Landmetervaneester Bewertungen 9

2 Sterne
1 Stern

Oplichters

Oplichters
Dit clubje is ten alle tijde te vermijden, ze hebben mijn dochter en schoonzoon opgelicht. Na 3.5 maand hadden ze nog steeds niets opgeleverd (het ene excuus al belachelijker dan het andere). Een een andere landmeter heeft dit in 2 weken opgelost ! De factuur van de oplichters moest echter betaald worden. Dreigen met advocaten enz. Bespaar jezelf een hoop een ellende en ga niet met deze sukkels in zee !

23. März 2026

Komen hun woord niet na

Komen hun woord niet na. Zorg dat je alles op mail hebt, want ze houden zich niet aan afspraken. Achteraf uitlachen dat je het niet op mail hebt en geen enkel begrip naar de klant toe dat een collega van hun fouten heeft gemaakt bij meerdere mondelinge communicaties. Plaatsbeschrijver was ook onprofessioneel genoeg om onze privéparking meer dan twee uur in te nemen en wat op de gsm te zitten terwijl het werk nog geen uur heeft geduurd.

20. Februar 2026

Afzetters!…

Ze hadden beloofd de plaatsbeschrijving aan de helft van de prijs te doen, maar uiteindelijk rekenen ze toch alles aan. Ze maken constant valse beloftes en komen hun afspraken niet na. Ook zijn ze niet begripvol of klantvriendelijk, want mee nadenken naar een oplossing of zich excuseren, doen ze niet. Plaatsbeschrijvingen gebeuren heel snel en zijn niet kwaliteitsvol.

20. Februar 2026

Uittredende plaatbeschrijving.

Bedrijf ingeschakeld voor een uittredende plaatsbeschrijving.

Het verslag werd redelijk snel na bezichtiging bezorgd maar was wel onvolledig en vaag. Zo bevatte het foto's van schadeposten (vochtschade aan muren door lekkage) die verder in het verslag niet werd vermeld of uitgewerkt.

Bedrijf liet per mail weten dit enkel recht te willen zetten als zij het rapport van de lekdetectie konden inkijken om zo na te gaan of "het vastgestelde vochtprobleem mogelijk toe te schrijven is aan het handelen van de huurders"...
Wist niet of ik hiermee moest lachen of huilen. Heb het verslag opgestuurd. Eens kijken wat ze nu van het verslag gaan maken...

Bon, wel de eerste en direct ook de laatste keer dat we met dit bedrijf samenwerken...

10. November 2025

Duur en onbetrouwbaar

Dit bedrijf is heel duur qua expertise en komt helemaal geen afspraken na.
Rapport ontvangen 5 (!) weken na afgesproken datum. Er was een Vlabel schatting gevraagd en het rapport dat je 5 weken te laat ontvangt blijkt geen Vlabel schatting te zijn...

4. September 2025

Plaatsbeschrijving

De plaatsbeschrijving is ongeveer goed verlopen.
Op 23 juni een uitgaande plaatsbeschrijving gevraagd. De expert had blijkbaar niet veel tijd en heeft alles zeer rap overlopen. Nadien 3 weken wachten en na 3 bellen krijg ik enkel de maandat,die getekend werd om 23/06.
Drie weken voor een document te sturen die al klaar lag. We zijn nu 7 weken later en nog altijd niets gekregen. Ik bel iedere week en iedere week binden ze een nieuw excuus om het nog te laten duren.
Dat bedrijf in onprofessioneel, onbereikbaar en doet zijn werk niet. Ik ga dat bedrijf zeker niet aanraden voor plaatsbeschrijvingen.

23. Juni 2025

Aanvraag tot schatting

Aanvraag tot schatting. Begin juni laten komen. Drie weken later nog niks... Zelf enkele malen gebeld en gemaild. Plots had de schatter ontslag genomen en moesten ze opnieuw komen. Nadien na drie keer bellen uiteindelijk ontvangen voor een bedenkelijk bedrag.

14. Juli 2025

trage EPC's

op 20 februari gevraagd om zo snel mogelijk de EPC's te krijgen voor 3 huizen, dit in verband met dringende verkoop van huizen (tijdige liquidatie BV). het laatste EPC was pas half mei binnen. afspraken werden tot 3 keer verzet. we moesten zelf om de EPC's vragen en we kregen dubbele facturen voor het zelfde. deze firma gaat ons door hun traagheid veel geld kosten. ik zou ze nooit nog gebruiken.

15. Mai 2025

Schatting 2x aangepast

Een schatting voor de waarde van een woning laten doen in het kader van een echtscheiding. Een schattingsbedrag gekregen, na een telefoontje van de ene partij daalde die 50000€. Na een telefoontje van de andere partij steeg ze dan weer 30000€. Totaal waardeloos dus.

19. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr