Donica Biler Bewertungen 48

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Donica Biler. Personalet var meget venlige og hjælpsomme fra start til slut. De tog sig tid til at forklare alt om bilen og svarede på mine spørgsmål. Handle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en Škoda Superb hos Donica Biler, og jeg er virkelig glad for handlen. Super god service hele vejen igennem. Bilen blev endda leveret helt til min dør, og den var nysynet ved levering.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte min mazda 3 årgang 2015 igennem Donica biler. Helt igennem gennemført behandling som jeg fik ved at handle igennem dem, og generelt pæne biler som de lå inde med. Både service, og min bil som... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service inde hos Donica biler, første bilkøb hos dem, og helt klart ikke den sidste, kan dybt anbefales for dig der leder efter din kommende bil. Rigtig venlig og hjælpsomme personale,... Mehr ansehen

1. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Donica Biler har vi en passion for at finde den helt rette bil, til vores kunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af både nye og brugte biler, så der er noget for enhver smag og ethvert budget. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse når de forlader os, og vi tilbyder derfor også at finde det perfekte bilmatch, selv hvis vi ikke har den stående i huset når du kommer forbi. Med det mener vi, hvis du har en drøm om at køre en bestemt bil, men denne model ikke er tilgængelig hos os, vil vi gøre vores bedste for at finde den til dig. Kommer du langvejsfra, tilbyder vi endda at vi kan levere den hos dig – så længe det er indenfor de danske grænser. Vi er stolte af vores professionelle og erfarne team, der altid er klar til at hjælpe vores kunder med at finde den rette bil til deres behov. Vi tilbyder også forskellige finansieringsmuligheder, så du kan købe din drømmebil på en måde, der passer til din økonomi. Selvom vi har en stor passion indenfor biler, er vi klar over at dette ikke altid er tilfældet hos vores kunder. En bil er en bil, og den skal kunne køre – dette garanterer vi, og der følger derfor også bilgaranti med i købet.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig god oplevelse med…

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at handle hos Donica Biler. De var rigtig venlige og havde styr på det hele igennem forløbet. De var klar på at hjælpe med alt hvis man havde spørgsmål.

Der gik ikke lang tid fra at bilen var bestilt til at jeg havde nøglerne og bilen i hus. Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Donica og kan ikke gøre andet end at anbefale dem til andre der leder efter en god og hjælpsom forhandler.

1. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg leasede min nye Mercedes hos Donica…

Jeg leasede min nye Mercedes hos Donica Biler, og de hjalp mig hele vejen fra A til Å.

Jeg fik også mulighed for at tilkøbe 36 måneders udvidet CarGarantie, hvilket giver ekstra tryghed.

Edi var meget hjælpsom, imødekommende og professionel gennem hele forløbet, og gjorde processen både nem og overskuelig.

Tak for en god handel – kan klart anbefales! 💪💪

27. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Handlen gik hurtigt og professionelt, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg er meget tilfreds med min bil og kan klart anbefale Donica Biler til andre, der leder efter en god og ærlig bilforhandler.

Tak for en god service!

9. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en Škoda Superb hos Donica…

Det gjorde hele købsoplevelsen meget nem og tryg. Kan klart anbefales!

6. März 2026

God oplevelse

Købte min mazda 3 årgang 2015 igennem Donica biler.
Både service, og min bil som jeg købte var der ingen mangler på, sender min varmeste anbefalding til Donica biler.

18. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en golf 7 årg 2018 hos Donica…

Jeg købte en golf 7 årg 2018 hos Donica biler i november 2025. Det var en stor fornøjelse at handle med Edi. Han var meget behagelig at handle med og han havde masser af tid til en god snak.
Der var efterfølgende et par småting som skulle ordnes og det blev gjort hurtig og uden problemer på deres regning. Og efterfølgende ringede de mig op om alt var i orden og om jeg var tilfreds.
Jeg kan varmt anbefale Donica biler og jeg vil helt sikkert handle hos dem igen😀
Mvh Claus Kristensen
5700 Svendborg

20. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte for en månedstid siden en…

Jeg købte for en månedstid siden en Audi A3 hos Donica Biler, og solgte i den forbindelse min Fiat 500. Hele vejen igennem professionel, service-orienteret og troværdig/pålidlig forhandler. 5 stjerner herfra til Edi og Donica Biler, som bragte bilen til Sjælland.

Super oplevelse - SKAL I KØBE BIL, SÅ RING TIL DONICA.

16. November 2025

Fremragende oplevelse

Jeg har netop købt en Volvo hos Donica Biler, og jeg er yderst tilfreds. Sælgeren var professionel, og handlen gik nemt og hurtigt. De var ærlige og gennemsigtige hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale dem til alle.

15. Juli 2025

Fantastisk service

Donica hjalp mig med at finde min første bil. De hjalp både med vejledning så jeg fandt den helt rette, og den bedste service. Anbefaler helt klart ⭐️

1. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk oplevelse da jeg var hos Donica biler den 28. Juli! Personalet var super hjælpsomt og vidende, og jeg følte mig virkelig godt behandlet. De tog sig tid til at forstå mine behov og gjorde hele processen nem og behagelig. Deres kundeservice efter købet har også været fremragende. Jeg kan varmt anbefale dem!

28. Juli 2025

Virkelig god behandling

Virkelig god behandling, og hurtig service. Var forbi søndag og købte en bil, den var allerede klar til afhentning torsdag selvom det var en helligdag. Virkelig god oplevelse, kan virkelig anbefale at købe bil ved Donica biler 🙋🏼‍♀️

25. Mai 2025

Utrolig god oplevelse

Utrolig god oplevelse. Dygtig og pålidelig sælger der virkelig sørgede for at den brugte bil er fuldstændig i orden. Venlig og opmærksom og ringede dagen efter vi hentede bilen for at tjekke om alt var i orden.
De får vores varmeste anbefaling. I kan trygt handle her.

25. Mai 2025

Super glad kunde

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse hos Donica Biler. Jeg købte for nylig en ny bil, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med både bilen og den service, jeg fik.

Fra første kontakt var personalet venligt og professionelt. De tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og hjælpe mig med at finde den helt rigtige bil til mine behov. Salgsprocessen var glat, og jeg følte mig altid godt informeret.

Bilen er fantastisk! Den kører som en drøm, og jeg nyder hver eneste tur. Jeg vil helt klart anbefale Donica Biler til alle, der overvejer at købe bil. Tak for en fremragende oplevelse!

1. November 2024

Professionel og lige til

Har idag hentet mig en Peugeot og han var virkelig professionelt og var klar med løsninger på alle problemer med det samme og blev der med glæde efter arbejdstid for at imødekomme mine muligheder

16. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel service, ærlig, god kundekontakt.

Jeg kan kun sige at det har været en fantastisk oplevelse at handle bil med Donica Biler. De er servicemindede, venlige og ikke mindst, ærlige helt fra starten. Stor respekt fra min side til de gutter. Og jeg håber i bliver ved i mange år, for så ved jeg også hvor den næste bil bliver købt...

23. Juli 2024

Venlige, troværdige og tillidsvækkende 🙏

Gennemført gedigen service fra start til slut. At købe bil er ingen daglidagsbegivenhed for nogen. Derfor er troværdighed og tillid af største betydning for mig. Jeg følte mig i de bedste hænder hos Donica-biler, og jeg vil gerne give dem de BEDSTE anbefalinger. De fortjener så meget go’ vind, de gutter 🙏

29. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr