Søger du en dygtig og professionel bobestyrer, kan jeg/vi varmt anbefale Jensen Advokatfirma. Kæmpe tak og ros til sekretær Jane, der med sit engagement var en stor aflastning i en svær situation. Vi... Mehr ansehen
Nok den mest arrogante og ubehøvlede advokat jeg nogensinde har snakket med, så lad vær med at kontakte dem, for man bliver bare overfuset og får direkte at vide at man ikke er værd at snakke mere m... Mehr ansehen
Jeg har tidligere prøvet andre advokater i forskellige firmaer, men da jeg havde allermest brug for hjælp, fik jeg kontakt til advokatsekretær Sandra Junget Hansen og blev beskikket advokat Adam... Mehr ansehen
Hold jer væk fra Jensen Advokatfirma. De vågner først op når de skal skrive faktura for ikke udført arbejde, og trækker en i retten for at få det de mener de burde have for deres manglende indsats.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos advokat Josef Chanchiri Hans personlige og varme rådgivning gjorde en stor forskel for mig. Han tog sig tid til at forstå min situation og gav professionel vejledning, som hjalp mig enormt meget. Jeg kan varmt anbefale hans service til alle, der har brug for juridisk hjælp
Følte mig hørt og forstået
Følte mig hørt og forstået, godt samarbejde med sekræterne der var gode til at ringe tilbage eller skrive mails med informationer eller spørgsmål og inden for rimelig svar tid.
Har haft Bjarne på en sag over de…
Har haft Bjarne på en sag over de sidste 3 år jeg har betalt ham for at søge fri proces dette er aldrig sket men pengene mente han forsat han skulle beholde
Han opkræver penge over rigtig mange omgange og nu hvor jeg så har fået udbetalt min erstatning har han bare taget stor set det dobbelte beløb af hvad han på skrift selv havde sagt. Han har ikke været til nogen hjælp men har bare kostet mig virkelig mange penge. Lad være at vælge ham
De er fuldstændig ligeglade
Jeg havde en god samtale med en advokatfuldmægtig i en sag og sendte ifølge aftale bilag m.m. medio juni. Siden var det fuldstændig umuligt at komme i kontakt med vedkommende trods flere forsøg. Fuldstændig tavshed. Da jeg så skrev, at jeg overvejede at klage til advokatnævnet fik jeg en tilbagemelding: vi kan ikke hjælpe dig ... find en anden advokat. Vildt useriøst
Jensens advokat firma …
Super god hjælp fra advokat sekretær Jane Rasmussen hele forløbet igennem med opgørelse af boet efter mine forældre, kan varmt anbefale Jensen advokat firma Vejle 😊
0 Stjerner Find en anden advokat
1. Jeg kontakter 13. feb 2023 Bjarne Jensen da jeg har en har en byggesags konfligt med min kommunes forvaltning, og Bjarne Jensen reklamere med at han er ekspert i disse sager.
2. Bjarne Jensen spørger ind til sagen, jeg svarer og sender de dokumenter han efterspørger.
3. Bjarne Jensen ringer tilbage og fortæller at det er 100% sikkert han vinder sagen i ankestyrelsen. Med den byggetilladelse du har fået, kan du bygge helt ud til fortorvet, siger han.
4. Vi aftaler at han skal skrive til ankestyrelsen på mine vegne, og det vil koste ca. 12.000kr. Bjarne virker meget overbevisende, og jeg er glad for at han vil hjælpe mig.
5. 28 juni 2023 modtager jeg regning på 15.000kr som jeg betaler straks. Da afgørelsen ikke er kommet endnu, bliver jeg lidt usikker på om Bjarne taler sandt ang. at vinde sagen.
6. 3 okt. Kommer afgørelsen fra ankevævnet, som siger at kommunen har ret og Bjarne taber den sag som det var 100% sikkert han vil vinde. Bjarnes sekretær skriver at jeg skal ringe til Bjarne den 16. okt kl 13:00.
7. jeg ringer til aftalt tid, Bjarne har faktisk ikke tid til at tale, modsat første gang vi talte sammen 13 feb. Han eneste kommentar til at have tabt sagen er at det var ”træls”. Nu ville han gerne have police nr. På min forsikring, så han kunne tage sagen i retten på min forsikrings regning. Det sagde jeg pænt nej tak til.
8. Efterfølgende sender han en regning på 10.000 kr. Det har vi ingen aftale om. Jeg har betalt for det arbejde han har lavet og kan ikke se hvad der er han skal have 10.000kr for
Det er nok det ringeste Advokat firma
Det er nok det ringeste Advokat firma, de både lyv3r og svindler.
Kan slet ikke advare nok imod dette firma.
Stor hjælp fra Ajla i forsikringssag
Rigtig god oplevelse med Ajla fra Jensen Advokatfirma! Jeg stod i den ulykkelige situation at blive afvist af mit forsikringsselskab på en stor kaskoskade efter et færdselsuheld.
I løbet af 1,5 måned fra skaden oprindeligt blev afvist, havde selskabet ændret deres afgørelse og gået med til at dække skaden.
Tusind tak til Ajla for det gode samarbejde, det var hver en krone værd!
På hjemmesiden lover de guld og grønne…
På hjemmesiden lover de guld og grønne skove, at de gerne vil høre om din sag og hjælpe dig bedst muligt.
Men ligeså snart man endelig kommer i kontakt med nogen (efter en ventetid på 27 min) når man kun lige at sige et par sætninger hvortil advokaten svare at når det ikke drejer sig om et større beløb er det ikke noget han vil hjælpe med. Og at på det grundlag vil han springe videre til næste i køen.
Så kan man stå der, med en masse spørgsmål, og følelsen af at man ikke er velkommen som kunde og ens sag, som påvirker en meget, ikke er vigtig.
De har min fulde forståelse for, at man ikke kan rådgive kort om en sag uden betaling. Men så lad være med at reklamere med det på hjemmesiden! Og så spørg folk om de vil betale for rådgivning, før I afviser dem.
Pas på – de kaldes også BJSJ, BJS, Naboret.com og Naboret.dk
Jeg må desværre tilslutte mig de mange kritiske stemmer vedr. dette advokatfirma og gøre andre bruger som forhåbentlig tjekker Trustpilot før de hyrer opmærksom på, at de også går under navnet naboret.com og naboret.dk.
Min oplevelse var, som andre her, at det der bliver sagt i starten ikke stemmer med hvad de siger efter fakturaen er udstedt og betalt. De sætter sig ikke ind i sagen eller rådgiver med udgangspunkt i hvad man selv eller modpartens advokat har forelagt, tager en hel måned om at besvare begge parter skriftlig med 3-4 linjer udarbejdet af sekretæren eller en (deklareret) elev, og at det som engang skrives og sendes, er behæftet med faktuelle og stavefejl. Man fremstår som halv seriøs ovenfor modpartens advokat. Desuden fik jeg, som andre anmelder her, sagsforløbet som blev fremlagt i starten (læses 5 mdr før) vendt rundt 180 grader. Begrundelsen som man får er forholde som de burde have vist eller forudset ved starten, hvis en advokat havde givet sig tid til at sætte sig ordentlig ind i sagen. Om det ikke var nok, bliver man bedt om at tilsende dem dokumenter som er sendt 2-3 gange før. Når man som kunde beder om at tale med kontorets overordnede (som i øvrigt er advokaten som teoretisk tager sig af sagen, på trods af at man kun har kontakt med en sekretær og eleven) og sætter spørgsmålstegn ved disse forhold, bliver man mødt med fornærmelse fra hans side og udtalelser om, at det tyder på, at du (kunden) har mistet tilliden til firmaet (mon hvorfor) og af på denne grund benytter ham sig retten til at afbryde samarbejdet. Hvis du tror du får som minimum en delvis erstatning af din betaling, fordi han har ikke engang nået at fremlægge ansøgning til din retshjælpsforsikring (som var inkluderet i det prisoverslag du havde fået), skal du tro om igen. Det eneste jeg fik var en kopi af kladden til ansøgningen, som igen, var fuld af faktuelle fejl (naboens garagen bliver kaldt carport i flæng), stavefejl og manglende henvisninger til de oplysninger jeg havde fremlagt.
Derfor, kan jeg absolut ikke anbefale dette firma og hermed de andre alias/hjemmesideadresser de benytter, og i hvert fald ikke når det gælder nabo-/ejendomsret.
Jeg snakkede med Kathrine som var super…
Jeg snakkede med Kathrine som var super dygtig og professionel. Rådgivningen var skarp, og hun er iøvrigt sympatisk menneske som man føler sig tryg ved at snakke med.
Erstatning for påkørsel og fejl operation
Min sag handlede om erstatning for en fejl operation efter en påkørsel.
Bjarne har gennem hele forløbet støttet og orienteret mig på bedste vis. Det har været en kæmpe tryghed for mig at læne mig op at et proffesionelt firma med hjerte på rette sted. At sagen endte med at jeg har fået tilkendt erstatning på 300.000kr og Bjarne undervejs fik skaffet mig fri proces, gør jeg kan sove godt fremadrettet og måske skal jeg ud og have mig en skøn middag med min familie.
Tak for hjælpen Bjarne 🙂
NB. Søren skriver på Birgits vegne
Ringede og talte med Mie Støttrup
Ringede og talte med Mie Støttrup, og fik gode råd og vejledning omkring en ugyldig kodicil i en arvesag.
Hun var medvikende til at få aflyst et bomøde, med henblik på nærmere undersøgelse af arveforholdene.
Stort tak herfra, og de varmeste anbefalinger!!!
Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige…
Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige tak for et fantastisk samarbejde med Jensen Advokatfirma. Det har været en stor lettelse at have deres støtte i en så vigtig sag. Hele forløbet blev håndteret professionelt, med hurtige og klare svar hele vejen igennem.
En særlig tak til advokaterne Bjarne og Adam for deres kompetente og engagerede arbejde og ikke mindst til Sandra for hendes venlighed, tålmodighed og hjælpsomme tilgang. Det har virkelig betydet meget for mig.
Jeg er meget taknemmelig for hjælpen og det positive resultat i retten. Jeg kan varmt anbefale Jensen Advokatfirma til andre, der har brug for kompetent og tryg juridisk støtte.
Total ubrugelig sagsgennemgang
Meget ufølsom mand som var meget travl og ikke engang ville lytte. Total ubrugelig gratis 'sagsgennemgang' - virkede slet ikke interesseret i at høre hvad det drejede sig om og var meget ufølsom omkring det emne som det omhandlede. Vil ikke anbefale til nogen.
Meget god støtte til vores første…
Meget god støtte til vores første huskøb. Hurtig tilgængelighed. Vi følte os trygge gennem hele processen.
Vi har brugt Jensen Advokatfirma iforbindelse med hævd sag.
Vi har brugt Jensen Advokatfirma i forbindelse med en meget langstrakt retssag (5 år) om hævd som startede med en skelforretning som senere blev kørt ved byretten og senere ved Vestre Landsret. De medarbejdere fra Jensen Advokatfirma som har været involveret i sagen har haft en meget professionel og kompetent tilgang til sagen. de fortjener helt klart alle fem stjerner og kan helt klart anbefales herfra.
Den mest vigtige sag i mit liv
Den mest vigtige sag i mit liv, og for andre boligejere også, hvor staten syntes de skal lave et byggeprojekt.
Den første advokat jeg havde samtale med tlf, som skulle havde min sag. Fik det til lyde som det ikke kunne gå galt.
Så derfor fik jeg tilliden til betale de 10.000 depositum.
Da de var betalt, ja så hørte jeg ikke noget til dem mere. Før jeg selv tog kontakt, fandt ud af de nu sat en ny advokat på.
Som jeg forøvrigt ikke kunne få lov og tale med, uden ventetid på måned, før jeg kunne få en Tlf møde. Jeg skrev flere gange,det gjorde mig utrygt, og spurgte til om de søgte om fri proces ved min forskning, for vidste jeg var dækket.
Sekretær Charlotte, virkelig ubehageligt menneske, svaret ting tilbage som, vi svarer jo ikke om søndagen. Så fordi jeg skriver Mail om søndagen, hvor jeg har tid og overskud, kan de ikke svare om mandagen.
Så ved man godt, hvor fuldstændig ligeglade de er med en.
Da endelig får et Tlf møde, er det tydeligt de overhovedet ikke har sat sig ind i min komplicerede sag, som i de ved ikke noget. Jeg har brugt mange dage, på sende billeder material og andre beviser. De ved dårligt hvad jeg hedder, og kalder mig et andet navn.
I samtalen kan jeg høre,at der ikke blev sendt noget til min forskning, nå man det da også kunne 6 email over måned, jeg har spurgt til det, hvor jeg ikke rigtigt fået svar.
Efter det Tlf møde, skifte de så advokat en gang til. Så skifte de tilbage og så en gang til.
Da mødet med energi Fyn og kommissarius kom, mødt jeg først gang advokat, som ikke var særlig godt sat ind sagen.
Tydeligt han dårlig havde læst den.
Så lukker de sagen uden spørge mig, og uden min forskning dække fordi de vel ikke havde fortalt dem hvad de drejede sig om.
Og de vil Nu havde flere penge, for de ikke har lavet andet end give mig tåre,og endnu dårligere nerver. Og Nu jeg fuldstændig ødelagt. Så for første gang i mit liv, give jeg op... Og bliver dårlig betaler, for aldrig om jeg betalte for,den urimelige dårlige behandling, de givet mig.
Hold jer væk !
Titel: Alvorlig svigt og dårlig rådgivning – hold jer væk!
Jeg har haft Jensen Advokatfirma på en sag om min søns hjerneskade siden 2023. Jeg ville klage over fejlbehandling under hans indlæggelser, fordi han var syg fra 2022-2023 med gentagne infektioner – og til sidst blev alvorligt skadet. Men firmaet stillede aldrig de nødvendige spørgsmål, og lyttede ikke til min forklaring om hans sygdomsforløb.
I stedet blev sagen drejet i en anden retning, og nu i 2025 fortæller de mig, at sagen ikke kan vindes. Ikke fordi den er for gammel – men fordi de aldrig har samlet de rigtige informationer og ikke har gjort deres arbejde ordentligt.
Jeg har aldrig mødt dem personligt, kun haft telefonkontakt. Jeg har betalt 20.000-30.000 kr. og føler mig både overset og svigtet. Det her handler om et barns liv og helbred – det kræver grundighed og medmenneskelighed. Det fik jeg ikke her.
Jeg har klaget og går videre til Advokatnævnet. Min varmeste advarsel: Vælg et andet firma.
God hjælp i erstatningssag
Jeg har haft en erstatningssag kørende i flere år, jeg havde Bjarne Jensen som advokat og jeg er meget tilfreds med hans hjælp i min sag som endte godt. Bjarne og sekretæren Charlotte har været gode til løbende at holde mig orienteret om når der var nyt i min sag i forhold til de forskellige processer undervejs :-)
Jeg takker for hjælpen jeg har modtaget og anbefaler Bjarne, særligt hvis det handler om en erstatningssag som han har speciale i :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.