Korfine Bewertungen 105

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bonjour, En voyant les avis, j'ai eu enormément peur sur les délais pour récupérer ma garantie locative. En effet, j'ai réalisé mon dépot via cette plateforme car mon agence immobilière me la reco... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bende oplichters !!!! Je betaalt een huurwaarborg gedurende 3 jaar word deze belegd via TAK26 ,en bij héél late teruggave krijg je minder terug dan betaald !! Geen intresten niks zelfs nog kosten te b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zet nooit je huurwaarborg bij dit bedrijf! Op vragen via mail wordt niet gereageerd. Als je hen telefonisch wil bereiken heb je tonnen tijd en geduld nodig. Beperkte momenten bereikbaar en heel lange... Mehr ansehen

1,5

2 Sterne
1 Stern

Agréablement surpris

Bonjour,
En effet, j'ai réalisé mon dépot via cette plateforme car mon agence immobilière me la recommandé étant étranger.
Et honnêtement, j'ai récupéré mon argent sous 1 semaien une fois le formulaire complété avec le propriétaire.
J'ai même contacté le service client pour savoir où le virement en était qui a répondu sous 5 minutes.

7. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zet nooit een waarborg vast bij Korfine!!

Zet nooit een waarborg vast bij Korfine. Ze zijn niet vriendelijk, communiceren stuurs en afstandelijk, verplaatsen zich niet in de situatie van hun klant. 't Is alsof ze het je zo complex maken in de hoop dat je "het spelletje" zou opgeven. Zelfs geen ster waard.

4. März 2026

Dramatische communicatie en traag

Dramatische communicatie en traag, traag en traag bij het vrijgeven van de huurwaarborg! Je krijgt ook expliciet de boodschap dat je geen contact mag opnemen, want dat ze toch niet antwoorden. Ik had een pracht van een huurder en inmiddels al 6 weken aan het wachten op de teruggave van zijn borg, terwijl we dit onmiddellijk hadden in orde gebracht! Na 2 weken krijg ik een bericht dat er een handtekening van mijn man ontbrak, omdat ik met 2 namen had ondertekend. Het is echt niet ok, niet transparant, niet vlot en absoluut geen communicatie! Dit had eenvoudig moeten worden terugbetaald en bij een vraag, een mailtje of telefoontje en op een paar dagen zou alles teruggestort zijn. Nooit mee samenwerken!!!!

2. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verhuurder. Geven zeer moeilijk waarborg vrij.

Geven mijn huurwaarborg als verhuurder niet vrij. Alle formulieren 2 maal doorgestuurd. 3 mails gekregen als zijnde dat ze over niet voldoende gegevens beschikken. Dit terwijl zij zelf volledige inzage hebben in mijn elektronisch dossier.
Na telefonisch contact met een onvriendelijke Hollandse vrouw is mij beloofd dat het in orde zou komen. Ze snapt zelf niet hoe dit komt.
Ik ben ook verzekerd bij korfine. Ben al benieuwd als ik ze daarvoor eens zal nodig hebben.
Absoluut geen aanrader!

27. Februar 2026

Een onbeschoft bedrijf

Een onbeschoft bedrijf. Ze doen hun werk niet op tijd. Ik wacht al 3 weken op de terugbetaling van mijn garantie. Ze reageren zelfs niet op mijn e-mails.

26. Februar 2026

Tevreden

9 februari me sleutel ingeleverd en 23 februari netjes me borg terug op me rekening.
Het zou indd wat sneller kunnen maar als ik de ervaringen hier lees heb ik geluk gehad.
Afgelopen donderdag ook telefonisch contact gehad en prima verder geholpen.

23. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf is echt niet aan te raden

Dit bedrijf is echt niet aan te raden . Huurwaarborg van 3405 euro na 9 jaar krijg ik de uitbetaling wegens geen verlenging contract . Eigenaar akkoord volledige waarborg mag terug + intrest . Krijg 3400,5 euro terug . Uitleg 7,5 instapkosten en 3 euro intrest maar over 9 jaar . Echt belachelijk voor woorden een schande dat dit bedrijf op de markt mag aanwezig zijn . Laat je huurwaarborg bij een bank staan zal meer intrest zijn .

10. Februar 2026

zeer slechte ervaring

zeer slechte ervaring: alles duurt zeer lang, zowel plaatsing als vrijgave. Zeker wanneer een huurder er lang gewoond heeft, meer dan 23 jaar, de eigenaar van destijds overleden is, de opvolgende eigenaar eveneens overleden, de beheerder gepensioneerd, de erfgenamen van de laatste eigenaar er niet in slagen om de vrijgave te bekomen voor de huurder. telefoon wordt niet opgenomen, mails worden automatisch beantwoordt met de vraag om niet meer te herhalen en ook niet meer te telefoneren. weken ligt alles stil, ze beantwoorden de gestelde vragen niet enz.... niet van niks dat de vastgoedmakelaars meer en meer afhaken

9. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beleefdheid moet men bijbetalen.

Spijtig om een review the schrijven MOET ik 1 ster geven die ze helemaal NIET verdienen, quasi beleefdheid nog géén 1 ster waard, men probeert te communiceren en word per direct '' Op uw plaats gewezen in de conversatie'', eerste dame aan de telefoon correcte afhandeling, spijtig moest ik nog even terug contacteren en kreeg een collega aan de lijn,.. wat een arrogant die dame ... vervolgens vervelend lange en tergende weg voor vrijgave huurwaarborg.

9. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 Ster is nog teveel helaas.

Korfine: 1 Ster is nog teveel helaas.
Wij storten waarborg voor de huur van een loods, € 2.400 € in 2017.
Nu eind 2025 verlaten wij de loods en de verhuurder stelt vast dat alles in orde is en we tekenen de documenten voor vrijgave. Duurt een eindje en plots ontvangen wij een mail + betaling van 2.396,50 €, dus minder dan de som die in 2017 is betaald geweest.
Zij zetten online wij plaatsen op tak 26...
Onze intrest is blijkbaar 0,01 %!! En instapkosten 7,5 €
Dus hun berekening is -(min) voor teruggave.
Komaan: 0,01 % ???
Een dievenbende die MOET gestopt worden.
Ales er tevreden klanten zijn en dus nog niet zijn bedrogen door Korfine dan is dat omdat ze het vergeten zijn.
Onbekwame poenpakkers zonder te blozen.
Ik plaats het verhaal op ALLE mogelijke online platformen, misschien nog even Win-Win contacteren bij Radio2.

28. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cela fait 6 mois que j'attend la…

Cela fait 6 mois que j'attend la libération de ma caution locative. impossible de joindre korfine via téléphone car leur système est totalement défectieux, après 40 minutes d'attentes je tombe à la réception alors que j'ai entré des chiffres au début de l'appel pour me diriger vers le bon gichet. Mais la dame qui me répond a à peine écouter ce que je lui disais qui m'a rediriger vers le gichet néérlandais qui m'a raccrocher au nez quand j'ai parlé en français.
pire expérience de service téléphonique de ma vie! et pourtant j'ai déjà attendu quelques fois sur la ligne de CAPAC, ce n'est pas peu dire! Si je pouvais donner 0 étoiles je l'aurais fait

20. Januar 2026

onbereikbare klantendienst

Ik moet alle slechte reviews bevestigen. Het wordt je bijna onmogelijk gemaakt om een huurwaarborg vrij te maken. De klantendienst is bijna standaard onbereikbaar. Een tip: als je via het keuzemenu opgeeft dat je een nieuwe klant bent, krijg je wel meteen iemand aan de lijn, maar ook die weigeren je meestal te helpen. Mij is het na een half jaar wachten wel gelukt om het geld terug te krijgen, maar het was een zeer frustrerende ervaring.

19. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service – onbereikbaar en onaanvaardbare vertraging

Ik ben verhuurder en heb een rechtsgeldig vonnis van de vrederechter bezorgd voor de vrijgave van een huurwaarborg.

Ondanks dit vonnis:
-wacht ik al meer dan een maand op de vrijgave
-sta ik al meerdere dagen samen uren in wacht aan de telefoon
-worden emails niet beantwoord
-is er geen enkele terugkoppeling of dossieropvolging

Deze manier van werken is onaanvaardbaar, zeker wanneer het gaat over gelden die juridisch vrijgegeven moeten worden. Als klant word je volledig aan je lot overgelaten.
Voor verhuurders is dit extreem frustrerend en compleet onprofessioneel.

Ik kan Korfine absoluut niet aanbevelen. Transparantie, bereikbaarheid en respect voor wettelijke beslissingen ontbreken volledig.

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen waarborg bij afsluiten!

Wij ondersteunen onze klant als vastgoedmakelaar voor de vrijgave van de huurwaarborg. Verschrikkelijke organisatie, eigenlijk crimineel te noemen. Na een maand geen enkele respons. Niet bereikbaar, slappe feedback en misbruiken de wetgeving. Update: het is ondertussen 12 januari en nog steeds geen vrijgave. Blijven vragen achter documenten die we weken geleden al hebben aangeleverd. Te triest voor woorden.

24. November 2025

Echte oplichterij !

Echte oplichterij ! Weigerden om de huurwaarborg terug te betalen, ondanks dat het appartement daarna werd verkocht en gerenoveerd. Maanden moeten wachten op terugbetaling!

15. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stuur hier nooit geld naartoe

Stuur hier nooit geld naartoe! Nooit! Ik wacht al ongeveer 3 maanden op de terugbetaling van de waarborg. Ze reageren niet op berichten, nemen de telefoon niet op en als het al lukt om ze te bereiken, zijn ze onbeleefd!!! Het ergste is dat het geld voor het nieuwe huis ook bij hen is.

1. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr