Autoimport Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb eerder zelf en personenauto geimporteerd, dit had ik beter kunnen overlaten aan David. Het is meer dan perfect hoe hij je begeleid en je exact op de hoogte houdt van de voortgang. Razendsnel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat het bedrijf vakantie had, hebben ze toch binnen afzienbare tijd mijn auto geïmporteerd. Heldere en duidelijke communicatie. Alle kosten worden van te voren gemeld (en kloppen). Het is held... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Contact verliep vlot. David heeft echt z’n best gedaan om mijn auto snel geïmporteerd te krijgen. Fijn om opdeze manier van zijn diensten en ervaring gebruik te kunnen hebben gemaakt. Wil je het impor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een Tesla Model X geïmporteerd uit Duitsland. Ik heb het hele import proces uit handen gegeven aan David van Autoimportnoord. Dit overlaten aan een professional bleek een goed idee. Zo was de c... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super geholpen door David

Super geholpen door David. Aardige kerel en levert goede service. Daarnaast was de BPM berekening ook nog eens gunstig. Erg tevreden.

22. November 2024

Service boven verwachting

Heb te maken gehad met moeizame import van auto uit Duitsland. Garage heeft niet geleverd wat afgesproken was. Desondanks heeft autoimportnoord er alles aan gedaan de auto zo goed mogelijk af te leveren en heeft dit gedaan zonder extra kosten. Meer service dan verwacht had mogen worden.
Ervaring die mijn buurman met dit bedrijf had zijn niet alleen bevestigd maar overtroffen.

8. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service, zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

We zijn zeer tevreden over de door AutoImportNoord verzorgde invoer van onze Spaanse auto naar NL. Voordat we de opdracht gegeven hadden werden onze oriënterende vragen al snel en deskundig door David beantwoord. Na opdrachtverstrekking werd het traject snel (binnen 5 dagen) afgewikkeld. De vragen die we nog hadden werden zeer deskundig en snel beantwoord. De te betalen rest-BPM viel erg mee, goed geregeld! Kortom: uitstekende service en een hele goede prijs/kwaliteitverhouding.

8. November 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Afspraak en planningen kloppen

Afspraak en planningen worden nagekomen. Erg prettig. Auto stond keurig klaar binnen in de garage.
Over de juiste afloop van dit voor mij avontuur want gaat over veel geld, heb ik me geen zorgen gemaakt.

16. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima advies en een uitstekende uitvoering!

We zijn heel blij over de manier waarop we zijn geadviseerd over import van onze auto. nadat we besloten hadden de auto aan te schaffen: niets dan lof voor snelheid, zorgvuldigheid en de goede communicatie!

17. Oktober 2024

Dikke prima!

David is prettig in het contact en heeft me tijdens het importproces goed op de hoogte gehouden. Bovendien heeft hij wat van de vraagprijs af weten te krijgen en ook de BPM fors weten te verlagen! Gisteren de auto op kunnen halen die nog gewassen was ook!
Kortom: dikke prima en voor herhaling vatbaar!

10. Oktober 2024

Import audi Q7 en Q5

Import audi Q7 en Q5 en voorheen al een nissan 370z veel ervaring met auto import noord dus.
Wat een geweldige service en persoonlijk aanpak, contact via dit bedrijf loopt vlot en soepel en ze zijn altijd bereikbaar.
Controleren de auto op lokatie en komen hun afspraken na. In 1 woord geweldig

19. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

autoimportNoord heeft goed werk…

autoimportNoord heeft goed werk geleverd. Vanaf het begin werd ik goed op de hoogte gehouden van de verschillende stappen van het import proces. De auto stond keurig gepoetst klaar bij aflevering.

5. September 2024

Auto uit Duitsland geïmporteerd via Auto import noord

David heeft voor mij een auto geïmporteerd uit Duitsland. Ik ben super tevreden over hoe dit gegaan is. Communicatie was super, zelfs op zn vakantie reactie terug kwam ik later achter. Hij heeft ook ervoor gezorgd dat er nog wat bespaard kon worden op de BPM dus het viel ook nog eens goedkoper uit.

Al met al een prima ervaring en als ik weer een auto uit Duitsland zou willen zou ik het weer via deze weg doen.

15. August 2024

Zeer tevreden!

Uitstekend geholpen met de import van onze BMW iX1 uit Duitsland. De service was uitzonderlijk goed, een voorbeeld voor veel andere bedrijven. Het importproces verliep soepel, dankzij David en zijn team, die altijd klaarstonden en goed bereikbaar waren. Top, aanrader!

12. August 2024

Autoimportnoord

Autoimportnoord, is een bedrijf die al zijn beloftes nakomt, dit is een bedrijf die de tijd neemt voor jou en alle vragen die op je afkomen, op een duidelijke en snelle manier beantwoordt. Zij geven je ook duidelijke tips waar je je nieuwe auto het beste kunt kopen, inclusief de uitleg waarom je de auto wel of niet daar zou kunnen kopen. Door onze goede ervaringen met dit bedrijf, durven wij dit bedrijf bij iedereen aan te bevelen.

12. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en ervaring.

Ik heb zelf een uit Amerika geïmporteerde oldtimer bij een handelaar in Noord-Duitsland gekocht. Woensdags kreeg ik bericht dat ik de auto kon ophalen. Daarna heb ik contact gehad met David over het vervoer en de aangifte bij de RDW. Gelukkig had David nog wat tijd over om de auto vrijdags persoonlijk uit Duitsland op te halen. Het voordeel was dat hij maar 110 km enkele reis hoefde te rijden.

Terug in Tynaarlo heeft hij direct de zaken doorgegeven aan de RDW. Binnen anderhalf week was alles geregeld en kon ik de gewassen auto uit Tynaarlo ophalen. De communicatie met David verliep super. Hij is erg vriendelijk en betrouwbaar.

Een eventuele volgende import zal ik zeker weer door David laten uitvoeren. Nogmaals bedankt voor de uitstekende service.

23. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

David heeft me geholpen toen ik voor…

David heeft me geholpen toen ik voor het eerst zelf een auto importeerde. Helaas was kenteken deel 1 vanuit de duitse kant kwijt geraakt. Informatie vanaf de duitse kant liet echt te wensen over. David (autoimportnoord) informeerde daarintegen mij wel goed. Dit gaf rust en zekerheid.

Dus auto importeren? David bellen.

27. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr