Bright 1-2-3 Bewertungen 1.365

4,6

Riktigt nöjd med mitt köp. Dem har en snygg design och jag får ständigt frågor vart lamporna är ifrån. Dessutom jätte bra service med trevligt bemötande och bra hjälp. Rekommenderar varmt!

Jag beställde en Tullgarn golvlampa med tillhörande skärmar till ett bra pris. Lampan var bra men inte färgen på skärmarna. Jag strulade en del och bytte till och lämnade sedan tillbaka ytterligare e... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Lampenreparaturdienst
  3. Anbieter von Lampenschirmen
  4. Glühlampenlieferant
  5. Lichtberater

Välkommen till Bright 1-2-3, Stockholms bästa lampbutik! På Bright 1-2-3 strävar vi efter att erbjuda mer än "bara" produkterna vi säljer. Som kund hos oss kan du förvänta dig en service utöver det vanliga och en kvalité som genomsyrar hela processen från första möte, vidare genom köpet och under hela produktens livslängd. Vår vision är att, med ljus, bidra till att göra människors viktigaste platser mer funtionella, mysiga, snygga och hållbara.

4,6

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Riktigt nöjd med mitt köp.

Riktigt nöjd med mitt köp.
Dem har en snygg design och jag får ständigt frågor vart lamporna är ifrån.
Dessutom jätte bra service med trevligt bemötande och bra hjälp.
Rekommenderar varmt!

3. April 2026

Högsta betyg

Jag kan inte annat än varmt rekommendera Bright123. De har ett väldigt bra produktutbud med hög kvalitet till vettiga priser. Dessutom har de en kundtjänst utöver det vanliga. De åtgärdade min reklamation på två röda minuter och jag fick pengarna tillbaka omgående samt ett löfte om att de skulle ta kontakt när en ny felfri lampskärm hade kommit in. Ja, det är till och med bättre service än i en fysisk butik vill jag nog påstå och skäl nog att återkomma när jag behöver köpa belysning på nytt!

31. März 2026

Vi fick ett bra och hjälpsamt …

Vi fick ett bra och hjälpsamt bemötande och vår beställning behandlas mycket snabbt och till vår belåtenhet .
Samt tydliga svar på frågorna vi hade om produkterna .

9. März 2026

Snabb och smidig orderhantering men...

Snabb och smidig orderhantering, betalning och leverans. Jag gillar dock när man skapar förutsättning för snabb och smidig retur i de fall en beställning blir fel. Jag beställde lysrörslampor av en lite "ovanligare" sort där man ska ha koll på typ, bokstavskombinationer och wattal...

26. Januar 2026

Bra leverans

Bra leverans.
När jag hämtade ut mina lampskärmar så skulle jag köpa till lampor, fick förslag på för tok för starka lampor. Vilket genererade köp av nya lampor… på Bauhaus

22. Dezember 2025

Det blev inget köp då man ej kan välja…

Det blev inget köp då man ej kan välja varken leverantör eller ombud. Handlar bara hos företag som låter mig välj i en lista på olika leverantörer och vilket ombud jag vill hämta hos. Råder alla som läser detta att göra detsamma.

8. Dezember 2025
Bright 1-2-3-Logo

Antwort von Bright 1-2-3

Hej Linda och tack för ditt omdöme!

I vår kassa erbjuder vi leverans med DHL till Servicepoint eller hemleverans samt att man kan hämta ut sitt paket i vår butik. Väljer man att hämta hos ombud så har vi även en dropdown-lista där man själv kan välja det ombud som passar bäst. Önskar man andra leveranssätt än de som erbjuds på hemsidan så brukar vi alltid lösa det om man kontaktar oss. Eftersom du valt att inte handla hos oss så kan jag inte se var i landet du finns men kontakta oss gärna så kan vi se över möjligheterna.

Mvh Björn
Bright 1-2-3