Billetten A/S Bewertungen 420

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde købt billetter til en koncert og havde lavet en stavefejl i min emailadresse, så mine billetter blev (selvfølgelig) ikke leveret. Jeg opdagede det først dagen før koncerten og gik i panik. C... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt og effektiv kommunikation. Jeg havde købt billetter til en koncert, men havde desværre slettet mail med billetter, Skrev til Billetten og fik hurtigt svar og mine billetter tilsendt igen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sendte en mail om aftenen, og tidligt næste morgen fik jeg retursvar. Der var lige et par ændringer i min bestilling, men det blev klaret lynhurtigt. En rigtig god og positiv oplevelse for mig.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle overdrage partoutbillet til en totalt fremmed, jeg kun kendte via sms. Opskriften på Nibe Festivals hjemmeside vedr overdragelse af billet blev fulgt, og Billetten.dk var lynhurtige, ser... Mehr ansehen

1. Tickethändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Billetten A/S er Danmarks andet største billetselskab. Vi leverer software, assistance og billetsalgsplatforme til en stor del af de danske musik-, sport- og scenekunstaktører. Billetten har desuden datterselskaber i Norge og Tyskland.

4,8

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scam

Min datter ønsker at komme til grøn koncert i Valby, finder én på Facebook som sælger sin billet. Min datter spørger om det foregår igennem grøns hjemmeside og det får hun ja til. Min datter får tilsendt en mail fra Smukshop med teksten “Kære XXXX,

Vi har modtaget en anmodning om overdragelse af: "Grøn Koncert - Valby".

Bekræft venligst overdragelsen ved at betale på linket nedenfor:
(Linket må ikke være i anmeldelsen)

Du vil modtage dine billetter kort tid efter betaling.

Mvh. Billetten A/S”

Min datter trykker på linket og betaler i god tro.

Men modtager ikke sin billet.
Da min datter er under 18 år (lidt endnu), er vi som forældre nu indover. Vi har nu spærret hendes kort og vil politianmelde episoden.

26. Juli 2025
Billetten A/S-Logo

Antwort von Billetten A/S

Hej Christina

Det er super trælst at blive snydt. Vi er lidt undrende over, hvorfor det skal give os en negativ anmeldelse her på Trustpilot.

Din datter finder en køber på facebook der vil sælge en Grøn billet og får sendt et link fra Skanderborg Festival.... der er ligesom nogle alarmklokker, der burde ringe allerede der.

Den eneste måde at man kan være garanteret et sikkert køb af billetter er igennem Grøn's Resalesystem. Det står alle steder i Grøns kommunikation.

Det er der virkelig mange gæster der har gjort helt uden problemer, i de sidste mange måneder.

Vi sender aldrig et link til betaling ud, men sørger for at køber og sælger klarer overdragelsen hen over vores Resale-system, hvor de er sikkert logget ind på vores platform og kan være sikre på transaktionen. Alle der vil snyde, kan jo bare skrive, at de sender noget på vores vegne.

Jeres datter er blevet snydt af svindlere og har handlet udenom den officielle platform, hvilket er den klassiske måde at blive snydt på. Det helt rigtige at gøre, er som I har gjort, at anmelde det til politiet.

Men vi har jo dermed har slet ikke være involveret, da I netop ikke har brugt den resale-platform, som vi har udviklet, for at sikre publikum mod svindel. Det kræver jo så at man bruger den. Men du giver alligevel vores selskab en 1-stjernet anmeldelse? Tror ikke helt vi forstår hvad du vil opnå...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik behov for at sælge min Tønderfestival camping billet

Jeg fik behov for at sælge min campingplads billet til Tønderfestival 2025. Biletten var til Campingområdet inde på selve Tønderfestival pladsen (Sibirien med strøm). Via TF.dk hjemmesiden blev jeg guidet til Biletten.dk, som på bedste og sikker vis fik videresolgt min billet. Dialogen med Biletten.dk var nem og præcis og de fik formidlet salget, således at både jeg som sælger og køber fik gennemført en tryg handel.

15. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik den bedste service af Dorte på…

Jeg fik den bedste service af Dorte på mail, da jeg havde brug for hjælp i forbindelse med bestilling af billetter. Jeg kontaktede dem på mail og 14 timer senere havde jeg fået al den hjælp jeg behøvede. Fantastisk service.

10. Juli 2025

Hurtig respons

Havde fået slettet min mail med billetter, sendte en mail med forespørgsel om de kunne gensende og få minutter efter lå de i min indbakke.

16. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr