Vi beställde vår första backdrop från Expofy. Vi fick den inte bara till ett väldigt bra pris, den var av en otrolig kvalitet också. I priset ingick även en service utan dess like från Robert Levegå... Mehr ansehen
Beställde 4 st beachflaggor, med tillbehör för placering på plan mark. Andreas löste smidigt mitt original för rätt mall till mig.(Slapp jag tänka på det). Hade ont om tid, flaggor och tillbehör v... Mehr ansehen
Hela processen från råd till beställning och leverans var smärtfri även då transportbolagen ville annat. Andreas supportade på ett suveränt sätt i bakgrunden även då han egentligen inte var tillgän... Mehr ansehen
Vi har jobbat med Expofy sedan vår start 2012. Det fungerar utmärkt för det mesta. Men om det skulle bli något fel rättar man till det fortast möjligt. Det tycker jag är Expofys största och starkas... Mehr ansehen
- Digitaldruck-Service
- Druck- und Schildergeschäft
- Werbeartikel-Shop
- Werbeartikelanbieter
- Geschäft für Siebdrucke
Hos oss hittar du produkter för mässor, event, kontor eller butik. Vi hjälper dig att synas med våra storformatsprodukter. Välj mellan en lysande montervägg, ett uppblåsbart tält eller en unik fototapet till kontoret. Det finns inga dåliga idéer och vi gillar nya utmaningar. Skulle du sakna något i butiken är det bara att höra av dig. Våra duktiga säljare hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt.
Faktorvägen 17 A, 43437, Kungsbacka, Schweden
- 0771 – 75 35 00
- info@expofy.se
- expofy.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Mycket trevligt bemötande och fint…
Mycket trevligt bemötande och fint tryck på vårt mässmaterial. Både kläder, pennor och väggvepor motsvarade våra förväntningar!
Very professional and reliable collaboration
Fast responding times. Very professional collaboration in general. Valuable inputs.
Bra kvalitet på tex tryck och material…
Bra kvalitet på tex tryck och material val.
Toppen
Kvalitet och service på topp!
Trevliga
Trevliga, duktiga, snabb leverans,
Flaggor till ett förmånligt pris
är ganska nöjd 😁👍
Superfin produkt och toppen kundservice!
Hela processen från råd till…
Hela processen från råd till beställning och leverans var smärtfri även då transportbolagen ville annat. Andreas supportade på ett suveränt sätt i bakgrunden även då han egentligen inte var tillgänglig.
Produkterna håller hög standard.
Top Notch!
Ssmutsig tygvägg - ingen kompensation
Fick en smutsig tygvägg och efter reklamation fick vi ingen kompensation.

Antwort von expofy
Bra hjälp vid beställning
Snabb leverans i Stockholm och enkelt…
Snabb leverans i Stockholm och enkelt att beställa.
Bra kvalitet och bra service!
Supernöjda!
Supernöjda med både kontakten och leveransen av spännduken. Snabba på att återkoppla vid frågor och funderingar. Rekommenderar starkt!
Försökte få hjälp med färgval av en…
Tack för jättefin kundservice! Vi är jättenöjda med den nya mattan.

Antwort von expofy
Professionellt resultat med snabb…
Professionellt resultat med snabb leverans och prisvärda produkter.
Bra leverans i tid
Bra leverans i tid. Ringde tillbak om oklarheter i online beställningen