Har brukt Billigpakke i flere år, og er svært fornøyd. Ikke alltid at kommunikasjonen går helt smertefritt med de utøvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svært dyktige hjelpere. Ved... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pakken ble hentet ganske fort det var enkelt og og finne en distributør som kunne sende pakken. Jeg sendte pakken til Brasil der må du vere obs på at import skatt er ganske høy. Dette tilfelle var... Mehr ansehen
Enkelt å bestille og fin sporingstjeneste ! En liten glipp i NY - pakken ble ikke hentet i første omgang fordi budet kom utenom åpningstid. Jeg anga 11.00 - 15.00 lokal tid i bestillingen. Forsend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oppdraget ble løst raskt og effektivt. - Prisen var lav sammenlignet med andre tilbud. - Kofferten ble levert svært raskt og ankom hit flere dager før ventet! - Sjåføren ringte før levering og vi kunn... Mehr ansehen
Billig, enkel og pålitelig transport av gods, pakker og dokumenter på www.billigpakke.no. Vi tilbyr billige online forsendelser i Norge og over hele verden. Frakt og forsendelser.
Cort Adelers gate 16, 0254, oslo, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Pakken bestilt med leveranse på tre dager, og er nå, 10 dager senere, fortsatt ikke levert.

Antwort von Billigpakke.no
Lett å bruke, lang leveringstid. På websiden sa det ett døgn, men det tok 4 døgn før pakken var framme. Det er deres samarbeidspartner (bud) som stod for det, men føler at det var feilinformert av dere å si ett døgn. Ellers var deres prossess slik dere sa det skulle være, enkelt å bruke, fikk svar på kundeservice (engelsk) så det var også bra.
Dårlig service. Fekk melding om at noko var gale med forsendelsen. Prøvde å ringe kundeservice og sende epost, uten at noko skjedde. Tok direkte kontakt med UPS, da orna alt seg med en gang. Velger aldri billipakke meir.

Antwort von Billigpakke.no
Absolutt alle ledd sviktet, fra bestilling av dør til dør service som jeg betalte dyrt for men ikke fikk, via elendig tracking, service og leveringstid, til at underskrift ved levering ikke ble avkrevet. Å gi en stjerne er også en scam påtvunget, da dere ikke fortjener stjerne i det hele tatt!
Pakken ble plukket opp sent, dumpet et fremmed sted i byen. Måtte plukke opp pakken selv og levere den til lokal butikk med post. Tok alt for lang tid å komme frem til mottaker
Veldig seint levering, istedenfor 4 dager, det tok mer enn 2 uker.
Anbefaler ikke.

Antwort von Billigpakke.no
Betalte for en pakke som ikke kunne sendes. Vil helst ha pengene tilbake.

Antwort von Billigpakke.no
Litt lite info om pakken er hentet.
Ingen info ved levering.
Men pakken kom fram
Brevet skulle hentes mellom 12og16 fredag. Etter klage,fikk høre at onsdag mellom 12og16. Ble heller ikke hentet da. Valgte å sende brevet via posten.
420 kroner kostet å sende et brev innen Europa. Dyrere og verre finnes ikke.
Pakke hentes hos oss 13.9.2023, den er fortsatt ikke levert til mottaker, de svarer ikke på mailer eller noe annet, styr unna.

Antwort von Billigpakke.no
Etter å ha lånt en jaktradio under jakt i Sverige, en radio kjøpt i Sverige, skulle denne returneres. I følge deres hjemmeside måtte det fylles ut tollpapirer i flere eksemplarer, noe som ble gjort. Verdien ble oppgitt til nkr.1000,-, dette som en indikasjon på radioens verdi i tilfelle tap under sending. Når det nå er krevd og betalt toll for å få radioen utlevert, finner jeg dette svært urimelig. Med kost for sending og toll kunne jeg like godt beholdt denne til neste jakt i Sverige. Jeg har tidligere krevet tollavgiften returnert, men har så lagt ikke mottatt noe svar. Dette mener jeg er slett kundebehandling.

Antwort von Billigpakke.no
Nå er jeg fornøyd med at opphenting faktisk skjer til avtalt tid, og at jeg får ordentlig beskjed om at pakken er levert til rett person/sted til riktig tid 🙂🙂🙂
Brev levert fra Norge til Ungarn på 1 dag! Supert!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.