Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Begin vorige maand heb ik een BMW 2 Serie Gran Coupé gekocht. Over de verkoop ben ik echt heel tevreden, alles is fijn en soepel verlopen. De auto rijdt goed en daar ben ik blij mee. Wel waren er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jurgen Opdebeeck Nissan Beerens Noorderlaan! Vandaag nieuwe X-trail opgehaald! Je leest het goed vorige week vrijdag alles geregeld en beslist en vandaag 7dagen later stock wagen al opgehaald zeer vri... Mehr ansehen

1. Gebrauchtwagenhändler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

B2cars is onderdeel van de Beerens Groep. Beerens Groep bestaat al meer dan 20 jaar en kan met trots terugvallen op een uitgebreid netwerk. Door deze jarenlange ervaring in de sector is Beerens Groep een referentie die blijvend streeft naar perfectie en groei op internationaal niveau. Naast het verkopen van tweedehandswagens, nieuwe wagens via officiële concessies en exclusieve oldtimers, is Beerens Groep ook specialist in automotive services. Dit zowel op het vlak van remarketing, transport, stockage, PDI, carrosserie, verhuur, leasing, trading, fleetservices, enz. Met meer dan 10 vestigingen verspreid over Antwerpen en Aartselaar is het een gevestigde waarde in de automobielsector.

2,5

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

aankoop van wagen met een bijhorende…

aankoop van wagen met een bijhorende onderhoudscontract.reeds vastgesteld dat de remmen tijdens hun kontrole keuring enige aandacht was gevraagd. wagen binnengebracht wegens problemen met remmen. antwoord de remschijf moet vervangen worden op mijn kosten. wagen had nog geen voldoende km gereden om te zeggen dat deze versleten was. pure oplichting dus mensen neem geen onderhoudscontract je wordt belazerd.

12. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf levert slechte auto’s af…

Dit bedrijf levert slechte auto’s af bij de verkoop waardoor je meteen in kosten valt terwijl op het contract staat dat er niets mis mag zijn met de auto. De communicatie met deze garage bestaat uit veel excuses die ze overal aan geven. Zeer triestig voor zo’n groot bedrijf als dit!

30. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prettige aankoop, paar kleine verbeterpunten

De auto rijdt goed en daar ben ik blij mee. Wel waren er een paar kleine dingen die tegenvielen. Bij het ophalen lag er achter de zonneklep nog een rouwprentje van de vorige eigenaar, wat toch een beetje slordig aanvoelde. Ook was het achteruitrijlicht al twee dagen na de aankoop kapot. Toen ik daarover belde, kreeg ik te horen dat dit niet onder de garantie viel, wat ik wel jammer vond zo kort na aankoop.

Al met al een fijne auto en een goede koop, maar de nazorg had net iets beter gekund.

5. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Perfecte ervaring van aankoop tot nazorg.

Onlangs een auto gekocht bij B2Cars en ik ben enorm tevreden. De verkoopservice was top: vriendelijk, professioneel en transparant. Ook de dienst na verkoop verdient een pluim – alle afspraken werden nagekomen en alles was zelfs sneller klaar dan verwacht. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, waardoor je echt waar voor je geld krijgt. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor zijn wagen!

21. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Expérience inacceptable avec B2Cars./ Een onaanvaardbare ervaring met B2Cars.

En néerlandais après le français
In het Nederlands na het Frans

Expérience inacceptable avec B2Cars.

Mon véhicule Jaguar est en possession de B2Cars depuis plusieurs semaines, sans qu’aucune intervention n’ait été réalisée à ce jour. Malgré de nombreuses relances, B2Cars ne répond plus : ni appels, ni e-mails, ni explications.

Cette absence totale de communication et de prise en charge est inadmissible pour un professionnel de l’automobile, a fortiori lorsqu’il s’agit d’un véhicule Jaguar nécessitant un minimum de sérieux et de suivi.

La situation est désormais telle que je suis contraint d’envisager une mise en demeure afin d’obtenir une réaction.

Je déconseille fermement B2Cars à toute personne souhaitant confier son véhicule, en raison du manque de suivi, de professionnalisme et de respect des engagements élémentaires.

—————————————————-

Een onaanvaardbare ervaring met B2Cars.

Mijn Jaguar bevindt zich al meerdere weken in het bezit van B2Cars, zonder dat er ook maar enige herstelling of interventie werd uitgevoerd. Ondanks herhaalde pogingen tot contact, reageert B2Cars niet meer: geen telefoon, geen e-mail, geen enkele uitleg.

Dit volledige gebrek aan communicatie en opvolging is onaanvaardbaar voor een professionele autoverkoper, zeker wanneer het gaat om een voertuig van het merk Jaguar, dat een minimum aan ernst en zorg vereist.

De situatie is inmiddels zo ver geëscaleerd dat ik mij genoodzaakt zie een ingebrekestelling te overwegen om eindelijk een reactie te verkrijgen.

Ik raad B2Cars ten stelligste af aan iedereen die overweegt zijn voertuig aan hen toe te vertrouwen, wegens een gebrek aan opvolging, professionaliteit en respect voor elementaire verbintenissen.

7. November 2025

Zeer slechte service - aftersales

Ongezien dat er door zo'n groot bedrijf, zo'n gebrek aan service is. Vanaf het moment van aankoop verschillende zaken voorgehad.

- Bij aankoop van de wagen ging deze volledig gepolierd en gereinigd worden. De bestaande krassen gingen niet meer zichtbaar zijn. In tegendeel, er waren nog meer krassen zichtbaar dan ervoor.
- Na 5 dagen rijden een storing op de motor. -> 1,5 maand geduurd voor dit was opgelost, ik kreeg geen feedback en verschillende verhalen te horen. Nooit door een commercieel of leidinggevend iemand opgebeld. Uiteindelijk is dit opgelost geraakt, maar verre van hoe dit zou moeten.
- Bij het 1e zomernazicht en bandenwissel had ik melding gemaakt van een defect handvat in het interieur. -> Werd gewoon vergeten tijdens het nazicht en ik moest een 2e keer langskomen. Uiteindelijk kregen ze het niet opgelost en heb ik 3 weken moeten wachten, tot ze bij een volgende controlebeurt plots zagen dat mijn handvat ondertussen geleverd was.
- Bij een motorstoring heb ik onmiddellijk gebeld om nazicht te vragen. Tijdens het nazicht kreeg ik te horen dat de storing afkomstig was van een fietsendrager die op de trekhaak stond. -> fietsendrager stond helemaal niet op de trekhaak op het moment van de motorstoring.
- Na bandenwissel krijg ik te horen dat mijn banden waar 2.000km met gereden zijn, versleten zijn. Bij aankoop van de wagen stonden er bijna 100% nieuwe banden op, of toch in ieder geval banden die verre van versleten waren.
- Na onderhoud/controle voor technische keuring hebben ze vergeten van een bout te steken, waardoor mijn wagen was afgekeurd en het onveilig was van te rijden met de wagen. Ook nu zijn er weer 2 handvaten defect, waar gewoon geen gevolg aan gegeven werd. Geen feedback over hoe dit kan of naar herstelling toe...
- Verschillende mails gestuurd, zonder antwoord.

Ik heb mij een onderhoudscontract laten aansmeren, om mij te ontzorgen. Ik moet helaas vaststellen dat ik nog nooit in mijn leven zoveel zorgen heb gehad, met zowel een wagen als met de service van een bedrijf.

7. Dezember 2025

Geachte heer Hendrickx,

Het spijt ons te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over de service bij Beerens B2.

Wij betreuren ten zeerste dat u kort na levering problemen ondervond met uw wagen.
Desalniettemin is Beerens B2 al zijn verplichtingen als verkoper nagekomen en werd dit ook kosteloos voor u hersteld. Hiervoor diende uw wagen bij een specialist te worden aangeboden waar ook wij afspraak dienden te nemen, met een ongelukkige wachttijd tot gevolg.

Contractinhoudelijk heeft Beerens B2 steeds zijn verplichtingen naar u vervuld wat betreft onderhoud en garantie, zoals uw rechtsbijstandverzeraar voor u mee opvolgde.

Wij erkennen bij een interventie een wielbout te zijn vergeten plaatsen en excuseren ons hiervoor. De herkeuring vond ten laste van Beerens B2 plaats.

Verder benadrukken wij dat de door u bestelde auto wel degelijk in de staat en met de eigenschappen door u gekend werd uitgeleverd. Het is en blijft een tweedehandswagen en ook een polierbeurt maakt hier geen nieuwe van. Hetzelfde geldt voor de banden, deze waren niet nieuw, doch zeker niet versleten (keuringsrapport voor levering).

U stelde een advocaat aan wanneer (2 maanden nadat) de wielbout vergeten werd en deze verzocht ons uw onderhoudscontract voor rekening van Beerens B2 te ontbinden. Ondanks ongeveer een jaar, in positieve zin, gebruikt te hebben gemaakt van dit contract (onderhouden, bandenwissels, seizoenscheck,…) werd hierop ingegaan en verbrak Beerens B2 dit geheel kosteloos voor u.

Wij betreuren de ongemakken die er waren, alsook de manier waarop dit dossier verliep.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfs één ster is een ster teveel

Zelfs één ster is een ster teveel. Omwille van verlengde garantie jaarlijks onderhoud laten uitvoeren bij B2Cars (Beerens) Antwerpen North. Twee jaar na elkaar problemen met mijn olietoevoer. Vorig jaar was mijn meter niet vakkundig teruggeplaatst maar dit jaar, waren ze vergeten de carterbout terug te plaatsen waardoor alle olie eruit gelopen is en ik getakeld diende te worden. Hulp van Beerens = nul!!! Gevraagd om de onkosten van de weggelopen olie terug te krijgen = kan niet. Met andere woorden: GA HIER NIET / BLIJF WEG - slechte garagisten en nul service nadien!!!

14. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Wagen gekocht en na 3.5 jaar is de motor stuk! Ze hebben totaal geen professionele aanpak..... Het onderhoud gebeurde ook niet hoe het moest, want ineens had ik kapotte remschijven. Als uw onderhoud goed gebeurd, dan zie je dat de remblokken aan vervanging zijn. Nooit zal ik dit bedrijf nog aanraden!

30. Oktober 2025

Beste Maria,

We hechten veel belang aan uw feedback. Na het bekijken van uw dossier hebben we echter enkele tegenstrijdigheden in uw verhaal opgemerkt.

De wagen werd aangekocht met 120.000 kilometer op de teller, en de remschijven en -blokken zijn vorig jaar vervangen bij 160.000 kilometer. Dit is niet abnormaal voor slijtagegevoelige onderdelen.

Wij vinden het erg vervelend dat u recent motorproblemen heeft ondervonden bij net geen 180.000 kilometer. Tegelijk willen we graag benadrukken dat een motor ook een slijtagegevoelig onderdeel is, waarbij gebruik, leeftijd, kilometerstand, etc. een belangrijke rol spelen. Helaas zijn dit soort defecten niet altijd te voorspellen.

Wij blijven uiteraard tot uw dienst voor verdere vragen of toelichting.

Team Beerens 🐻‍❄️

Welke naservice?

Probeer al weken/ maanden aan een stuk iets te laten maken aan de wagen, pre sense doet raar tijdens warm weer, verschillende afspraken gehad, niet gemaakt, waardoor ik 1h naar andere garage mocht maar als ze het zelf niet kunnen fixen op 4u snap ik niet wat een andere garage op 1u ga doen, nu al paar maand later, contact is stroef tot niet bestaand, garantie verloopt op februari, makkelijk zo een garantieperiode als je niet verder wordt geholpen.

31. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dosssier kosten is ander naam van interes of rent

salam o alikom broers
b2cars verkoopt niet hun autos zonder interes maar , ze hebben de naam ( INTERES of RENT) veraanderd met ander naam (DOSSIER KOSTEN), om een ander groep ( moslims) van de klanten te trekken dat is marketing
wa salam oalaykom

28. Oktober 2025

Bedankt voor uw reactie.

Wij willen graag verduidelijken dat wij op geen enkele manier actief marketing voeren die gericht is op mensen vanuit een bepaalde geloofsovertuiging. Deze bewering klopt dus niet en staat volledig haaks op onze transparante en respectvolle manier van werken.
Integendeel, wij zijn er trots op dat we dagelijks klanten helpen met financieringsoplossingen die passen bij ieders persoonlijke overtuigingen en wensen.

Als u hierover vragen of twijfels heeft, mag u ons steeds contacteren via marketing@beerens.be, we geven graag meer toelichting.

Het Beerens-team

Zeer teleurgesteld in de service van Beerens B2 Cars

Ik heb bij Beerens B2 Cars in Aartselaar een tweedehands Mercedes CLA gekocht.

Tijdens de verkoop werd mij beloofd dat de wagen volledig nagekeken en in perfecte staat zou worden afgeleverd, inclusief onderhoudsbeurt, verwijdering van oppervlakkige lakschade en een attest van de batterij.

Bij afhaling bleek al meteen dat niet alle beloftes waren nagekomen: er zaten nog krassen op de lak en het attest van de batterij ontbrak.

Na amper twee weken rijden verscheen een foutmelding “vermogen sterk gereduceerd”, gevolgd door waarschuwingen over de koelvloeistof en een opvallend luide ventilator.
De wagen werd via VAB teruggebracht, maar Beerens beweerde dat er niets mis was. Een week later is exact hetzelfde probleem teruggekeerd.

De communicatie en klantvriendelijkheid zijn bijzonder teleurstellend, ik kreeg nauwelijks uitleg en alles moest via omwegen verlopen. Het vertrouwen is volledig weg.

Een wagen van deze prijsklasse hoort na minder dan twee weken geen ernstige storingen te vertonen, en al zeker niet na een zogenaamde “volledige controle”.

Ik hoop dat Beerens zijn verantwoordelijkheid zal opnemen en de wettelijke garantie correct zal toepassen, maar tot nu toe is mijn ervaring bijzonder negatief.

Een gewaarschuwde koper is er twee waard.

18. Oktober 2025

Verschrikkelijk slechte service

De allerslechtste afterservice die je je maar kan voorstellen, op élk vlak !

Enkele maanden na de aankoop, liep onze koelvloeistof volledig leeg. Bleek de waterpomp kapot te zijn. Aangezien deze samen met de distributieriem moest worden vervangen, moest ik toch zelf 295€ betalen, omdat er aan de riem zelf niets scheelde. In de troost dat je een riem en pomp niet kan laten vervangen aan dat bedrag, toch maar betaald.

2-3 weken na herstelling is de nokkenasketting kapot gesprongen onder het rijden en zijn we de auto 6 weken kwijt geweest ! Elke dag moesten we bellen achter een update, om élke dag een andere uitleg te krijgen; Distributieriem kapot, nokkenasketting kapot, distributieketting kapot, de auto staat bij Peugeot, de auto staat hier, de auto moet worden hersteld door Alfabet, enz enz. Op het einde van de rit blijkt dat de auto nooit van de parking is af geweest en zij deze tijd hebben genomen om te discussiëren over wie de kosten zouden betalen, zij, Alfabet of Peugeot zelf. Iets waar ik als klant totaal geen boodschap aan had en zonder auto zat met 2 kleine kinderen. Na meermaals onbeschoft te zijn afgescheept door sales verantwoordelijke MV, uiteindelijk toch de auto weer gaan ophalen, maar bovengenoemde was nooit beschikbaar voor gesprek. Bij de ophaling gaf 1 van de personen nog aan "de auto best te verkopen", ondanks we de wagen pas 1j hadden en nog 2j garantie hadden. Tevens geven ze MAAR 6 maanden garantie op de herstelling en het vervangend onderdeel, ongeacht dat mijn huidige garantie langer loopt.

Mijn conclusie hier is hetzelfde zoals zoveel reacties hier; ze verbloemen talloze problemen en hebben TOTAAL GEEN INTERESSE in de behoeften van de klanten eens de wagen verkocht is.

Staar je niet blind op het gemak van een wagen te kiezen op hun site, of om de garantie acties waar ze op élk moment onderuit zullen proberen te komen.

Ik zal hier nooit of te nooit nog een auto kopen, zelf niet gratis krijgen en ik zal dit iedereen heel hard afraden !

1. Mai 2025

Zeer professioneel en vriendelijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Nooit lang wachten voor een afspraak. Ze zijn zeer professioneel ingesteld. Voor een klein onderhoud kan je zelf wachten en er is altijd koffie. Ik kan het ten zeerste aanraden om er een wagen te kopen. Dienst na verkoop is er gewoon top.

12. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nauwe opvolging aankoop wagen door verkoper

Ik was op zoek naar een wagen die ik zowel zakelijk als privé kon gebruiken. Dankzij de berijdwillige, deskundige en empathische ondersteuning van de salesman de heer Benjamin heb ik samen met hem dit doel bereikt. Hij was zelfs bereikbaar buiten zijn werkuren om mijn vragen te beantwoorden.

4. September 2025

Triestig bedrijf.

WAAROM WORDT DE WAARHEID GEBLOKKEERD.
Koop je een auto en wil je opgelicht worden en geen waarde hecht aan een dienst naverkoop dan ben je hier aan het juiste adres. Een gewaarschuwd man is er 2 waard.

2. September 2025

Beste,

Wij hebben uw dossier samen met de ombudsdienst grondig bekeken en afgesloten. Het spijt ons dat u het deskundige advies niet aanvaardt en dat ook ons commerciële voorstel voor u geen oplossing bood. We vinden het jammer dat we hiermee niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Tevreden klant hier!

Ik heb hier een auto gekocht en heb er geen spijt van. Ik werd zeer goed geholpen door Magomed. Hij wist waarover hij sprak, heeft alle informatie meegegeven en kon al mijn vragen beantwoorden. Super vriendelijke man. Ik raad iedereen aan om hier een auto te kopen of verkopen. Top service! En Magomed nogmaals bedankt!

13. August 2025

Très mauvaise expérience

Très mauvaise expérience – je regrette cet achat

Le vendeur m’a mis sous pression au moment de l’achat pour que je signe un contrat d’entretien, insinuant que sans cela, la vente pourrait ne pas se faire et qu’un autre acheteur pourrait prendre le véhicule à ma place. Sous cette pression, j’ai accepté.

Sept mois plus tard, je rencontre des problèmes récurrents sur le véhicule. Le garage n’arrive pas à poser un diagnostic clair, mais par contre ils savent très bien dire que "cela ne tombe pas sous garantie".

Pendant que le véhicule reste immobilisé chez eux, il ne faut surtout pas s’attendre à un quelconque geste commercial. Aucun véhicule de remplacement, aucune solution alternative, aucun suivi proactif.

Entre la pression commerciale, le manque de compétence technique et l'absence totale d'écoute ou de sens du service client, je regrette d’avoir acheté cette voiture dans ce garage. À fuir.

22. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr