Byrd Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakken kunne kun komme en fredag mellem 18 og 22 hvor jeg ikke var hjemme Jeg prøvede at ændre leveringen til en pakkepost uden held. Fik en ny sms om at den ville komme om mandagen, men fik kort til... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man bestiller varer fra udlandet er det åbenbart tilfældigt hvem de vælger som leverandør. Hvis det er Burd bliver det altid MEGET PROBLEMATISK 1) De leverer KUN om aftenen - vi arbejder sel... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Byrd skriver:" Vi leverer tirsdag eller onsdag, sender en sms når budet starter". Ingen sms tirsdag, onsdag leveres. Denne service er dårligere end næsten alle andre firmaers, inkl. Postnorden. Alle k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelthen det værste rod, og som om man ikke kan slippe fri af dem igen. Leverede ikke som aftalt- trods annullering af leveringen fra webshoppen- blev pakken alligevel leveret flere dage senere.... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Simpelthen det værste rod

Simpelthen det værste rod, og som om man ikke kan slippe fri af dem igen.
Leverede ikke som aftalt- trods annullering af leveringen fra webshoppen- blev pakken alligevel leveret flere dage senere. Nu igen besked om levering desværre ikke kunne ske, men vil ske den efterfølgende hverdagsaften .
Bruger dem aldrig igen

6. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med og brug dem

Lad være med og brug dem! De 2 gange jeg har brugt dem har de lavet fejl den ene gang og ikke fået mine vare denne gang! Og når man samtidig læser de andre kan man se de ikke er værd og bruge. Fik et kedeligt svar fra dem som ikke kan nogle forklaring eller andet, værre end postnord.

2. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvor er min pakke ????

Nu har jeg siden den 26/9 ventet på min pakke, men den bliver ikke leveret til tiden. For 2. dag i træk får jeg en sms om, at de ikke når det før efterfølgende hverdag. Jeg mangler min pakke, plejer ikke at være utilfreds.....

26. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Valgte firmaet så jeg kunne få min…

Valgte firmaet så jeg kunne få min pakke hurtigt. Det står pakken vil blive leveret mellem 18-22 - budene starter ud ml kl 18 og 19, hvor jeg vil få en sms.
Kl 19.25 har jeg intet hørt eller kan se budet. Kl 19.32 får jeg en sms om pakken ikke kan leveres før næste hverdagsaften ( hvor så ikke er hjemme… )
De har modtaget og scannet min pakke kl 17.40.
Dårlig service

4. April 2024

Elendig levering

Elendig levering - skriver bliver leveret, 2 min efter skriver de at adressen ikke kan findes!!! Elendigt selvskab, alle andre der har leveret på adressen har intet problem.
Kommer ikke til at bestille vare hvis det leveres med dem!!!!!

28. Dezember 2023

DON´T PUT YOUR BUSINESS IN RISK

DON´T PUT YOUR BUSINESS IN RISK. THEY SIMPLY DON´T CARE.

Totally disappointed with the service. I accepted to work with them coming from Kubbo, and it was a disaster... They didn´t have a system to really onboard the client correctly, but specially, to follow up with us.

There were many problems on the orders but the ticket management was not efficient. We track our team working hours and we spent 2.3x times what we spent with Kubbo.

We needed to leave and the offboarding process was a nightmare. They didn´t send it all together, requested for picking charge when the material arrived just as we sent it.

Seriously, just don´t do it. This happened in our lowest time when we had 50 orders a month. If it had happened in our highest months with 1000 orders we wouldn´t have been able to follow up with the problems there were and would have lost so mnay clients in the process.

CONCLUSION: It´s not worthy to put your business in risk, trust us.

1. Juli 2023

Samme dags levering? Jo, da - hvis de lige gider

Jeg har fået leveret med Byrd en del gange, men på det seneste er det begyndt at gå helt galt for dem.

“Levering udsat”… det gider man ikke se, når man har valgt Byrd for at få leveret hurtigt.

Jeg havde fået min pakke før, hvis jeg havde valgt levering næste dag med posten istedet for såkaldt “levering samme dag” med Byrd.

Og, ja… jeg HAR checket med sælger, at pakken er afhentet af Byrd som normalt.

Opfordring til Byrd: Stop med at sælge en ydelse, I ikke kan levere.

5. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette firma skal man holde sig langt…

Dette firma skal man holde sig langt væk fra de er fuld af bedrag!!!!

Jeg skulle modtage en pakke pr d.d får en besked om at vi ikke har været hjemme hvilket vi har!!!! Vores dørklokke er med kamera. Det vil sige at når man ringer på vores dørklokke blevet der automatisk taget et billede af personen og derfor kan det bevises at de er fulde af løgn!!

Jeg skriver til kunderservice som også er helt igennem forfærdelig at de er fulde af løgn får et svar tilbage at bud har prøvet at ringe hvilket er korrekt men jeg ikke har nået at tage den og ringede tilbage med det samme og har ringet en mil gange tilbage til bud efterfølgende ringet til bud og kundeservice men bud vælger ikke tage tlf. samtidig vælger kunderservice heller ikke at vil tage tlf da de påstår de er i et såkaldt møde kl 21 om aften???! Har sgu aldrig hørt om man hilser personale møde på det tidspunkt. Det handler nok mere om man ikke gider tage konsekvensen af ikke kunne være ordentlige overfor sine kunder og så vælger at være menneskesky så igen er kunderservice fulde af løgn for VI HAR VÆRET TILGÆNGELIG PÅ TLF OG ADRESSE!

Samtidig vælger kunderservice at lukke chatten!!!! Forsat de ikke har løst problemet på at DE IKKE har passet deres job.

Jeg er i tvivl om deres opførsel handler om man bare ikke gider sit job med denne opførsel eller det er fordi man vælger at ansætte mennesker der bare er født uden en hjerne!!!

Jeg vil kontakte firmaet i morgen som har bestilt dette useriøse og uprofessionelle fragtfirma til ikke at modtage pakken fra dem!

Dette firma burde virkelig lukkes ned og tror virkelig som andre også skriver at disse stjerner de har fået er betalte stjerner !

Jeg har informeret Matas om problematikken omkring burd dårlige og utroværdig service.

25. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr