BOLIA Bewertungen 1.233

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We waren zeer tevreden over de tijd die Marie in Bolia Brugge voor ons nam en haar deskundig interieuradvies. Ook heel vlot mailverkeer en offertes. We hadden wel op voorhand aangekondigd dat we z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Having bought a Bolia sofa in Paris I had issues with my cushions where the zips had broken or the seams on the cushions had failed. Having contacted Customer service I was fortunate to be in contact... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg onder de indruk van Bolia. De meubels en accessoires zijn stijlvol, van hoge kwaliteit en voelen duurzaam aan. Alles straalt Scandinavisch design uit en past perfect in mijn interieur. De s... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Möbelzubehör
  4. Wohnmöbelgeschäft
  5. Geschäft für Gartenmöbel
  6. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Vom Unternehmen geschrieben

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Aankoopervaring

Het is niet de eerste maal dat wij kopen bij Bolia. Steeds tevreden, echter hadden wij nu het gevoel met een kluitje in het riet gestuurd te worden. Wij wouden 4 kussens aankopen. Voor de keuze van de kleuren werden we gewoon doorgestuurd naar de grote stoffen. ‘Je ziet maar’ en ‘je kiest maar’ en we zullen dan nadien wel kijken of dit kan voor deze kussens.
We werden naar ons gevoel allesbehalve correct en klantvriendelijk benaderd.
Ook na de beslissing tot aankoop moesten we alle persoonlijke gegevens opnieuw aanbrengen, desondanks dat wij reeds een bestaande klant zijn en jullie reeds beschikken over onze gegevens. ???

4. Januar 2026

Beste Francis,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Jammer om te horen dat dit bezoek niet de ervaring was die je van ons gewend bent. Het gevoel niet goed begeleid te worden is uiteraard niet wat we willen meegeven.

Wat de persoonlijke gegevens betreft: we begrijpen heel goed dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn. Dit nemen we zeker mee en gebruiken we om onze service verder te verbeteren.

Mocht je dit verder met ons willen bespreken, dan horen we het graag. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en je dan een ervaring te bieden die volledig aan je verwachtingen voldoet.

Mooie winkel

Mooie winkel, professionele uitleg bij verschillende keuzemogelijkheden en tijd om rustig te kiezen. De moeite om naar Antwerpen te komen. Dank je wel!

3. Januar 2026

Beste Ingrid,

Bedankt voor de mooie review! 😊 Geweldig dat je de uitleg en de rust om te kiezen zo hebt gewaardeerd. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Great instore service

Lore and Rien were very helpful with fabrics and ordering details, making my selection much easier.

3. Januar 2026

Antwort von BOLIA

Thanks so much for your kind words! 😊 We’re really happy to hear that my colleagues could help guide you through the fabrics and ordering process. Making things easier (and more fun!) is exactly what we aim for. Enjoy your selection, and we hope to see you again soon!

Kind regards,

Zeer fijne winkelervaring

Zeer vriendelijk te woord gestaan door de verkoper in Bolia te Gent!
Voldoende en deskundige informatie gekregen alvorens over te gaan tot aankoop. Ook over de levering en de dienst na verkoop werd nuttige informatie gegeven.

31. Dezember 2025

Beste Carla,

Dank je wel voor je fijne review! 😊
Leuk om te horen dat je zo’n prettige ervaring had in onze winkel in Gent. We wensen je alvast veel plezier met je aankoop en staan altijd klaar als we nog ergens bij kunnen helpen!

Ontbrekende factuur

We hebben op 27/12/2025 een salontafel gekocht. Geen opmerkingen over de service, maar ik heb ondertussen reeds herhaaldelijk om de factuur verzocht, maar nog steeds niets gekregen (ordernummer 701810613)

27. Dezember 2025

Beste Eric,

Dank je wel voor je bericht en je feedback.
Onze excuses dat de factuur niet meteen bij je terechtkwam. Intussen hebben we deze enkele dagen geleden per mail doorgestuurd, dus gelukkig is alles opgelost. Mocht je nog vragen hebben, helpen we je uiteraard graag verder!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk onthaal en zeer behulpzame…

Vriendelijk onthaal en zeer behulpzame persoon.Als ik de winkel zie word ik daar gelukkig van.Kreeg zeer duidelijke uitleg over mijn bestelling en afhaling.

31. Dezember 2025

Beste Martine,

Dank je wel voor je fijne review!
Geweldig om te horen dat je zo gelukkig wordt van onze winkel. We helpen je graag weer bij een volgende bezoek!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bediende die ons te woord stond (en…

De bediende die ons te woord stond (en nadien ons verder begeleidde) gaf ons al de nodige informatie zodat wij met kennis van zaken onze keuze konden maken.
En uiteraard ook zeer vriendelijk : het was aangenaam
als klant in de winkel te zijn.

29. Dezember 2025

Antwort von BOLIA

Dank je wel voor je bezoek en je mooie review!
Fijn dat alles zo prettig verliep. We hopen je snel weer eens te zien in de winkel 😊

Hulpzaam

We werden direct geholpen en er werd med gedacht over oplossingen en kleuren combinaties

28. Dezember 2025

Beste Petro,

Wat fijn om te lezen dat jullie meteen geholpen zijn en dat er zo goed met jullie is meegedacht. Mooi dat er samen tot passende keuzes zijn gekomen. Hopelijk tot snel weer!

Perfecte service in Gent

Heel mooi pand en perfecte service van de medewerkster

23. Dezember 2025

Beste Bart,

Super dat je het pand zo mooi vond en dat je zo tevreden bent over de service van onze medewerkster. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Directe communicatie per e-mail en ze…

Directe communicatie per e-mail en ze wees me op een toonzaalmodel met reductie

20. Dezember 2025

Beste Caroline,

Dank je wel voor de 5 sterren! Fijn dat je tevreden was over de communicatie en het aanbod.

Bestelling in orde

20. Dezember 2025

Beste Christophe,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles in orde was met je bestelling.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik kocht een defecte lamp. Benieuwd hoe de klantenservice dit aanpakt. …

Het personeel in de winkel was vriendelijk. Toen we echter de lamp uitprobeerden blijkt dat er een defect is in schakelaar. Er zij maar drie standen. Normaal moet je de lamp ook met de schakelaar kunnen uitdoen. Dit gaat niet. Bij de vierde keer drukken gaat de lamp weer naar se hoogste stand. Nu benieuwd hoe de klantenservice zal reageren??

18. Dezember 2025

Beste Veerle,

Dank je wel voor je feedback. Jammer om te horen dat de lamp niet correct werkt, dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat je ons winkelpersoneel als vriendelijk hebt ervaren. Onze klantenservice helpt je graag verder en zoekt samen met jou naar een passende oplossing.

Accueil exceptionnel

Accueil souriant, professionnel et efficace. Attention particulière pour les enfants.

14. Dezember 2025

Bonjour,
Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié votre expérience et l'accueil, surtout pour les enfants. Merci pour votre retour positif.
Cordialement, Randi/BOLIA

Service

L accueil et le service dans le magasin a été faible. La machine à carte ne marchait pas il fallait faire un virement après avoir reçu un email et il n y a pas eu no d excuse no de sourire. J avais juste l impression d embêter !

7. Dezember 2025

Bonjour,
Nous regrettons sincèrement votre expérience en magasin. Nous prenons note de vos commentaires concernant l'accueil, le service et le problème de paiement. Soyez assuré que nous allons examiner ces points afin d'améliorer la qualité de notre service. Nous vous remercions de nous avoir fait part de votre avis.
Cordialement, Randi /BOLIA

Zeer tevreden

We liepen eerder toevallig binnen tijdens een dagje kerstshoppen. Daar ons bankstel aan vervanging toe was hadden we speciale aandacht voor de uitgestalde fauteuils. Eentje viel bijzonder in de smaak en we kregen alle nodige info van de vriendelijke Melissa. Bij thuiskomst zat er al een offerte in de mailbox. We hebben het bankstel dan ook gekocht.
Zeer mooie winkel, super vriendelijke verkoopster, leuke meubelen.

11. Dezember 2025

Beste Henk,

Dank je wel voor deze geweldige review! Wat fijn dat jullie precies vonden wat jullie zochten. Veel plezier met het nieuwe bankstel!

Vendeurs compétents et bienveillants

Accueil et exposition de divers produits.
Conseils, explications précises par les vendeurs
Temps consacré au client pour qu'il essaie et le laisser faire son choix

10. Dezember 2025

Bonjour,
Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié l'accueil, les conseils et le temps consacré pour vous accompagner dans votre choix. Nous vous remercions pour votre retour positif.
Cordialement, Randi /BOLIA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel die zeer…

Vriendelijk personeel die zeer behulpzaam zijn en met frisse ideeën komen. Gezellige winkel in het hart van Breda.

30. November 2025

Beste Eric,

Bedankt voor de 5 sterren en je vriendelijke woorden over onze medewerkers in Breda. We zullen dit zeker doorgeven aan de winkel en hopen je hier snel weer terug te zien!

Topervaring

Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde heel goed aan wat ons project nodig had en gaf ons zo heel gerichte raad. Ook qua leveringstermijn veel flexibiliteit, ze doen echt hun best voor hun klanten.

6. Dezember 2025

Beste Heidi.

Bedankt voor je positieve review over Annick! We gaan dit zeker aan haar doorgeven. We hopen je spoedig weer te mogen ontvangen in onze winkel.

Lotte, BOLIA

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr