Badgeland Sverige Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vore bra med information om strandflaggestödens tjocklek på tappen där flaggan skall sitta. Jag fick anlita metallsvarvare för att mitt fotstöd skulle passa i strandflaggans mast. Tog någon vecka med... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det är numera svårt att hämta ut en försändelse hos ett ombud om man inte har en smartphone. Det är inte leverantörens fel utan PostNords, som inte längre aviserar med leveranskoden utan med en intern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill verkligen lyfta den service jag fick. Jag ringde och frågade om det fanns möjlighet med snabbare frakt då jag missat hur många dagar det var. Kvinnan jag talade med undersökte saken. Hon åter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt suveränt, fick min beställning på 3 arbetsdagar och kan inte vara nöjdare. Beställer 100 pins och varenda en var felfri och topp kvalité. Grym Customer service även då dem mailar bilder På hur d... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Werbeartikel-Shop
  2. auch in
  3. Digitaldruck-Service
  4. Druck- und Schildergeschäft
  5. Souvenirhersteller

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Badgeland är en Skandinavisk reklamartikelfirma och en del av Reklamland. Reklamland driver Badgeland, Stickerland och Magnetland. Vi är aktiva och driver lokala firmor i 4 olika länder, nämligen Sverige, Danmark, Norge och England. Vi har 12 anställda och omsätter för ett tvåsiffrigt miljonbelopp i koncernen Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 kampanjknappar i olika storlekar. Behöver de 10000st kan vi leverera detta inom ett par dagar. Det som tar tid är oftast frakten, men har du riktigt bråttom budar vi gärna. Tänk på att vi kan ta fram betydligt bättre priser om du har tid att vänta lite längre med dina produkter. Ibland kan vi tom ge dig ännu bättre pris än våra listpriser

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

199 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kontakt o snabb leverans o bra…

Bra kontakt o snabb leverans o bra kvalite!

27. Mai 2024

Hej Peter,
Tack så mycket för din fina recension! :-) Roligt att höra att du är nöjd med eran produkt och att hanteringen av detta gått smidigt. Vi uppskattar din feedback och hoppas att produkten fortsätter att uppfylla dina förväntningar i framtiden. Tack för att du valde oss!
Men vänliga hälsningar Badgeland - Felicia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkt och leverans som utlovat

Bra produkt till bra pris och levererades enligt den tid som utlovades. Nöjd!

8. Mai 2024

Hej Elisabet,
Tack så mycket för din positiva recension! :-) Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och att den levererades i rätt tid enligt dina förväntningar. Vi uppskattar din feedback och hoppas att produkten fortsätter att uppfylla dina förväntningar i framtiden. Tack för att du valde oss!
Men vänliga hälsningar Badgeland - Felicia

Bra service

Bra service!

7. Mai 2024

Hej Tommy,

Tack så mycket för den fina recensionen! Vi önskar dig en fortsatt fin dag! :-)

Vänliga hälsningar Felicia Badgeland

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lätt att fixa egna badgar

Lätt att göra en mall, snabb leverans, snygga badgar.

3. April 2024

Hej Susanne,
Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du är nöjd med vår produkt/tjänst. :-)

Din åsikt betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra oss. Om du har några ytterligare kommentarer eller förslag är du alltid välkommen att dela dem med oss.

Tack igen för din support och vi ser fram emot att fortsätta leverera en bra upplevelse för dig.

Med vänliga hälsningar Felicia- Badgeland

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt resultat, bra pris och snabb leverans!

Fick leveransen väldigt snabbt och är jättenöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

2. April 2024

Hej Therese

Stort tack för de vänliga orden, vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med knapparna :-)

Mycket bra dag till dig!
Vänliga hälsningar
Liza - Badgeland

26. März 2024

Hej Kerstin

Tack för ditt omdöme och positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans.

Snabbt

Snabbt - men varför skicka paket i stället för brev med två små pins? Och varför debitera dubbelt porto?

28. Februar 2024

Hej Leif,
Tack för ditt fina omömde! :-) Vi är glada att höra att det gick snabbt att få din order.

Vår utgångspunkt är att vi alltid skickar ut våra mindre pins i vadderade kuvert för att förhindra skador på dem. Vi skickar bara ut paket om det är en betydligt större ordrar.

Med vänlig hälsning Felicia- Badgeland

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpet var enkelt och gick snabbt att få…

Köpet var enkelt och gick snabbt att få leverans till boxen närmast hem. Produktens motsvarade förväntningarna också 👍

27. Februar 2024

Hej Thomas

Tack för ditt omdöme, vi är glada att höra att köpprocessen var enkel och att produkten motsvarade dina förväntningar :-)

Bra resultat och leverans

Bra resultat och leverans.
Skrev och frågade hur man skulle leverera materialet och fick svar att man skulle få ett korrektur innan beställningen går igenom, vilket jag inte fick, men blev bra ändå.

19. Januar 2024

Antwort von Badgeland Sverige

Hej Anne, tack för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med produkterna, även om du inte fått ett korrektur skickat innan produktion som vi lovat. Det är ett misstag från vår sida.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den present jag köpte i form av…

Den present jag köpte i form av svensk-brasiliansk vänskapsnål såg ut exakt så som jag ville ha den. Det gick även väldigt fort att få den till ombud trots juletider!

22. Dezember 2023

Hej Albin

Vi är glada att höra att du är nöjd med vänskapsnålen du beställt och bra att den kom snabbt i posten trots den hektiska julperioden :-)

Tack för det positiva omdömet, vi önskar dig ett gott nytt år!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrof

Katastrof, får inte hem min beställning.
Har blivit underinformerad och nu får jag brottas med fedex och en riktig lost kvinna på badgeland.

Vart är servicen? Spelar ingen roll att man förtydligt saker i förväg för att slippa detta trams.

12. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Patrik
Beklagar att du tycker det har blivit katastrof.
Som jag skrev på mail, kan jag tyvärr inte göra om på leveransen med Fedex medan dom har paketet. Som jag skrev på mail, så tar jag bort din beställning och du får pengarna tillbaka.
Beklagar olägenheten.
God Jul // Fredrika

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fina produkter med snabb leverans.

Jag har beställt produkter från Badgeland flera gånger och blir lika nöjd varje gång. Fina produkter med snabb leverans.

15. November 2023

Hej Leif

Vad roligt att höra att du har varit nöjd med dina beställningar från oss, vi hoppas att du beställer från oss igen en annan gång :-) Vi tackar dig många gånger för din recension och de vänliga orden.

Ha en bra helg från Badgeland

Hej Ameliorate

Tack så mycket för ditt omdöme, det är roligt att veta att du är nöjd med vårt utbud och service :-)

Ha en trevlig dag från Team Badgeland

Bra produkter

Bra produkter. Snabb leverans

16. Oktober 2023

Hej Boas

Tack för de fem stjärnorna, vi är glada att höra att du var nöjd med vår snabba leverans. Hos oss strävar vi alltid efter att våra kunder ska få sina varor så snabbt som möjligt.

Tack för ditt stöd och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.

Mycket nöjd

17. Oktober 2023

Hej Lillemor

Vi uppskattar de fem stjärnorna och vi är glada att höra att du är mycket nöjd med ditt köp :-)

10. Oktober 2023

Hej Staffan

Tack för de fem stjärnorna.
Skönt att höra att leveransen var snabb :-)

Med vänlig hälsning, Liza - Badgeland

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr