Vinn Bewertungen 11

1 Stern

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fraråder på det sterkeste å bruke denne…

Fraråder på det sterkeste å bruke denne nettsiden, konfiskerte 14 tusen med bruk av bonus hvor siden refererer veldig dårlig om krav og regler for bruk av bonus, hvor det ikke er lov med kjøp av free spins og omsettningskravet er stort. etter fullført omsettningskrav med mye bruk av nettsiden sin casino konfiskerer nettsiden pengene med dårlig tilgjengelighet for bonusregler.

19. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

dette er en helg okey side

dette er en helg okey side. overføringene skjer ofte innen 2 dager, noe som er helt ok for ett casino. Bonusgevinst er helt vanlig og ganske oversiktlig side. Du kan overføre penger inn via apple pay og ta ut via revolut, noe som alltid er ønskelig.
Alt i alt en god side. Hvis jeg ville fikset noe med siden hadde det vært tiden man bruker på å overføre. F.eks coolbet gjør det nesten øyblikkelig uansett helg, hverdag og tid på dagen.
Ellers en god side.

22. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dere unna! Her får dere ikke ut noen penger

La inn 1000kr med bonus for 50% ekstra for 1500kr. La disse 1500kr på en kamp. Jeg lette som er gærning etter vilkårene for bonusen,men fant dem ikke. Måtte da kontakte kundeservice. De forteller meg at pengene må omsettes 8x på en odds over 2.25 og max 1000kr innsats. Siden jeg allerede hadde lagt 1500kr så har de nå retten til å konfiskere pengene mine?!. Dette er før kampen i det heletatt har begynnt?! Så jeg forteller at jeg ønsker å annulere bettet og bonusen min, men dette lot seg ikke gjøre, selv om kampen ikke starter på 2 timer?. Sitter nå med valget «tape pengene mine, eller vinne for å få dem konfiskert» hold dere unna!

8. März 2026

Hei Henrik.

Det er en misforståelse.

Du kan spille disse 1500 kronene, men bare 1000 kroner av disse er gyldig opp mot bonus turnover. Vi kan ikke og vil ikke konfiskere pengene dine :)

Beklager misforståelse.

Tar gebyrer ved uttak

Eneste operatøren som har en betalingsleverandør som tar 3-4% gebyr i uttak.

Norske kunder betaler allerede store avgifter ved innskudd, så å velge en betalingsleverandør som tar % av uttak også er helt merkelig.

Om du liker å betale gebyr på innskudd og uttak er dette en side for deg.

1. November 2025

Hei Alex,

Det stemmer ikke. Om du har høyere gebyrer så må du ta kontakt med oss.

Konfiskerer alt du får

Etter å ha lagt inn 400kr og fikk velkomstbonus på 400 til ble mange tusen (14000kr) i gevinst konfiskert pga noen bonuskjøp var på over 50kr. Anbefaler å velge en annen nettside på det sterkeste

17. Februar 2026

Antwort von Vinn

Hei, takk for at du deler opplevelsen din.

Vi forstår godt at dette kan oppleves frustrerende. Samtidig er det viktig å presisere at alle seriøse spillselskaper har tydelige bonusvilkår og grenser for bonusbruk.

Vinn opererer under maltesisk lisens (MGA), og det er et direkte lisenskrav at spillselskaper har rutiner som beskytter mot bonusmisbruk og såkalt bonusfraud. Slike tiltak er nødvendige for å sikre rettferdig spill og for å hindre at bonusordninger utnyttes på en måte som i praksis rammer både selskapet og andre spillere.

Eventuelle justeringer skjer derfor kun når bonusreglene ikke er oppfylt.

Dersom du mener at dette er feil i din sak, anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice, så kan vi gjennomgå saken konkret og gi en tydelig forklaring.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold deg unna denna nettsida!!

Hold deg unna denna nettsida!!
Eg kjøpte minst 100 bonusar og eg tapte minst 70 % av det eg la in kvar einaste gang. Eg har aldri vert borti noke verre, så eg advarer på det sterkaste om at denna sida må ein holde seg unna.

25. Januar 2026

Antwort von Vinn

Vi har bedt om mer informasjon, men vi vil på generell basis si at vi er underlagt europeisk regelverk og ikke har anledning til å styre tilbakebetalingen lavere enn til enhvertid opplyst.

Den vil variere mellom 94,00% - 97% - avhengig av hvilket spill man spiller. Det kan forekomme at det går langt mellom gevinst, spesielt på volatile spill men det vil og dertil forekomme at man får gevinst hyppig på lavvolatile spill.

Deposit a large amount

Deposit a large amount, instantly limited.

They are trying to force you to use the casino in order to fulfill wagering requirements.

Very shady and unfair behavior.

6. November 2025

Antwort von Vinn

Thank you for your concerns Gambler.

Currently we offer two bonuses in Finland, we offer a 100% deposit bonus on first deposit to finnish customers, up to €50 - and customers choose either Casino or Sport.

If you choose Casino, the bonus is tied up to Casino, you can choose to cancell it.

De scammet meg for NOK 3000. De tømte kontoen etter en uke

De tømmer kontoen etter en uke hvis du går for en bonusavtale.

1. November 2025

Hei Kjetil.

Dersom tidsperioden for en sportbook bonus utgår, så vil disse bli tapt og gjenværende saldo rekalkuleres opp mot faktisk verdi uten bonuspenger. Sportbook bonuser, må brukes innen 14 dager.

mvh

Scam casino

I want you all to know that if you win a big prize on this casino it will be confiscated thank me later don't use this casino. Help me make this Casino go bankrupt. This is a Scam Casino WARNING THIS IS A SCAM CASINO. You have been warned.

15. September 2025

Antwort von Vinn

Vinn is licensed under European Law and holds a Maltese foreign gaming license.

This information is inaccurate, and disputes can be taken up with the Maltese Authorities.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr