Når man bestiller varer fra udlandet er det åbenbart tilfældigt hvem de vælger som leverandør. Hvis det er Burd bliver det altid MEGET PROBLEMATISK 1) De leverer KUN om aftenen - vi arbejder sel... Mehr ansehen
Simpelthen det værste rod, og som om man ikke kan slippe fri af dem igen. Leverede ikke som aftalt- trods annullering af leveringen fra webshoppen- blev pakken alligevel leveret flere dage senere.... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pakken kom aldrig.
Pakken kunne kun komme en fredag mellem 18 og 22 hvor jeg ikke var hjemme Jeg prøvede at ændre leveringen til en pakkepost uden held. Fik en ny sms om at den ville komme om mandagen, men fik kort til efter sms fra Burd om at den desværre var bortkommet. Synes det lyder meget mærkeligt.
Pakken der aldrig nåede frem!
“Leveres i aften”. Det har jeg nu hørt på hver dag i en uge. Mon den nogensinde når frem??
Bestilte en pakke med levering samme…
Bestilte en pakke med levering samme dag. De kommer så i tanke om kl 20 fredag aften at de ikke kan levere den alligevel. De hentede pakken ved proshop kl13
Modtog sms om at min pakke var leveret
Modtog sms om at min pakke var leveret. Det var den ikke. Vi har kamera i vores indkørsel og havde ikke registreret noget bud. Vi ledte på matriklen og hos naboer uden held. Billedet som var vedhæftet sms var blot sort. Dem vælger jeg aldrig igen.sådan et amatørfirma.
Værste oplevelse nogensinde
Værste oplevelse nogensinde. Skulle have leveret en pakke fra Matas i går aftes. Fulgte med over chaufførens kørsel og stod nede foran min opgang men han kom aldrig og fik så en SMS hvor der stod at han ikke kunne finde adressen. Magen til sludder har jeg aldrig kendt til virkelig under alt kritik dette firma kommer aldrig til at bruge jer igen. Der stod også på siden at hvis der måtte opstå problemer ville chaufføren ringe til dig og det gjorde han aldrig. Har ligeledes hørt dette fra flere, men da jeg havde brug for at få den på denne dag kunne jeg ikke vælge andre alternativer. ALDRIG BRUGE JER IGEN!!!!!
Har nu flere gange oplevet at mine…
Har nu flere gange oplevet at mine pakker leveres forkert, på forkert adresse og forkert navn, men rigtigt telefon nr.
Det er under alt kritik 🤬
Kan de ikke sætte den i skuret som…
Kan de ikke sætte den i skuret som andre firmaer, sku ha ting til min medicin jeg er afhængig af og hørte ik li klokken. Nu ska jeg vente flere dage. Det fame ik iorden 😮💨😮💨😮💨💣🪓☠️☠️
Lever ikke op til at levere pakker.
Lever ikke op til at levere pakker.
Jeg fik samme besked 3 dage i træk at de ville levere til mig, men 3 dage i træk aflyste de ordren og måtte "beklage meget".
Elendigt, så styr udenom dem.
Tak for ingenting Matas
Tak for ingenting Matas - Gak gak koncept
Aflevering kun om aftenen - what!?
Pakke kastet ind i haven over hækken
Kunne jeg give 0 stjerner så havde jeg gjort det.
Min pakke blev kastes over hækken ind på våd græs og fotograferet udefra den anden side af hækken, så intet er skjult.
Den skulle være "leveret ved døren uden at banke/ringe på".
Tænker det er sidste gang jeg bruger den mulighed.
Når man bestiller varer fra udlandet er…
Hvis det er Burd bliver det altid MEGET PROBLEMATISK
1) De leverer KUN om aftenen - vi arbejder selv aften og weekend.
2) De har ikke adgang til opgange - kan derfor ikke stille det foran din hoveddør
3) Leverer ikke til pakkeshops
4) Har også oplevet at skulle have den leveret til en nabo, men chaufføren ringede ikke engang til hende og kørte bare igen
OBS OBS OBS - forkert profil
OBS OBS OBS
Jeg tror at mange af jer anmelder den forkerte profil.
I skriver BURD i teksten ( et transportfirma), men sidder og anmelder på noget der hedder BYRD....
Utrolig amatøragtig og skandaløs kundeservice
Jeg har siden søndag den 10/8 og til i dag fredag den 15/8 blevet holdt hen af Sabrina og Jacob. Pakken kommer den dag og den dag og senest i dag fredag. Ingen pakke. Kan se på tidligere anmeldelser at mange andre har oplevet det samme amatør fusk som jeg lige har prøvet. Faktum er at jeg ikke har min pakke og de 200 kr som indholdet er værd er stjålet af Byrd.
Levering af min pakke dagen før…
Levering af min pakke dagen før kristihimmel fartsdag, forventet levering mellem kl 19.40-21.10. Kl 19.39 for jeg en en besked på at min bud er blevet forhindret i ruten og de ikke kan levere min pakke alligevel. Ik nok med det står der at jeg vil få min pakke inden for 2 hverdage som først er om 5-6 dage pga helligdag 🙄. Ikke ok
Absolut ringe
Sidder hjemme og venter en levering mellem 18-22 og så er der sendt en mail kl 20 om sorteringsfejl … forventet ( ikke sikkert) levering imorgen samme tid,,,NEJ TAK - ærgerligt at Matas bruger en så uprofessionel samarbejdspartner som sætter Matas navnet i dårligt lys !!
Levering over 2 dage
Byrd skriver:" Vi leverer tirsdag eller onsdag, sender en sms når budet starter". Ingen sms tirsdag, onsdag leveres. Denne service er dårligere end næsten alle andre firmaers, inkl. Postnorden. Alle kan i det mindste angive en enlkelt leveringsdag og overholde den. Nu skulle jeg vente hjemme 2 aftener - det er ikke godt nok.
Levering lovet næste aften
Levering lovet næste aften mandag mellem 18 og 22
Ankom først tirsdag kl 21
Pga en sorterings fejl !!! Svares der
Tja eller skødesløshed
Ubehøvlet chauffør
Chaufføren kunne ikke finde adressen, så han ringede, nærmest anklagende, og bad om instruktion, som han fik. Da han holder på parkeringspladsen, jeg har guidet ham til, ringer han igen, og siger ‘hvad skal jeg så’, hvorefter jeg forklarer vejen, og han lægger på. Dagen efter annulleres leveringen. Det mest elendige leverings firma, jeg nogensinde har oplevet.
Godt når alt kører, katastrofe når det ikke gør
Når alting går som det skal er burd imponerende, men når det ikke gør er det en katastrofe.
Sjældent har jeg oplevet noget så inkompetent og dilittantisk. Leverer ikke, laver om på leveringsdato, leverer ikke, laver om på leveringsdato osv osv osv
Kurer firma, der ikke kender til Nyhavn!!!
Det er tredje gang jeg skal modtage leverancer fra Burd - og det er TREDJE GANG DE SKRIVER, at de ikke kan finde min adresse. Jeg bor i Nyhavn - og hvis et kurér firma ikke kan finde en adresse i Nyhavn - taler det for sig selv!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.