Ik heb eerder zelf en personenauto geimporteerd, dit had ik beter kunnen overlaten aan David. Het is meer dan perfect hoe hij je begeleid en je exact op de hoogte houdt van de voortgang. Razendsnel... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Top service en leuk contact met David
Top service en leuk contact met David! Prachtige auto kunnen importeren dankzij autoimport.nl. Bedankt!
Ik heb eerder zelf en personenauto…
Razendsnel geregeld, dinsdag was de camper bij David en op vrijdag reden we bij hem vandaan in onze camper. David bedankt, kan maar 5 sterren geven maar je verdiend er 10
Aanrader
Voor het invoeren van mijn auto heb ik gekozen voor Autoimportnoord. Hierdoor werd het dankzei hen een verrassend positieve ervaring. Het bedrijf nam mij veel werk uit handen, zoals het controleren van de voertuiggegevens, het regelen van de benodigde documenten. Hierdoor hoefde ik mij geen zorgen te maken over ingewikkelde procedures of onverwachte problemen. De communicatie verliep professioneel en duidelijk. De uiteindelijke kosten waren transparant en eerlijk. Ik ben zeer tevreden over de service en het eindresultaat. Voor iedereen die een auto uit het buitenland wil importeren maar niet zelf alle administratieve zaken wil regelen, kan ik het inschakelen van Autoimportnoord van harte aanbevelen.
Mooie auto geïmporteerd via…
Mooie auto geïmporteerd via Aautoimportnoord, alles ging zoals gecommuniceerd was.
Het langste was nog het wachten op vrijgave vanuit de Duitse dealer, daarna was alles echt super snel geregeld.
Top service!
Wij hebben autoimport ingeschakeld om de import van onze auto te regelen en zijn ontzettend tevreden over de service. De communicatie was uitstekend en we wisten gedurende het hele proces precies waar we aan toe waren. Bij vragen konden we altijd contact opnemen en kregen we snel en duidelijk antwoord.
Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij voor het veilig en zorgeloos importeren van een auto. Bedankt voor de goede service!
Super tevreden
Vriendelijk, behulpzaam, komt afspraken na , goed bereikbaar. Zeker de volgende auto weer naar auto import noord
De volgende keer weer op deze manier
Ondanks dat het bedrijf vakantie had, hebben ze toch binnen afzienbare tijd mijn auto geïmporteerd. Heldere en duidelijke communicatie. Alle kosten worden van te voren gemeld (en kloppen). Het is helder wat je zelf moet doen wat overigens niet veel is. Ze controleren, onderhandelen en regelen de rest voor je. Kortom; zoek een auto in het buitenland, geef aan dat je deze wil, betaal en ontvang. Een volgende auto ga ik zeker weer op deze manier aankopen.
Super service
Ik heb een Tesla Model X geïmporteerd uit Duitsland. Ik heb het hele import proces uit handen gegeven aan David van Autoimportnoord. Dit overlaten aan een professional bleek een goed idee. Zo was de communicatie super (snel antwoord op vragen zowel per mail als telefonisch) en was de import, ondanks wat administatieve rompslomp bij Tesla, echt enorm snel geregeld: Maandag op transport vanuit Duitsland en Woensdag al op naam en op kunnen halen in Tynaarlo, fantastisch toch! Erg blij hoe het is verlopen en ik kan Autoimportnoord van harte aanbevelen!
Goed advies, taxatie, communicatie
In mei 2025 een zelf uitgekozen auto laten importeren uit Duitsland. Goede adviezen. Prettige communicatie rondom het proces en afwikkeling daarna zoals BPM verlagende taxatie. Dus gewoon David even bellen als je iets zoekt dat in NL niet te vinden is.
Super service!
Super service! Denken mee en doet het maximale voor je. Tot de volgende keer 👍🏻
Ik heb via Auto Import Noord onlangs…
Ik heb via Auto Import Noord onlangs een auto laten importeren en ben echt tevreden over hoe alles verlopen is. Vanaf het eerste contact werd alles rustig uitgelegd en had ik niet het gevoel dat er druk werd gezet, wat ik persoonlijk erg prettig vond.
Ze hielden me goed op de hoogte tijdens het hele proces en reageerden snel op vragen. De auto was uiteindelijk precies zoals beschreven en netjes afgeleverd. Natuurlijk duurt importeren altijd even, maar dat werd vooraf ook duidelijk aangegeven.
Overall gewoon een betrouwbare en relaxte ervaring zonder gedoe.
Goede import service
Goede import service. Wij hebben een camper importeerd via David. Het is allemaal zeer goed verlopen , je wordt ontzorgt. David is vriendelijk, behulpzaam en reageerd snel.
Een zekere betrouwbare keuze
Ik heb onlangs mijn auto laten importeren van A tot en met Z via Autoimport Noord. David nam alle tijd, over de kosten en de BPM die moest worden afgedragen. De auto heeft meteen een APK ondergaan.
Al met al wat het een uitkomst, alles verzorgde hij en de import liep erg snel en vlotjes.
Alles in nog geen 2 week geregeld.
Voor mij een zekere keuze en de enige juiste.
Contact verliep vlot
Contact verliep vlot. David heeft echt z’n best gedaan om mijn auto snel geïmporteerd te krijgen. Fijn om opdeze manier van zijn diensten en ervaring gebruik te kunnen hebben gemaakt. Wil je het importeren van een auto of camper uit handen geven (aanrader) dan zou ik zeker Autoimport Noord aanbevelen. Scheelt lang wachten en je wordt volledig ontzorgd.
AutoimportNoord; vakkundig, transparant en flexibel
AutoimportNoord heeft mij uitstekend geholpen bij het importeren van mijn Lexus GX470. Ik heb gekozen voor het basispakket en de auto door de verkoper uit Litouwen. David heeft ons uitgebreid geïnformeerd en heb ook goede tips en advies gegeven voor wat betreft de onderhandelingen.
Door deze transparante manier van zaken doen, en getoonde flexibiliteit zou ik AutoimportNoord bij een ieder aanraden
gewoon goede service en helder.
Fantastische Service
Fantastische Service! Het was mijn eerste keer dat ik een auto importeerde, maar het ging heel soepel! David was altijd beschikbaar, communiceerde uitstekend en heeft ons aan een hele fijne auto geholpen.
Super goed geholpen!!
Super goed geholpen en altijd bereikbaar en bereid om mee te denken reageert snel op je mail/bericht.
zal in de toekomst zo weer terug komen bij het regelen van nl platen.
binnen een week de auto op nl platen
David heeft ons fantastisch geholpen
David heeft ons fantastisch geholpen. Van het uitzoeken van de auto, het geven van context rondom de keuze tot aan de uiteindelijke import en aflevering van de auto was het proces een goed geoliede machine.
Dit was onze tweede auto en zeker niet de laatste die we via Autoimportnoord.nl kopen!
Super goed geholpen en altijd…
Super goed geholpen en altijd bereikbaar en bereid om mee te denken
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.