Badgeland Sverige Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vore bra med information om strandflaggestödens tjocklek på tappen där flaggan skall sitta. Jag fick anlita metallsvarvare för att mitt fotstöd skulle passa i strandflaggans mast. Tog någon vecka med... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det är numera svårt att hämta ut en försändelse hos ett ombud om man inte har en smartphone. Det är inte leverantörens fel utan PostNords, som inte längre aviserar med leveranskoden utan med en intern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill verkligen lyfta den service jag fick. Jag ringde och frågade om det fanns möjlighet med snabbare frakt då jag missat hur många dagar det var. Kvinnan jag talade med undersökte saken. Hon åter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt suveränt, fick min beställning på 3 arbetsdagar och kan inte vara nöjdare. Beställer 100 pins och varenda en var felfri och topp kvalité. Grym Customer service även då dem mailar bilder På hur d... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Werbeartikel-Shop
  2. auch in
  3. Digitaldruck-Service
  4. Druck- und Schildergeschäft
  5. Souvenirhersteller

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Badgeland är en Skandinavisk reklamartikelfirma och en del av Reklamland. Reklamland driver Badgeland, Stickerland och Magnetland. Vi är aktiva och driver lokala firmor i 4 olika länder, nämligen Sverige, Danmark, Norge och England. Vi har 12 anställda och omsätter för ett tvåsiffrigt miljonbelopp i koncernen Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 kampanjknappar i olika storlekar. Behöver de 10000st kan vi leverera detta inom ett par dagar. Det som tar tid är oftast frakten, men har du riktigt bråttom budar vi gärna. Tänk på att vi kan ta fram betydligt bättre priser om du har tid att vänta lite längre med dina produkter. Ibland kan vi tom ge dig ännu bättre pris än våra listpriser

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

200 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Supernöjd!

***** Toppen!

2. Dezember 2020

Antwort von Badgeland Sverige

Hur trevligt att höra att du är nöjd, tack för dina ord!
God jul till dig!

snabb tillverkning och leverans

snabb tillverkning och leverans. Fin kvalitet på pinsen. Vi är mycket nöjda

1. Dezember 2020

Antwort von Badgeland Sverige

Tack för dina fina ord! Vi prissätter nöjda kunder!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det gick fort att få det jag beställt

Det gick fort att få det jag beställt. Det var bra paketerat och allt såg fint ut. Jag visste redan hur man satte ihop delarna, då jag använt andra varianter tidigare. Varför det var med två insex-nycklar förstod jag inte, och inte heller när och var jag skall använda sprayen som var med. Jag kommer förstås att googla på detta, kanske står det på er websida till och med :) Det kunde hur som helst varit bra med en liten medföljande instruktion. Jag är i övrigt väldigt nöjd. Det har fungerat bra. mvh/Johan

30. November 2020

Antwort von Badgeland Sverige

Hej Johan, jag beklagar mycket att du inte har fått instruktionsmanualen med. Man kan hitta den på vår hemsida under Download. Jag skickar den till dig snabbast möjligt :)

Trevlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt att designa vid beställning

Enkelt att designa vid beställning , Snabb leverans och prisvärt

23. Oktober 2020

Antwort von Badgeland Sverige

Tack för dina fina ord! Trevligt att höra att du tycker det är enkelt att designa på vår hemsida.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans, smidigt. Men, valde med magnet och tycker inte den är tillräckligt ” stark”. Jag har en ganska tunn blus men den lossat ändå väldigt lätt.

21. Oktober 2020

Antwort von Badgeland Sverige

jag beklagar mycket om magneten inte lever upp till vad den skal kunna. Jag själv på min termojakka än reklamknapp med magnet som håller jätte bra!

Skriv gärna än mail till mig, då skickar jag gärna än ny magnet till dig!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min kund blev väldigt missnöjd då…

Min kund blev väldigt missnöjd då färgen inte var i närheten av korret. Visserligen snabb leverans men vad hjälper det......

5. Oktober 2020

Antwort von Badgeland Sverige

Jag är verkligen ledsen att din kund inte var nöjd med produktet, då är vi inte nöjda heller.
Du skal alltid vara välkommen att kontakta oss, om det skulla vara nått fel, då vill vi självklart göra allt för att det blir som önskat.

I detta fall ser det utt till att det är en fråga om RGB färger och CMYK färger. Den skulle vi ha fångat!

Jag skickar en mail tll dig, så vi tillsammans kan forsöka att lösa problemet, så din kund igen blir nöjd och glad.

Helt suveränt

På hur det kommer se ut innan produktionen startar. Tidsfråga innan jag beställer igen.

10. September 2020

Hej.
Tusind tack för din fina ord Julius!
Det uppskattar vi verkligen.

// Fredrika
Badgeland

Snabbt och snyggt!

21. Mai 2020

Hej Kalle,

Perfekt. - Vi älskar nöjda kunder. :)

Vänliga hälsningar

Riktigt bra!

Snabbt, smidigt och lätt och dessutom billigt. Najs!

12. Mai 2020

Hej Maria,

Tack för den underbara berömmen.
Ha en bra helg. :)

Vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Varorna funkar som de ska.

7. Mai 2020

Trevligt att höra. :)

Ha en bra helg.

Med vänliga hälsningar

Superfina magneter

Bra erfarenhet, fina magneter, snabb leverans

13. Februar 2020

Antwort von Badgeland Sverige

Tack för dina fina ord :)
Hoppas du blir glad för produktet!
Trevlig helg.
-Fredrika (Badgeland)

Snabbt och snyggt

Sista-minuten beställning som blev väldigt lyckad. Snabb leverans, korrekta färger och smidig fakturering. Prisvärt.

20. Dezember 2019

Hej Jenny,

Tack för det stora berömmet.

Din fina lejon blev oerhört stilig!

God jul och gott nytt år.

Proffsigt och trevligt bemötande

Proffsigt och trevligt bemötande. Produkten som levererades var perfekt.

22. November 2019

18. Oktober 2019

Hej Andreas,

Tack för orden :)

- Lene (Badgeland)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr