Har brukt Billigpakke i flere år, og er svært fornøyd. Ikke alltid at kommunikasjonen går helt smertefritt med de utøvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svært dyktige hjelpere. Ved... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pakken ble hentet ganske fort det var enkelt og og finne en distributør som kunne sende pakken. Jeg sendte pakken til Brasil der må du vere obs på at import skatt er ganske høy. Dette tilfelle var... Mehr ansehen
Enkelt å bestille og fin sporingstjeneste ! En liten glipp i NY - pakken ble ikke hentet i første omgang fordi budet kom utenom åpningstid. Jeg anga 11.00 - 15.00 lokal tid i bestillingen. Forsend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Billig, enkel og pålitelig transport av gods, pakker og dokumenter på www.billigpakke.no. Vi tilbyr billige online forsendelser i Norge og over hele verden. Frakt og forsendelser.
Cort Adelers gate 16, 0254, oslo, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
God orden, god informasjon
Har ikke skriver så det å få riktig adresselapp var et problem
Hurtig og ryddig fraktbestilling fra USA til Norge. Henting hos avsender ble utført.
Jeg sendte pakken til Brasil der må du vere obs på at import skatt er ganske høy. Dette tilfelle var den høyere enn verdien av pakken.
Det hadde vert fint om det hadde kommet fram hva import og handling skatt er i de forskjellige land som pakken sendes til.
Veldig enkel og mye rimeligere Frakt o forhold til andre frakt selskaper. Min frakt ble nesten bare en 3 tredjedel i forhold til hva speditøren selv kunne gi i pris.
1. Pakke ble ikke hentet til avtalt tid hos avsender.
2. Mottatt pakke måtte hentes på hentested, jeg mener det var dør til dør pakke.
3. stort sett bra korrespondanse på e.post.
PAkken er enda ikke hentet. Bestilt opphenting 19/10 i dag 30/10 er pakken fortsatt ikke hentet. Purret og snakket med både Billigpakke og UPS.
Oppdraget ble løst raskt og effektivt. - Prisen var lav sammenlignet med andre tilbud. - Kofferten ble levert svært raskt og ankom hit flere dager før ventet! - Sjåføren ringte før levering og vi kunne derfor være tilstede da leveransen ankom. - Vi er meget fornøyd! -
Det var andre gang jeg brukte Billigpakke til å sende et maleri til Italia og igjen var alt veldig bra!! Enkelt, god hjelp med toll-skjema, pakken ble, igjen, levert raskere enn antatt, rimelig sammenlignet med andre aktører og ingen skade underveis.
enkel og kjapp bestilling, bra priser og pålitelig opp-plukking/levering
Jeg hadde fått en pris på avtalt leveranse med volum og vekt. Jeg var fornøyd med dette og betalte beløpet i henhold til avtale. Etter noen dager får jeg beskjed om at DHL ønsker mer penger for denne leveransen. Evt så kunne jeg få refundert det jeg hadde betalt. Regner med at når man inngår en avtale så er den bindende for begge parter? Jeg hadde en avtale med billigpakke og ikke DHL.
Mvh
Øystein Melhus
Det tok over en uke for at pakken ble innlevert og måtte betale toll og mva for et brev!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.