Ik heb eerder zelf en personenauto geimporteerd, dit had ik beter kunnen overlaten aan David. Het is meer dan perfect hoe hij je begeleid en je exact op de hoogte houdt van de voortgang. Razendsnel... Mehr ansehen
Ondanks dat het bedrijf vakantie had, hebben ze toch binnen afzienbare tijd mijn auto geïmporteerd. Heldere en duidelijke communicatie. Alle kosten worden van te voren gemeld (en kloppen). Het is held... Mehr ansehen
Contact verliep vlot. David heeft echt z’n best gedaan om mijn auto snel geïmporteerd te krijgen. Fijn om opdeze manier van zijn diensten en ervaring gebruik te kunnen hebben gemaakt. Wil je het impor... Mehr ansehen
Ik heb een Tesla Model X geïmporteerd uit Duitsland. Ik heb het hele import proces uit handen gegeven aan David van Autoimportnoord. Dit overlaten aan een professional bleek een goed idee. Zo was de c... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Autoimportnoord heeft ons geholpen met de aanschaf een prachtige auto
Autoimportnoord heeft ons geholpen met de aanschaf van een prachtige Mercedes uit Duitsland. In overleg besloten om het complete pakket af te nemen waarbij David naast het transport en import ook de onderhandelingen heeft uitgevoerd en dit alles uiteraard in goed overleg. Het ontzorgen en professionaliteit sprak ons zeer aan.
Kortom…een zeer tevreden klant!!!
Zeer goede service!
Top bedrijf!
Na slechte ervaring met een andere grote importbedrijf, contact opgenomen met David, direct werd er actie ondernomen en kon ik snel genieten van mijn nieuwe auto. Contact was erg prettig. Zou dit bedrijf zeer zeker aanraden.
David heeft ons goed geholpen met het importeren van onze VW Tiguan.
David heeft ons goed geholpen met het importen van onze VW Tiguan.
Zowel met de begeleiding / informatie voorziening om de auto uit Duitsland te halen. Maar hield ons tijdens het proces in Nederland ook goed op de hoogte
We zijn er zeer content mee en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten
Goed en adequaat
Goede voorlichting over te leveren diensten. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van de voortgang en aanvullende info over de auto ontvangen. We konden na aankoop snel over de auto beschikken.
Import auto Duitsland
Afgelopen week hebben wij de import van een auto uit Duitsland via AutoimportNoord laten uitvoeren. En het moet gezegd: er is werkelijk helemaal niets aan te merken op de wijze waarop David Bodha het gehele importproces heeft afgehandeld: vlot, eerlijk, vriendelijk en accuraat.
Vanaf het eerste contact tot en met de overhandiging van de sleutels is de afhandeling vlekkeloos verlopen. Zijn bedrijf laat een hoge mate van professionaliteit zien. We zijn van elke belangrijke stap in het proces op de hoogte gebracht. Van de levering van de auto bij het bedrijf, de aangifte bij de de RDW en de BPM aangifte. Kentekenplaten worden naar wens (standaard of luxe) gemonteerd. ook de witte kentekenplaat wordt niet vergeten.
De meerkosten in vergelijking met volledige zelfimport zijn alleszins de moeite waard. Er is géén afspraak met de RDW nodig en géen ééndagskenteken om naar de RDW te rijden; AutoimportNoord heeft een RDW goedkeuring en mag de keuring zelf uitvoeren, en niet onbelangrijk, de auto wordt verzekerd in de bedrijfsgarage gestald.
Bij een volgende auto hoeven we geen moment na te denken hoe de import te regelen.
Autoimportnoord heeft voor mij een klassieker uit Zweden geimporteerd. Gezien de verkoper een particulier was had deze begeleiding nodig in de export procedures. Ze hebben zich goed van deze taak gekweten en hem waar nodig geholpen. Over het geheel een uitstekende ervaring.
Onze auto perfect ingevoerd
Onze auto perfect ingevoerd. Duidelijke stappen, en goed ondersteund tijdens het hele proces.
Net en vakkundig bedrijf
Een heel net en correct bedrijf. Geeft goed advies, is duidelijk en is goed telefonisch bereikbaar.
Goede service, geleverd door de eigenaar die zijn vak goed verstaat.
Wij zouden iedereen Auto import Noord aanraden!
Er wordt gedaan wat je vraagt.
Er wordt gedaan wat je vraagt.
In goed overleg..heb eerst de moeite genomen om kennis te maken.
Kreeg gelijk wat tips en vervolgens ben ik gaan zoeken.
Wat ik gevonden had was inmiddels alweer één van verzegd.
De ander is het geworden.
Prima Volvo XC40 (hybride) auto met weinig KM
De inruil werd ook prima geregeld
Prima service!
Omdat een gelijksoortige auto niet in Nederland te vinden was heb ik er een door AutoimportNoord uit Duitsland laten halen.
Vanwege de feestdagen duurde het ophalen wat langer maar ik werd steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. AutoimportNoord heeft alles prima geregeld!
comunicatie was duidelijk
comunicatie was duidelijk , werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling ,en de gekochte auto was in perfecte staat
Goed werk geleverd bij het kopen en…
Goed werk geleverd bij het kopen en importeren van een busje uit Duitsland; duidelijk, reageert snel, regelt dingen direct, communiceert op een goede manier (ook met de verkopende partij).
Wederom een uitstekende ervaring met Import Noord
David Bodha heeft voor mij transport en invoer van een Mercedes uit Freiburg geregeld. Uitstekende service. Dit was de tweede auto die Import Noord voor mij heeft ingevoerd. Een paar jaar geleden een Honda S2000. Op basis van de goede ervaringen toen ook de laatste opdracht verleend. Grote voordeel is de persoonlijke benadering tijdens de gehele transactie.
Top service
Top service! Snelle, betrouwbare BPM berekening en super vlotte afwikkeling met het RDW. Precies 1 week en de auto stond op kenteken.
Goed overleg en snel geregeld
Goed overleg, snel geregeld. Vanwege de kerstperiode was het wachten vooral op de instanties. De auto heeft David zelf opgehaald. Blij mee!
Fijne garage!
Fijne, betrouwbare garage. Snel geholpen!
Blij ei
Autoimportnoord heeft de import van onze auto gerealiseerd. Erg blij met de werkwijze van David.
Je hebt er eigenlijk geen omkijken na en als je onverhoopt toch nog een vraag hebt, kun je altijd David even bellen.
Bij het ophalen van de auto bij Autoimportnoord, stond de net gewassen de auto al klaar voor ons.
Super service!
Hans van Klaveren
Super geregeld
Super geregeld. Goed op de hoogte gehouden. Snelle reactie.
Top om het invoeren uit handen te geven.
Voor mij een nieuwe ervaring om David in te huren om onze camper Nederland in te voeren. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan, David weet helemaal wat hij doet en zeker als er vanuit de RDW (extra) vragen komen :)
Tussentijds houdt hij ons op de hoogte wat ook heel fijn is. Top om het aan hem uit handen te geven; ik zeg dóen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.