Bergfreunde.no Bewertungen 92

TrustScore 1 von 5

1,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne jeg give kundeservicen nul stjerner havde jeg gjort det. Havde en reklamationssag på nogle overtræksbukser fra Berghaus. Lynlåsen gik desværre i stykker, jeg sender dem til reperation. De h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du skal jammen lete med lykt og lupe for å finne ut at man må betale for toll når man bestiller fra denne siden. Det burde kommet tydeligere frem, spesielt siden nettsiden faktisk slutter på .no Al... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De skryter av at man bare kan bytte vare dersom den ikke passer. Det var ikke så lett. Sendte vare tilbake etter avtale (Uåpnet og ubrukt). Fikk etterhvert beskjed om at den ikke kunne byttes så de... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Klettern

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bergfreunde.no er leverandøren for friluftsidretter som klatring, isklatring, fotturer, buldring eller yoga: klær, soveposer, ryggsekker, telt, klatresele, tau, kollisjonsputer, isøkser, truger, gasskomfyrer og mye mer.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne jeg give kundeservicen nul… :-(

Kunne jeg give kundeservicen nul stjerner havde jeg gjort det.

Havde en reklamationssag på nogle overtræksbukser fra Berghaus. Lynlåsen gik desværre i stykker, jeg sender dem til reperation. De har bukserne i deres varetægt i 14 dage mindst. De konstatere at der er kommer mug på bukserne, da de har været for lang tid om at pakke dem ud.

De sender bukser tilbage til mig (kunden) uden at løse problemet med lynlåsen. Værste kundeoplevelse uden nogen løsning, men til gengæld lang tids sagsbehandling.

25. September 2024

Denne siden suger

Denne siden er sykt irritende,og jeg prøver å gå til competitivecyclist og da kommer denne jævla irritenede siden, og det står at den er på pause så at de kan få bedre frakt og det har vært et halvt år.

27. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

you have to pay the extra VAT

you have to pay the extra VAT, they dont highlight it at all in their website !!! not like other norwegian eshop at all !!

10. März 2020

Antwort von Bergfreunde.no

Thank you for your review! Our sincere apologies that there was a misconception. All items listed on www.bergfreunde.no are shown without VAT. Additionally, all parcels are dispatched from our warehouse in Germany. This means that you must pay Norwegian VAT and any customs charge due upon collection of the parcel.
You can find more information and a calculator to estimate the total taxes and fees on the Norwegian customs website here: http://www.toll.no/no/netthandel/
Kind regards - Bergfreunde.no

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trodde jeg handlet på en norsk side

Trodde jeg handlet på en norsk side. Måtte betale 575.- når jeg hentet pakken👎 Dette burde blitt formidlet tydeligere på nettsiden Terningkast null!

4. März 2020

Kind regards - Bergfreunde.no

Er kjempefornøyd

Er kjempefornøyd! :-) Varen ble sendt fra Tyskland onsdag og var hos meg (på Østlandet) allerede på mandag. Ingen tull med stopp i tollen e.l. Tollpapirene var ordnet og ved henting i posten betalte jeg både norsk merverdiavgift og tollgebyr. Akkurat så mye som jeg hadde regnet ut på forhånd i tollkakulatoren. Varen (truger) var pakket inn i en ordentlig pakke og kom hel frem. Inne i pakken ble det ikke brukt bobleplast e.l.,men papir. Bra for miljøet! Jeg er kjempefornøyd med dametrugene fra MSR ,som ikke var mulig å få tak i på det nordiske markedet. God informasjon fra Bergfreunde.no om tidspunkt for forsendelse. Man får ikke sporet pakken sin, trolig grunnet internasjonal forsendelse, men det kan man leve med. De skrev at pakken kommer om 4-5 arbeidsdager og dette ble innfridd!

10. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakke ble holdt igjen i toll grunnet manglende dokumentasjon

Pakke ble sittende fast til tollbehandling fordi Bergfreunde ikke la ved beskrivelse av innhold. Ved henvendelse til Bergfreunde ber de meg sende dokumentasjon til tollbehandling selv. Sending var på under kr 350 og ville derfor gått gjennom dersom Bergfreunde hadde tatt seg bryet med å legge ved fraktbrev. Lover forsendelse på 2-5 dager noe som ikke stemmer.

31. Januar 2020

Terrible

Terrible. DO NOT BUY ANYTHING HERE.
They will charge you all the custom clearance fees and VAT on top of the price that you think you are buying. They are based in Germany. We felt completely robbed after buying them a jacket.
Completely UNTRUSTABLE and FRAUDULENT.

14. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du burde ikke handle her!

Du burde ikke handle her!

Fikk meg en stor overraskelse når jeg kom på postkontoret for å hente pakken min, da de skulle ha 555 kr i toll, som er ca 50% av kjøpesummen. Bergfreunde.no fremstår som en norsk nettside, men hvis man ikke leser det i liten tekst, så kan du få deg en overraske når du skal hente ut pakken som kommer fra Tyskland.

Sykt irritert på meg selv at jeg ikke sjekket Trustpilot før jeg handlet.

Dette er siste gang jeg bruker dette nettstedet.

12. Dezember 2019

"Two Years Warranty" is nonsense

As my hiking shoes both broke in the exact same spot after very gentle use and Bergfreunde claimed it was not a warranty issue, I decided to stay away from both the Hooka One One brand and Bergfreunde.

5. Dezember 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Grei levering

Grei levering
Gikk forholdsvis raskt å få levert varen, som jeg hadde klart å bestille for stort. Spent på hvor "enkelt" det er å returnere. Veldig greit med forenklet fortolling hos Posten

24. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruk IKKE Bergfreunde.no velg en…

Bruk IKKE Bergfreunde.no velg en annen!!!
Bergfreunde.no skjuler at det kommer 50% ekstra til beløpet!!! Det er bar enn setningen rundt dette på nettside som du må lette etter (lese veldig nøye) og ingenting når du handler!
Ikke fornøyd i det hele tatt! Måtte betale 50 %!!! av kjøpesummen når jeg hentet ut varene i posten. Det var nesten 50% påslag - mva (25%), og gebyrer i posten (158 kr). I utgangspunktet i sted av 850 kr motta betale 1250 kr. Bruk IKKE denne butikken!

7. Oktober 2019

A Great Webshop.

Super happy with all my purchases at this site.
as all other places you need to know what you are buying and ofc. there is not VAT included. some products are still 50% off when you compare prices.
i have never needed the costumer service because they got it all explained if you care to read all the text when using the website.
thnx :)

29. Juli 2019

Svindel

Svindel! Ingen pakke mottatt og ingen kommunikasjon. Vil ha penger tilbake

24. Juli 2019

Antwort von Bergfreunde.no

Hello and thank you for your review! I'm deeply sorry that you had to experience problems with your order. Please get in touch with us via www.bergfreunde.no/contact ! We will investigate what happened and make sure we either find your parcel or issue a full refund. Kind regards - Bergfreunde.no

Meget god nettbutikk

Meget god nettbutikk med godt utvalg og gode priser. De som klager over at det ikke er en norsk nettbutikk burde øve på å lese. Det står tydelig på nettsiden, og alle priser står klart at er uten moms (mva).
Jeg ser også at noen klager over toll. Det er bare tull. Neste ikke noen varer som er belagt med toll innad i Europa. Men mva (moms) må man ut med.

9. Juli 2019

Lureri JA!!

Lureri JA!!! Bergfreunde.no har skyhøye gebyrer!!!!
Ikke fornøyd i det hele tatt! Måtte betale 50 %!!! av kjøpesummen når jeg hentet ut varene i posten. Når jeg ringte for å klage, mente damen det måtte ha skjedd noe feil, det burde ikke være mer enn 25%-som jeg også synes er mye, Klagde skriftlig og fikk bekreftet at det var riktig med 50% påslag - toll, mva, og gebyrer i posten. Damen i kundebehandlingen mente at hun selv var overrasket hvor mye jeg måtte betale, men at det var helt riktig....Dette var ikke forventet og jeg mener at kunder bør informeres tydeligere om merkostnadene som kommer i tillegg! Fikk tilbud om et gavekort på 20 Euro, men ser bort ifra til å bruke det, kommer ikke til å bestille varer her igjen, koster for mye!!!

8. Juli 2019

Lureri?

This website displays as a Norwegian site, but it’s based in Germany. Therefore, you pay 500NOK to collect. I definitely feel tricked into giving them my custom.

26. Juni 2019

Antwort von Bergfreunde.no

Hello and thank you for your feedback! I'm sorry that your experiences with our shop didn't meet your expectations. I can understand that it bothers you. We are constantly working on the optimization. Best regards. Bergfreunde.no

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr