje dat hij vanbuiten heeft geleerd.
En ook nog onder druk zetten dat hij dan de plaatsbeschrijving voor nieuwe huurder niet kon aanvangen.
Boertig, onvriendelijk.
Nooit zal ik als verhuurder met jullie samenwerken en ik zal zeker de boodschap doorgeven.

1. Juli 2022

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service, expert doet zijn job niet zoals het hoort, bij klachten wijzen ze alle verantwoordelijk af en hoor je niets meer van hen!!
Eigenlijk is 1 ster nog teveel

9. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij intrede hebben wij om 19:00u…

Bij intrede hebben wij om 19:00u afgesproken maar toen ik aankwam om 19:00u was hun experte klaar en heeft me een paar foto's en punten op de tablet getoond als er geen problemen in het aapartement maar het feit dat er veel problemen was. en bij uittrede hebben ze geen schade gevonden maar ze stond in het verslag dat ik 400 euro moet betalen voor schoonmaken + 100 euro om de boiler van binnen te ontkalken ondanks dat het gemeld is in het huurcontract dat de onderhoud op de eigenaar ligt.
En heel onvriendelijk en heel slechte communicatie.

1. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr