Jeg havde købt billetter til en koncert og havde lavet en stavefejl i min emailadresse, så mine billetter blev (selvfølgelig) ikke leveret. Jeg opdagede det først dagen før koncerten og gik i panik. C... Mehr ansehen
Hurtigt og effektiv kommunikation. Jeg havde købt billetter til en koncert, men havde desværre slettet mail med billetter, Skrev til Billetten og fik hurtigt svar og mine billetter tilsendt igen.... Mehr ansehen
Jeg sendte en mail om aftenen, og tidligt næste morgen fik jeg retursvar. Der var lige et par ændringer i min bestilling, men det blev klaret lynhurtigt. En rigtig god og positiv oplevelse for mig.... Mehr ansehen
Jeg skulle overdrage partoutbillet til en totalt fremmed, jeg kun kendte via sms. Opskriften på Nibe Festivals hjemmeside vedr overdragelse af billet blev fulgt, og Billetten.dk var lynhurtige, ser... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Billetten A/S er Danmarks andet største billetselskab. Vi leverer software, assistance og billetsalgsplatforme til en stor del af de danske musik-, sport- og scenekunstaktører. Billetten har desuden datterselskaber i Norge og Tyskland.
Birkemosevej 7A, 6000, Kolding, Dänemark
- +45 70 2020 96
- support@billetten.dk
- billetten.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Stor velvilje fra Billettens side ved fejlkøb fra mig…
Forleden købte jeg til min kone og mig selv mere end 10 billetter til sæson 25-26 i vores lokale Furesø teaterforening. Ved en meget beklagelig fejl kom jeg til at købe fire billetter i stedet for det ønskede blot to stk til en af forestillingerne. Samme aften skrev jeg til Billetten om situationen. Jeg fik svar, at normalt refunderer man aldrig billetter, men at man her helt undtagelsesvis ville gøre det. Nu har jeg allerede fået pengene retur, og jeg vil gerne både fremhæve og takke for den velvilje og store venlighed og imødekommenhed, jeg er blevet mødt af fra Billettens side under hele forløbet.
Med de venligste hilsener
Carl Jørgen Veje
Hurtig svar og hurtig behandling af mit…
Hurtig svar og hurtig behandling af mit "problem".
Jeg skulle ombytte en billet, og det tog nærmest kun en formiddag, så fik jeg en ny billet.
Forskellige billet - hurtig handel og ekspedition
Skulle have en masse forskellige billettyper til en gruppe mennesker. Så skrev til supporten som var ekstremt hurtige til at bestille billetterne til mig. Efter betaling skulle ville der gå en enkelt dag, men billetterne kommer allerede inden 5 minutter efter pengene var afsendt. Super god service. Jeg takker mange gange for at det kunne lykkes.
Jeg havde mistet mine billetter (i…
Jeg havde mistet mine billetter (i spam, hvor de slettes efter tre måneder), og fik indenfor 24 timer både et venligt svar og mine billetter blev gensendt. Virkelig skøn service!
Rigtig god service
Rigtig god service, og hurtig respons.
Jeg havde “smidt” billetterne væk
Jeg havde “smidt” billetterne væk, nok slettet dem i farten. Skrev en mail
Og nye billetter blev sendt med det samme.
God service, tak.
De var super hjælpsomme
De var super hjælpsomme, og hurtige til at svare.
Jeg skulle overdrage partoutbillet til…
Opskriften på Nibe Festivals hjemmeside vedr overdragelse af billet blev fulgt, og Billetten.dk var lynhurtige, servicemindede og effektive, så salget gik fuldstændigt gnidningsfrit for både køber og sælger.
Jeg er meget tilfreds med oplevelsen - 5 stjerner uden tøven.
Vh Peter, Aalborg
Fantastisk kundeservice!
Jeg skrev til kundeservice for at få hjælp til at finde forsvundne billetter. Få minutter efter, jeg havde sendt min mail, vendte kundeservice retur med hjælp. Virkelig god service!
Super god support
Havde brug for support, så kontaktede dem via mail og indenfor 5 min var der tilbagemelding og hjælp. Super kompetent support! Kan kun anbefales
God og hurtig hjælp.
God og hurtig hjælp.
Rigtig fin hjælp da jeg som kørestolsbruger med ledsager skulle bruge et gavekort til en teateroplevelse
Jeg får lynhurtig hjælp til mit problem.
Super effektiv og venlig personlig betjening
Super effektiv og venlig personlig service, når IT-systemet kommer til kort
SUPER god og hurtig service
SUPER god og hurtig service
Hurtig hjælp og god service
Hurtig hjælp og god service
Super god service og hjælp
Super god service og hjælp. Mange Anbefalinger herfra
Rigtig god service og hurtig hjælp med…
Rigtig god service og hurtig hjælp med ombytning af billetter til en anden dato.
5* oplevelse hos deres kundeservice
Super god service og hurtig respons
Fik returneret alle pengene for…
Fik returneret alle pengene for billetterne vi havde købt til Cirkus Summarum selvom de ikke behøvede.
Jeg oplevede en ovenud fantastisk…
Jeg oplevede en ovenud fantastisk kundeservice, da jeg havde fået dummet mig med nogle billetter.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.