God service. Købte en Renault Clio der og fik en super service. Også 2 måneder efter da der kom lyd fra tromlen, der blev repareret på stedet med besked på at skulle problemet komme igen, bliver... Mehr ansehen
Helt igennem professionelt firma , som overholder aftaler, til punkt og prikke 👌👌. Kan kun give de bedste anbefalinger efter køb af Kia ceed GT line hos Kerim fra Autoworld så fortsæt det go... Mehr ansehen
Har netop købt en Renault Clio hos Auto World. Bilen er i super god stand, ligesom det sås på hjemmesiden, og jeg er blevet ejer af en super fin bil i god stand, og der var tjek på hele processen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er blevet taget rigtig godt i mod fra første øjeblik jeg trådte ind i forretningen. Har købt en passat. jeg har tilvalgt en masse ekstra ting som undervogns og hulrumsbehandling, fuld polering, ny... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
To tommelfinger op!
Super kundebetjening og god handel!
God service.
Købte en Renault Clio der og fik en super service.
Også 2 måneder efter da der kom lyd fra tromlen, der blev repareret på stedet med besked på at skulle problemet komme igen, bliver den selvfølgelig skiftet.
De er super flinke og jeg kan klart anbefale dem.
Har netop købt en Renault Clio hos Auto…
Har netop købt en Renault Clio hos Auto World.
Selv da jeg oplevede problemer med en langsom bank, blev jeg kun mødt af forståelse og hjælpsomhed.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med Auto World.

Helt igennem professionelt firma
Kan kun give de bedste anbefalinger efter køb af Kia ceed GT line hos Kerim fra Autoworld så fortsæt det gode arbejde Gutter. bedste hilsener fra Fyn 🤗
Top service
Top service! Hurtig besvarelse, fantastisk modtagelse! 🤩
Meget behagelig service
Meget behagelig service. De gør alt med det samme, som du ikke forstår. Jeg håber du besøger dem.
Jeg valgt og købe en bil hos autowold…
Jeg valgt og købe en bil hos autowold havde slet ikke forvente en sådan fantastisk service det super nemt og hurtigt og de var meget imødekommende ikke som de andre store forhandler som kigger ned på dig jeg vil helt klart handle der igen
Mvh bekim
Super service og imødekommende…
Super service og imødekommende personale der lyttede til mine behov og vi fandt den perfekte bil.
Tak for en smertefri og gennemsigtig god handel
Vh Rama
Super positiv oplevelse
Meget fin oplevelse, blev med det samme tilbudt en prøvetur i den bil jeg havde kik på og det endte også med at jeg købte den.
Jeg fik en fair pris for min bytte bil.
Og den “nye” bil stod klar og lignede en helt ny bil den dag vi havde aftalt.
Stor anbefaling fra min side af.
Ps. Og en fin lille gave i form at en Electronisk P skive 🤗
Helt igennem en fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse, god service og dejlig betjening. Kan varmt anbefales

Antwort von Autoworld
Super service ved køb af brugt bil.
Jeg fandt en brugt bil ved Autoworld, som jeg valgte at købe. Ved dette køb fik jeg en uovertruffet service i forbindelse med købet.
Da jeg ankom og skulle afhente bilen, stod der en total rengjort og shindende bil - lige klar til at køre derfra og føle at man kørte afsted i en helt ny bil.

Antwort von Autoworld
Havde en god oplevelse med bilkøb hos…
Havde en god oplevelse med bilkøb hos Auto World.
Kan kun sige
Kan kun sige. Det var intet mindre end perfekt og super service.
Fantastisk service
Fantastisk service og en helt igennem super oplevelse.
Klasse service
Klasse service, håndtering og professionalisme. Klar anbefaling
Kun gode oplevelser!!
Jeg har været ude og købe egen bil for første gang, og kunne ikke ønske mig, at jeg gjorde det andre steder. Jeg følte, at jeg var i trygge hænder og kunne prøve køre og købe bil med ro i maven. Hele processen blev forklaret og planlagt. Kan helt klart anbefale dette sted. Kun gode tanker og oplevelser her fra :)
Vibeke
Kan klart anbefale Autoworld
Har købt en Toyota Yaris og min gamle bil indgik i handlen. Har haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos Autoworld. Alt er sket i en meget behagelig og tryg dialog som har resulteret i en særledes fair handel. Autoworld har været gode til at informere om processen. Oveni handlen fik jeg et sæt nye sommer dæk, vinterdæk med fælge og en elektronisk p-skive. Endelig oppolerede de en mindre overfladisk ridse.
Autoworld får klart mine bedste anbefalinger.

Antwort von Autoworld
Guys is realy corect and all my respect…
Guys is realy corect and all my respect for a team like that,i just recomend for everyone ….nice car good price ,nice peaople…just forward guys!pozdraw bratasi Tibor bmw 4
Fair and square service!
Fair and square service!
I’m the cousin of one of the owners, and a local guy in our community, which means that my family has grown up with the other owners and got to know them long before my purchasing of my new car. So I expected to get treated a little more special than the other customers. But the fact is, I have been back and forth in the store and seen how they treat other customers, the ones looking for a car and the ones who have bought a car. So the conclusion is, they are transparent, service-minded, honest, and really trustworthy car sellers!
The only minus is that I didn’t get any more discount :-( but I got a fair price though!
Fremragende service!!
Jeg har netop afhentet min nye bil efter et rigtig fint forløb. Tak til AutoWorld’s venlige og kompetente forhandlere for den mest behagelige oplevelse - tak for at yde så god og ærlig service. Jeg giver helt klart de varmeste anbefalinger om at handle hos AutoWorld.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.