Vi kontaktede BB for at flytte og gennemgå vores forsikringer. Vi fik hjemmebesøg allerede dagen efter, med en grundig gennemgang af, hvad vi havde brug for. Og så sparede vi 3000 kr om året efter de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Imødekommende og behagelig med grundig gennemgang og vejledning. Vi kunne spare kr. 7.000 om året for samme dækning som tidligere - hvad siger I så. Er super tilfredse!
Unternehmen hat geantwortet
Lokal forankring er godt. Sagsbehandling til tider uoverskuelig og svært at få klare svar.
Unternehmen hat geantwortet
Altid super service. F.eks er dækningen ved påkørsel af dyr, virkelig god. Solid lokal forankring. Firmaet er ekstremt gode til at støtte op lokalt på Bornholm.
Unternehmen hat geantwortet
Bornholms Brand er bornholmernes lokale forsikringsselskab. Vi tager os af vores kunder, når skaden er sket, og sikrer de bedste forsikringer tilpasset vilkårene på øen. For os er nærhed vigtigt. Vi kender øen, og vi kender vores kunder. Vi gør os umage for, at vores kunder skal føle sig trygge. Den personlige kontakt er vigtig - hvad enten vores kunder foretrækker at kontakte os via telefon, mail eller et møde på vores kontorer. Vores flade struktur og korte kommandoveje sikrer en kompetent og effektiv betjening. Vi forsikrer bornholmerne, som vi har gjort det siden 1855, og er stolte af at være bornholmernes foretrukne forsikringsselskab. Det vil vi blive ved med at være. Vi er med til at skabe tryghed, udvikling og arbejdspladser på øen. Ligesom vi glæder os over at kunne berige Bornholm med oplevelser gennem vores støtte til den lokale turisme, kultur og idrætsliv. Bornholms Brand skal være bornholmernes nærliggende valg af forsikringsselskab. Hos os skal det være nemt at være kunde.
Tornegade 8, 3700, Rønne, Dänemark

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Imødekommende og behagelig med grundig gennemgang og vejledning.
Er super tilfredse!

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Fik et godt tilbud. Og så er Bornholms Brand et godt lokalt selskab. Det er også et plus. Men vigtigst - jeg fik et godt tilbud.

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Vi kontaktede BB for at flytte og gennemgå vores forsikringer.
Vi fik hjemmebesøg allerede dagen efter, med en grundig gennemgang af, hvad vi havde brug for. Og så sparede vi 3000 kr om året efter deres besøg.

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Altid venlige til at svare samt give råd & vejledning.
En forsikring - man ved hvor man har..
// Johann Aakjær Karlsen
Service Centret Bornholm

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Christoffer kom rundt om det hele og vi føltes os tryk.

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Fint møde, godt humør, kompetende konsulenter :)

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Super god service når man har brug for dem

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Altid god service og ok prise og altid glad personale

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Prismæssigt ikke konkurrencedygtige nok, men søde og rare at tale med.

Fantastisk service og stor tryghed hos Bornholms Brand

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Har heldigvis ikke så ofte brug af forsikringen, men når det sker, glæder jeg mig over den rigtig gode service.

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
I var der når vi havde problemer. Vi havde hussvamp og i sørgende for at vi blev installeret på Fredensborg og i sørgende for at håndværkerne fiksede huset

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Et fantastisk forsikringsselskab der altid træder til når ulykken er ude

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Har fået god hjælp med rejseforsikring. Og hjælp med afbestillingsforsikring, når vi fik brug for den.

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Det er bare det bedste forsikringsselskabet, er er en ekstremt tilfreds kunde :-)

Antwort von Bornholms Brandforsikring A/S
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.