Pakken kunne kun komme en fredag mellem 18 og 22 hvor jeg ikke var hjemme Jeg prøvede at ændre leveringen til en pakkepost uden held. Fik en ny sms om at den ville komme om mandagen, men fik kort til... Mehr ansehen
Når man bestiller varer fra udlandet er det åbenbart tilfældigt hvem de vælger som leverandør. Hvis det er Burd bliver det altid MEGET PROBLEMATISK 1) De leverer KUN om aftenen - vi arbejder sel... Mehr ansehen
Byrd skriver:" Vi leverer tirsdag eller onsdag, sender en sms når budet starter". Ingen sms tirsdag, onsdag leveres. Denne service er dårligere end næsten alle andre firmaers, inkl. Postnorden. Alle k... Mehr ansehen
Simpelthen det værste rod, og som om man ikke kan slippe fri af dem igen. Leverede ikke som aftalt- trods annullering af leveringen fra webshoppen- blev pakken alligevel leveret flere dage senere.... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God weekend til Byrd!! 🤬
Jeg har ventet 45 minutter på min arbejdsplads på den her pakke og da jeg tjekker på trackeren flere gange, ser jeg han holder i et t-kryds (egegårdsvej/finervej) 300 meter fra mit arbejde - jeg beslutter at låse af og slå alarm til på kontoret, hvilket tager højest 1-2 minutter - i mellemtiden har han ringet, hvor jeg ikke har hørt den - jeg får en meddelse om, at min pakke ikke kan leveres og jeg forsøger straks at ringe til nummeret der er ringet op fra, men uden held - jeg hopper i min bil for at se, om jeg kan nå at fange ham, men uden held.
Jeg ringer til jeres support, hvor vagten vil tage kontakt til chaufføren - hun vender tilbage og siger, at han har været inde og forsøgt at levere, men uden held - det er jeg ked af at sige, men det er en direkte løgn og jeg er rasende - for det første at jeg har ventet 1 time efter arbejde (hvilket er mit valg), men at han så slet ikke kører til adressen, men påstår noget andet og jeg så tilmed, skal bruge tid på at jagte ham iog oveni, skrive den her mail, fordi i har en chauffør der fejer det af med en forgæves levering og en påstand om, at ingen er på adressen.
Jeg er meget uforstående overfor det, da jeres tracker har en perfekt markering af chaufførens leveringsadresse og hans egen position.
Virkelig dårlig oplevelse og ikke den fedeste start på weekenden og med et ellers godt humør, der er vendt 180 grader pga af en levering fra Byrd!
Utilregnelig levering hvis overhovedet
Jeg vælger denne forsendelse for at få min pakke samme dag. Men første aften kan I ikke finde adr. Efterflg får jeg en sms om at I prøver igen aftenen efter,- men så får jeg mail om at I ikke ved hvornår I kan levere pakken. Så får jeg at vide at den alligevel kommer aftenen efter og her til aften får jeg at vide at den alligevel ikke kommer.
Der er overhovedet ikke styr på leveringerne og nu går vi en we i møde. Utilregnelig og ringe service.
Jeg bestilte "next-day" delivery fra…
Jeg bestilte "next-day" delivery fra Asos. Forventede min pakke torsdag, som Byrd havde givet besked om. Sidder og venter hjemme hele torsdag aften. I app'en får jeg besked at min pakke er 13 minutter væk. 5 minutter senere kan den ikke leveres alligevel. Bliver lovet at pakken kommer fredag - den dukker aldrig op selv om jeg har siddet hele aftenen og ventet. Bliver lovet den kommer mandag - ej heller. Efter kontakt til deres "kundeservice" lover de mig levering tirsdag. Jeg siger til dem at jeg ikke kan sidde hjemme tirsdag og vente på dem igen, men at jeg er hjemme onsdag. Leveringen bliver af Byrd ændret til onsdag. Ved et tilfælde tjekker jeg onsdag ASOS side hvor der står at min pakke er blevet sendt retur til dem. Altså har Byrd sendt min pakke retur og gør derfor heller ikke et leveringsforsøg onsdag, som jeg har aftalt direkte med Byrd's kundeservice. Jeg får ikke en gang en mail eller en besked om at pakken er sendt retur. Det er så vanvittig dårlig service. Jeg har rapporteret problematikken direkte til ASOS.
Bestilte levering med burd fordi de…
Bestilte levering med burd fordi de skulle være de hurtigste.
Pakken kom ikke mandag som lovet og skrev. De svarede som jeg kan se andre også har fået svar på at den ikke var skannet og ikke kunne leveres.
Med besked om levering dagen efter mellem kl 18-22
Så sidder man og venter om omkring kl 19 kommer der en besked med mulighed for tracking. I SMS står der levering mellem kl 21.30 og 22.15
Ved tracking kl 21.30 står der så nu levering kl 23!!
Kundeservice på oplyst nr svarer ikke og ja nu kan jeg så gøre intet andet end at vente.
Er i seng normalt kl 22 pga arbejde men ikke idag.
Nu har de så svaret at de slet ikke levere så sent så hvis den ikke er leveret idag så forsøger de i morgen mellem 18-22
At være til grin på din måde og sidde hjemme og vente i 3 dage... det er ikke godt nok
Jeg mener firmaet der bruger dem bær vide hvilken oplevelse vi kunder har med leveringen som jo ikke er deres skyld. De får besked
Dårlig dårlig dårlig service.
Dårlig dårlig dårlig service.
Aldrig igen.
Jeg har betalt for en hurtig levering , pakken skulle leveres i går aftes mellem kl 18-22. Kl 21.48 får jeg en besked at den er leveret. Ingen der har været forbi med den pakke, jeg har brugt hele aften på at være der hjem og vente på en pakke.
Jeg har ringet til burd kunderservice, de har lovet at undersøge det med det samme men hørte intet fra dem siden .
Puha 👎🏻👎🏻👎🏻
Burd skulle levere en pakke til mig i…
Burd skulle levere en pakke til mig i går, men der kom en besked i går aftes at de ikke kunne nå det så de ville istedet levere den i dag. Og nu har jeg så fået en besked hvor der står at det heller ikke er muligt at levere i dag, så den kommer om aftenen næstkommende hverdag!! Og i dag er det fredag, så det er så først på mandag !!! Kundeservice er absolut ingen hjælp og siger at årsagen er at den er scannet for sent ind i dag og derfor ikke er kommet med ud på ruten. Altså Burd’s skyld, men hun havde ingen medarbejder på lagret så hun kunne ingenting gøre…. Så det er altså bare er elendigt udbringnings firma !!! Og det skriver jeg så også lige til Matas, for jeg tænker ikke at de gider bruge dem til hurtig levering fremover. Så gå en stor bue uden om Burd delivery.
Aldrig oplevet sådan et amatør firma før
Har prøvet BURD tre gange
Har prøvet BURD tre gange. Ingen af gangene har de leveret som lovet. De er sindssygt elendige. Matas, hvorfor bruger I de kvaksalvere?
Alt gik perfekt
Alt gik perfekt
Jeg havde bestilt en kasse vin om morgenen og allerede samme aften kom Byrd med vinen til mig. At jeg også kunne følge min levering via GPS ( der dog var lidt forsinket i signalet) og en tidsramme der var spot on, gjorde det bare endnu bedre. Buddet var også både flink og høflig. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.
Lynhurtig levering fra Apopro med Byrd.dk
Har netop modtaget min pakke fra Apopro, som jeg bestilte i formiddags. FANTASTISK!!! Jeg er vildt imponeret af, at I kan bringe ud samme dag og så til den pris. Og systemet, hvor man kan følge vognen og se, hvor lang tid der er, til den når frem, er supergod. Gid alle firmaer ville benytte sig af jeres budtjeneste.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.