Jeg talte med en utrolig sød ansat Christina om at refundere en billet, da det aldrig lykkedes hos mig, vupti så ordnede hun det for mig, rigtig god service, hold sådan nogle der lige har overskud til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kæmpe ros til Billetsalg! Jeg ringede til dem i dag og forklarede at jeg var kommet til, ved en fejl, at købe en billet til et traktor arrangement i stedet for et Hip Hip show i Roskilde. Hun lod till... Mehr ansehen
Jeg havde svært ved at forstå hvordan jeg kunne logge ind og redigere events på hjemmesiden, men det fik jeg rigtig god hjælp til, af Johnny, som tog sig tid til at guide mig stille og roligt igennem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Supergod service, da jeg ikke kunne finde mine billetter til en festival. Billetsalg skrev tilbage samme dag – det var tilmed i weekenden, og spurgte om de måske kunne være bestilt på en anden email e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Billetsalg.dk har eksisteret siden 2014 som et bedre alternativt til at sælge sine billetter online. Billetsalg.dk tilbyder salg af billetter for alle som udbyder billetter til salg, og som ønsker en billetsalgs platform der holder fokus på konstant, at følge udviklingen teknologisk, samt følge de behov som sælger og køber af billetter har og får i forhold til det som fremtiden byder.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Utrolig venlig og hjælpsomme mennesker. Så virkelig utrolig god kundeservice !

Havde lidt problemer med min bestilling til Sønderborg Tattoo
Ville ikke tá mit Visa Dankort
kunne kun betale med dankort
dette var jeg ikke obs på😜
Ringede til dem og fik hjælp af den søde Christina, super service👍

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Fik hurtigt hjælp til mit problem. Og det var en meget sød og venlig betjening i telefonen.

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Aflyser et par dage før. Modtager en mail jeg skal sende konto nr mm til tilbagebetaling svarer denne Johnn. Men hører INTET derfefter. Har skrevet 2 gange efterfølgende UDEN svar.
Et andet ? Hvornår begynder i at modtage mobilpay / Mastercard betaling ???????
Fik mail fra Johnny 10 juni og stilhed siden :/

Antwort von Billetsalg.dk ApS
En billet til Haslev Festdage: Kr.695. Dyrt, men ok.
Køb gennem Billetsalg.dk... okay.
Billetgebyt kr.10. Hmm.
Dertil kommer et administrationsgebyr på. Hmm...
Tilkøb en sms ( 7 kr!!!).
De tager ikke imod betalinger fra mit kort. Derfor bankoverførsel. Gebyr kr.15 (for at lave en online bankoverførsel... groft!)
Med andre ord:
Total billetgebyr 10,00
Adm. omkostning 9,89
SMS 7,00
Bankoverførsel 15,00
Er det virkelig tilladt at lægge så mange.. kreativt.. opfundne gebyrer på en pris? Jeg føler mig i hvert fald snydt. Da dette er en følelse, jeg sidder med - ikke en anklage om noget at de laver noget ulovligt. Imidlertid undrer det mig, at det overhovedet KAN være lovligt at lægge så mange gebyrer på en pris.
Gebyrhelvede!
Derfor får firmaet kun 1 stjerne, selvom de reagerede hurtigt og sendte alt asap. Men personligt vil jeg undgå dem så meget som muligt.

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Jeg fik den hjælp, som jeg havde behov for og hun var sød og venlig

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Super god behandling og service telefonisk, af en medarbejder der var sød at hjælpe mig, da jeg havde kvajet mig og havde bestilt dobbelt op på billetter🙏🏻.Hun annullerede dem med et smil og forståelse 😄

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Super kundeservice. Hjalp selvom det var søndag aften.

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Super god service og dejligt med hurtig tilbagemelding.

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Det var den bedste kundeservice man kunne ønske sig. De var super venlige, og hjalp mig med at både afbestille en billet og købe en ny. Jeg havde ikke kunne gøre noget uden deres fornemme hjælp. Og helt sikkert nogle jeg vil ringe til igen. 10/10 oplevelse, det skal de have👍💯💯

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Jeg har oplevet 2 gange at skulle bruge hjælp til at få fat på nye billetter da jeg mistede dem jeg havde. Kan kun virkelig anbefale billetsalg. Sikke en service. De svarede nærmest med det samme og jeg fik venlig og hurtig hjælp. En sand fornøjelse. Og så er deres hjemmeside hvor man køber billetter nem og overskueligt. Klart en anbefaling herfra.

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Effektiv og meget god service. Jeg anbefaler denne metode til at købe billetter.

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Har haft en god oplevelse med min kontakt med billetsalg virkelig professionel tilgang til tingene

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Jeg er kommet til og bestille 4 billetter og har betalt for to men har to dagen til at annuller ordenen men kan ik slet den og kan ikke komme i kontakt med den
Efter de har læst det tager de fat i mig for at hører fra mig og ikke over tekst syntes det er vigtigt at vi forstår hinanden men vi fandt ud af der var nok noget brøvl med telefonen da jeg prøvede og ringe 1000 tak for at ringe og lave om på det😁

Mega ringe brugergrænseflade - og kæmpe højt gebyr. Bondefanger platform

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Super hurtigt tilbage svar trods klokken er lidt over midnat. Havde hved en fejl købt en billet men jeg fik annulleret ordren og fik god service af Johnny

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Jeg var kommet til at lave en bestilling på billetter jeg havde i forvejen. Snakkede med en sød kvinde i telefonen, der fiksede det for mig med det samme, selvom det var min fejl :) alt i alt mega god service!

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Fik ved en fejl bestilt dobbelt antal billetter, og selvom fejlen var min, så var Johnny 'den gode fe' og refunderede... :-) Tak for hjælpen og for et super "Træls" show med Martin Kanstrup!

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Havde nogle problemer med betaling , men det løste de med det samme , på en yderst professionel måde. Kan kun give 5 stjerner for denne oplevelse

Antwort von Billetsalg.dk ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.