Banner for Bestway - Customer Service Belgium

Bestway - Customer Service Belgium Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede info gekregen over wat we moesten doen om andere liner te krijgen. Heel blij met de garantie. In de winkel hadden ze reeds gezegd dat er een goede service was bij defecten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze motor was defect, namelijk we kregen plots kortsluiting door een doorbranden op een plaats in de motor van ongeveer 2cm. Het aankoopbewijs was net 2 maand buiten de 2 jaarlijkse garantie. Doch na... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

213 Bewertungen

Alle Bewertungen

135 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte communicatie en producten.

Mijn gekochte product (een zwembadreiniger)was na een week al defect. Antwoorden op de klacht kwamen telkens met meer vragen en werden een week later behandeld. vervolgens is er een omruiling in onderdelen die enkele maanden (na de zomer) binnen komt. Als je zomerproducten verdeeld moet je ook kort kunnen herstellen en omruilen.

21. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hadden een nieuw zwembad met lekkage gekocht

Wij hadden een nieuw zwembad gekocht, bij Cranenbroek, dat lek bleek te zijn. Fabricage fout. Gemaild en gebeld met de klantenservice van Bestway. We gaan het in orde maken zeiden ze. Uiteindelijk na 20 mails en 2 maanden verder kregen we een nieuwe liner. In die 2 maanden was het ook 30° + dus al die tijd geen badje gehad. Geen sorry, maar wel soms korte geïrriteerde mails ontvangen van hun als we weer vroegen waar onze liner bleef. Maar ook zeggen dat de liner op voorraad is, maar dan op eens roch weer niet dus weer week verder enz enz. Zo ga je niet met klanten om!!!!
Ik koop geen badje meer van het merk Bestway.
Moet eerlijk zijn, een maand nadat ik de liner had ontvangen kwam er eem soort van excuus mail dat ze ons iets leuks wilde opsturen. Wat hebben we gekregen....een soort van opblaasbaar waterspel uit de jaren.....in ieder geval van heel lang geleden waar we eigeblijk niks mee kunnen en te oud voor zijn. Misschien iets voor onze kleindochter over 3 jaar. Ja het is iets , maar had liever een sorry en correcte bejegening gehad.

6. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Un capuchon d’une valeur d’environ 2€…

Un capuchon d’une valeur d’environ 2€ se casse sur la pompe, résultat je fais un ticket où l’on me demande de couper le câble et d’envoyer une photo pour justifier l’envoi d’une nouvelle pompe une semaine plus tard.
Chose faite, et je demande pourquoi ne pas simplement me renvoyer le capuchon.
J’ai une réponse après plusieurs semaines et interlocuteurs c’est parce qu’en fait la pièce n’est pas de stock mais la pompe non plus !!!
Après plusieurs relances et 6 semaines entre la création du ticket et la réception du colis, je reçois… le capuchon ! Génial pour une pompe qu’on m’a demandé de rendre obsolète 😂
En attendant un retour de leur service, je rédige déjà cet avis.

23. September 2026

Slechtste ervaring ooit

We hebben uiteindelijk ca. 2 maanden moeten wachten op de vervanging van de Hydrojet module van de Lay-Z-Spa die was stuk gegaan en nog binnen de 2 jaar garantie was. Telkens opnieuw moesten we foto's, videos aandragen,...we werden van de kast naar de muur gestuurd en aan het lijntje gehouden. Wellicht dacht men bij Bestways, de klant zal het wel moe worden en het uiteindelijk opgeven; neen dus. Maar laat het duidelijk zijn, nooit zullen we nog iets van Bestways aanschaffen.

23. September 2026

Efficace mais long

Traitement des plaintes efficace in fine, mais long. Demande générale, plusieurs jours après on demande (de très) nombreuses preuves complémentaires du problème, puis il faut attendre plusieurs jours pour le traitement, demande de destruction du matériel et preuve, puis quelques jours après validation et renvoi de la pièce manquante. Assez long et énergivore, même si au final c'est efficace.

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Merci pour le feedback Natalia, notre équipe fait tout pour aller vite, je suis navrée que les délais n'ont pas été à la hauteur.

Pomp kapot na 14 dagen

Pomp kapot na 14 dagen. Nogal moeilijk om contact te krijgen. Telefoonnummer bestaat niet. Uiteindelijk wel na 14 dagen een nieuwe pomp geleverd

1. September 2026

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Dag Sylvia, onze diensten zijn inderdaad al even telefonisch niet meer bereikbaar, maar per mail reageren we binnen de 2 werkdagen. Ik ben blij dat het allemaal in orde is gekomen. Fijne dag verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

J ai recu un nouveau spa a 800euros…

J ai recu un nouveau spa a 800euros avec une pompe qui ne fonctionnait pas. Après plusieurs mails, le sav m a proposé de renvoyer la pompe pour la reparer.. ce que j ai fait. J ai ensuite recu la pompe reparée mais avec l ecran fendu et tout griffé. J ai de nouveau demandé une nouvelle pompe. On m a dit ok. Et quand j ai recu la " nouvelle " pompe c etait de nouveau une pompe de recuperation toute jaunie..
Je n ' ai donc toujours pas mon spa fonctionnel apres 1mois et demi d attente!!! Je suis très mécontente et surtout je ne peux toujours pas profiter de mon spa....

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Bonjour, le souci sur votre pompe, le message GCF, n'est pas un souci de la pompe. Il s'agit d'une vente faite qui ne peut pas être faite en Belgique. Nous "réparons" donc la pompe, mais si elle n'est pas défectueuse. Nous la modifions afin que vous puissiez quand même l'utiliser. Malheureusement, le transport a griffé votre pompe. Raison pour laquelle nous avons immédiatement renvoyé une nouvelle pompe. Les pompes jaunes ne sont pas des pompes de récupération. Il s'agit d'un défaut dans la coloration.

Dès que vous nous en avez fait signe, la nouvelle pompe a de nouveau été mise en envoi.

Je comprends que ce n'est pas agréable. Notre service à neanmoins tout fait pour vous aider. Bien à vous.

Goede klantenservice!

Goede klantenservice, helpt je binnen een aantal dagen. Communicatie is erg goed en duidelijk. Het probleem wat wij hadden met onze lazy spa is zeer correct opgelost. Erg tevreden over!

Dank u wel Ellen :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moest steeds nieuwe bewijzen afleveren…

Moest steeds nieuwe bewijzen afleveren ipv dit allemaal van dag 1 te laten weten en heb hierdoor dus hele zomer geen jacuzzi gehad . Geen waterplezier voor de kinderen . Nu pas geleverd en dan nog zonder overdekking dus dit kunnen we dan toch nog zelf kopen gaan . Schande vind ik het .

30. August 2026

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Dag Davinia, in onze eerste mail vragen wij meteen alle gegevens die nodig zijn om het dossier op te lossen. We vragen deze op basis van de gegevens die we kregen, probleem van de liner, probleem van de pomp, ... En zo vragen we wat nodig is.
Bij het nakijken van het mailverkeer merk ik dat het inderdaad wat moeilijk was. Eens we alles uiteindelijk doorkregen, was het dossier ook opgelost.

Garantie traject loopt vast:

Garantie traject loopt vast:
Bestellen en aankrijgen ging vlot, maar,
toen trad er een schade op...
NA korte tijd was de zwembadrobot stuk.
Het duurde enkele weken eer Bestway besliste dat het garantie was.
Na na het einde van de zomer is er nog steeds geen nieuwe zwembad robot.
Noch een melding dat deze verstuurt wordt: het blijft dus bij beloften momenteel.

Hopelijk krijgen we nog een nieuwe ooit eens.

Kan zijn dat je het traject snel goedkeurt.
Maar als je niks levert. Dan denk ik niet dat ik daar iets aan heb?
Aan praatjes heb ik zeker niets: rotslecht garantie dossier resultaat.

1. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Dag Roel, ik zie dat het dossier meteen werd goedgekeurd, binnen de 3 dagen. Helaas is er geen voorraad op dit moment bij de robots maar werd dit wel meteen besteld. Zodra de voorraad hier toekomt, wordt het ook meteen opgestuurd. Onze excuses voor deze langere termijn.

Layz Spa piètre qualité

J’ai investit dans un Layz Spa pensant mettre le prix pour un produit haut de gamme par rapport à un Intex que je remplaçais, mais c’est la désillusion. D’abord problème de sectionneur de sécurité sur le câble après juste un an, des échanges compliqués pour essayer d’avoir une garantie, j’ai finis par réparer moi même à mes frais, sinon j’aurais passé l’été à le regarder… Et maintenant pompe bloquée alors qu’il fonctionnait très bien le jour avant, vraiment de piètre qualité… N’achetez pas ça, restez sur un Intex c’est moins chère et au moins il ya deu service!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Bonjour, sur base de votre nom, je pense avoir retrouvé le dossier. Il est en effet interdit et dangereux d'utiliser votre spa sur allonge. Nous vous avons demandé de nous montrer la défectuosité sans celle-ci, mais n'avons plus eu de retour. Dommage de lire vos propos, si nous pouvons aider, n'hésitez pas à nous recontacter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kon de firma vlot bereiken voor een defect aan de robotzuiger. Er werd mij een nieuwe laadkabel opgestuurd en het laden werkt goed nu.

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Super, bedankt voor de leuke feedback!

Duurt veel ze lang

Alle communicatie verliep via mail.
Mijn eerste mail dateert van 2de week van juni.  Tegen dat de warmtepomp werd vervangen is het de laatste week van augustus en loopt de zomer op zijn einde...  heel jammer dat dit zo lang moet duren.

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Dag Nele, het was inderdaad een moeilijk dossier. De informatie was niet altijd voorhanden en we moesten overleggen met de technische dienst. Ik ben blij dat het toch in orde is gekomen maar de termijn had beter gekund, inderdaad.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Liner stuk, lange wachttijd.

Liner stuk, het duurde wel 3 a 4 weken vooraleer dit geregeld was, wat mij vrij lang lijkt voor een klein probleem. Verder goed geholpen en nieuwe gekregen, wat super is. Via mail duurde het 2 a 3 dagen op antwoord.

23. August 2026

Antwort von Bestway - Customer Service Belgium

Beste, vanuit het dossier kan ik zien dat wij het toekregen op 8 augustus en dat het goedgekeurd werd op 12 augustus toen we alle gegevens hadden. Het is inderdaad zo dat wij binnen de 2 werkdagen reageren op de mails in de zomer. Jammer dat u het zo ervaarde. Fijne zomer nog!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr