Bornholmslinien Bewertungen 43

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en billet for nyligt, fra Ystad til Rønne. Jeg troede jeg bestilte normalt som på kombardoexpressen.dk Var på bornholmslinjen.dk ved en fejl og fik derfor ikke bussen fra københavn... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Afgang præcist til tiden. 1. stjerne. Ombordkørsel et sandt mareridt. Man skal have nogen erfaring for at tumle rundt på så lidt plads. Og så alligevel på en så stor færge. Det er en ren pengemaskine... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi betaler i dyre domme for billetterne og vi holder så tæt at vi må bakse rundt med bagagen i bilen for at få alle 4 passagerer ud af bilen. Det er umuligt at komme ud af bagdøren. Når man så endelig... Mehr ansehen

1. Fährservice
  2. Mietwagenanbieter
  3. Carsharing-Station

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bornholm er tættere på, end du tror. Rejs med BORNHOLMSLINJEN til Lavpris fra bare 99 kroner - inkl. bil og 5 personer. Kombardo!

2,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ligger i min sovepose på Køge station.

Ligger i min sovepose på Køge station.
Færgen igår havde problemer. Kaptajnen lagde ud med at vi ville opleve "hop" under sejladsen.
Vi fik s t o p.
Dejlig solnedgang, da vi lå stille og vel ankomne i Køge var sidste tog kørt. Slår sgu snart telt op, for her er koldt

4. Juli 2022

T/R 21/1 2022 køge-Rønne

T/R 21/1 2022 køge-Rønne. Med Kuling/hård vind. Super tur - ikke så mange kunder så vi kan holde en god afstand mere end 6 meter til nærmeste med passager. Det blev oplyst at det var et offentligt transportmiddel og der var krav om mundbind. Priser i den høje ende - er der organiseret rabat uden skiltning kom i tvivl. Og så kunne man med fordel sørge for internet ude på vandet - hvor alle andre net - selv Sverige efterhånden dør. Og så alternativet med 3 gange tv2 news til 5½ time er dårligt valgt. Så plads til forbedringer.

21. Januar 2022

SKODLINJEN
forsinket med HALVANDEN time idag! I burde f..... skamme jer!

23. Oktober 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ikke rigtig noget at klage over...til…

Ikke rigtig noget at klage over...til forskel fra andre..
Hvis kritik ..så er vi nok lidt træt af at føle os som sardiner i en dåse i forhold til parkering på færgen..
Men..færgen er jo billig set i forhold til "gamle dage"...så kan nok ikke forvente helt det samme niveau..

22. August 2021

Virkelig dårlig kundeservice!

Virkelig dårlig kundeservice!

Virkelig dårlig og inkompetente kundeservice medarbejder (hvis man overhovedet kan kalde det service) De er flabet og ved intet om det de sidder og laver... Desværre den eneste mulighed for at få sin bil med til familien på Broholm ellers havde jeg valgt en anden mulighed!

28. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ligeglade med Covid-19 og din bil..

Man kan desværre ikke give 0 stjerner, så derfor 1. Jeg pendler frem og tilbage med Bornholmslinien og vil gerne fraråde at man benytter færgen til Ystad, men istedet flyver direkte til Kastrup (oftest er det billigere at flyve). Covid-19 er man fuldstændig ligeglad med (massere bruger ikke mundbind og der afsprittes ikke som reglerne foreskriver). Et mere inkompetent personale skal man lede længe efter!! Det handler om penge i kassen og ikke folks sikkerhed og service for den dyrt indkøbte billet! Hold jer også fra maden hvis du ikke vil have dårlig mave!!

Shop i Sverige hvor det er halv pris!

In English!

What a rip-off! They dont care about Covid-19 and almost half the People on the boat is not wearing a mask eventhough its the law INCLUDING the staff!?!?! Safety is not an issue on these boats!?! The staff is so incompetent its sad.. No service at all!
Dont pay overprice for products on the boat. Shop in Sweden. Its half price!

16. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig hygiejne ved sandwich fabrikken

Mange mennesker på færgen i dag kl 1830 fra Rønne. Lange køer alle steder også der hvor de unge ansatte lavede masser af panini UDEN afskærmning....Masser af kunder stod i kø og spurgte de unge om panini UDEN mundbind eller afskærmning....FÅ SAT AFSKÆRMNING OP TAK

2. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt færgebilletter til knap…

Har bestilt færgebilletter til knap 2000 kr. t/r, og finder nu ud af at de sælger præcis samme billetter nu til 99 kr. stykket - kontakter kundeservice og får kontakt til en medarbejder som overhoved ikke er egnet til at sidde i kundeservice. Medarbejderen siger surt: det kan vi ikke ændre på, så må du afbestille dine billetter og booke nye. Det giver jo absolut ingen mening?! Den mest elendige kundeservice jeg nogensinde har oplevet, og hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.

26. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi rejste til Bornholm 23-5 med…

Vi rejste til Bornholm 23-5 med Hammershus fra Køge dette kan vi ikke anbefale nogen at gøre trist skib på min billet stod der en kørselsanvisning til færgelejet i Ystad,en mail til kundeservice om en adresse til færgen i Køge, svar Baltic kaj 1.og en henvisning til Hjemmesiden, kom godt ombord( forstået sådan, køb en billet og søg på vores hjemmeside hvorfra færgen sejler ) ingen information, ex. velkommen ombord NEJ, ankomst til rønne, information NEJ, ingen fortalte at færgen er i havn om få minutter gå venligst til deres biler, nej, der er flystole man kan sidde i, men de er kun beregnet til personer der er så smalle over bagdelen som en røget sild mellem øjnene,
Fra rønne 10-6 tog vi hurtigfærgen hjem, her blev vi dirigeret op i et hjørne SB.for sammen med 4. motorcykler og 3. andre biler da jeg ud gennem vinduet spurgte matrosen, hvordan kommer vi ud af bilen måtte jeg gerne bakke lidt jeg har et tydeligt synligt handikapskilt i forruden så matrosen burde da slet ikke dirigere vores bil op i det SB For hjørne. Ja jeg kunne da godt have bestilt en handikapplads, men det har vi dårlige erfaringer med 2. gange tidligere har vi bestilt Handigkapplads og kommet til havnen 1,5 time før afgang og så kommet ombord som sidste og næstsidste bil hvilket betød at alle siddepladser ombord var optaget, da vi er 2. personer som har begrænset gangdistance så er det smertefuldt at skulle hele skibet rundt for at finde 2. siddepladser ved siden af hinanden. Vi har holdt ferie på Bornholm et ukendt antal gange siden 1969 hvor færgefarten altid har været perfekt, men siden Bornholmslinien / Molslinien har overtaget så skulle man tro at det er et amatørforetagende som har overtaget færgefarten til Bornholm, kiosken er fuldstændig værdiløs, Inden Bornholmslinien havde held til at overtage sejladsen burde de nok havde ladet nogle personer med forstand på færgefart have sejlet med Bornholmsfærgen nogle gange og set hvor godt dette rederi fungerede og hvor hurtigt bilerne kom ombord og efterfølgende ud for ikke at glemme shoppen mm.

13. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dårlig kundebetjening af afgange at den…

dårlig kundebetjening af afgange at den sidste afgang er fra Bornholm kl 18,30 fredag og lørdag og ystad kl 20.30
Man må åbenbart ik komme over
Samt er der personale som Sabrina og Sasha som ik burde være på båden, for de er ik på nogen måder kundevenlig og sure altid

Hvornår komme de 16 afgange som i reklamere med hverdag

30. September 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sammenpakkede biler på bildækket.......

Var med færgen hjem fra Bornholm lørdag d. 31. august kl. 12:30.
Endnu en gang oplevede vi en meget ubehagelig start på vores hjemrejse, nemlig da bilerne skulle på færgen. Selve tilkørslen på bildækkene var ubehagelig og stressende, og bilerne blev nærmest pakket sammen, så man var bange for at komme til at ridse egen eller andres bil, og det var svært at komme ud af sin bil p.gr.a. store kraftige gule jern/stålbjælker lige uden for bildøren. Dog var personalet, som guidede os "ind på plads" rimelig venlige og høflige i deres måde at anvise os vejen ( i stor modsætning til personalet, da vi skulle fra Ystad til Rønne ugen før. Her råbte og skreg man os lige ind i hovederne! Det var ubehageligt!). Nå, vi kom da af i god behold, men oplevelsen gør da, at vi ikke helt glæder os til næste gang, vi skal sejle med Bornholmslinien.

2. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pensionister uønskede på Bornholm. Diskrimination.

Da vi begge sidst havde været på Bornholm for mere end 40 år siden, bookede vi for længe siden en færgebillet til solskinsøen. Vi havde godt hørt lidt om, at de havde ændret billetpriserne for rejse med anhænger.
Da vi så lander på øen, og hører om alle dem der har fået rejsen, uden at betale for anhænger.
Jeg ringer til selskabet for at høre, hvad der foregår. Først får jeg at vide, at rabatten ikke gælder for pensionister....
Da jeg har tænkt over denne diskrimination. Ringer jeg igen, får så en sang om, at fredag, lørdag og søndag gælder rabatten ikke.
Tænker lidt igen.

I bornholms tidende står således:
Resten af året er det gratis at booke plads til sin anhænger eller campingvogn med på færgen mellem Rønne og Ystad på hverdage. Mellem Rønne og Køge bliver det til gengæld gratis i weekenderne.
Ergo.. Fredag er en hverdag..
Prøver at ringe endnu engang. Nu er det så igen fordi rabatten ikke gælder for pensionister.

Man diskriminerer pensionister, og de er åbenbart ikke velkomne på Bornholm.

Føj siger jeg bare.
Kombardo, så tager vi måsen på dig.....

Tina Christiansen

Fik lige tilbagemelding på min mail til dem.
Ja det er rigtigt, deres tilbud gælder ikke pensionister.
I næste uge er det nok muslimer der ikke er omfattet af deres rabatordning.

Føj for et diskriminerende selskab, det var så vores sidste af mange rejser med molslinien.

Tina Christiansen

17. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende rettidighed og omhu igen og igen.

Vi var sat til 20.30, får besked om, at tiden er ændret til 19.30. Vi kommer til havnen ved 19 tiden, blot for at konstatere, at man ikke kan komme ind på området endnu. Lidt efter kommer færgen, som det tager 40 minutter at fylde op. En del af personalet på kajen står det meste af tiden med hænderne i lommerne, hvilken entusiasme! Af sted 20.10 og inde 21.35. Den gamle færge præsterede at gynge lidt, selv om det var fint vejr med meget lidt vind. Manglende rettidighed og omhu betragtes af rederiet selv som et mindre problem. Det synes vi efterhånden ikke.

8. Juli 2019

Nu stopper det!!!

Nu stopper det!!!

VI har siddet i Ystad havn i 4 timer nu! Min gamle mormor er med, og man kan ikke gå nogle steder hen for at få må mad eller drikke!!!
ABSOLUT SKANDALØST AT DETTE KAN BLIVE VED!

8. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr