Autofixer - Sweden Bewertungen 33

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jag beställt på denna hemsida två gånger, och kan säga det är ett pålitligt sida med genuina bildelar. Använder UPS som fraktalternativ och fått paketet levererade utanför dörren enligt min öns... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Priserna är mycket bra och man får verkligen den vara man beställt, inte utbytt mot något annat märke av sämre kvalitet. Returhanteringen är orimligt krånglig då man ville att hela ordern på 20 kg sku... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Autofixer.se är en av de största i landet – och en av de snabbast växande – onlinebutikerna för bildelar till personbilar, skåpbilar, sport- och prestandabilar samt andra nyttofordon (bussar och långfärdsbussar, industri- och jordbrukstraktorer, band- och hjulgående lastbilar etc.). Vi erbjuder ett brett utbud av bildelar, specialverktyg, förbrukningsmaterial och alla typer av motorrelaterade produkter. Vår plattform erbjuder ett bekvämt system för onlineköp som gör att du enkelt och smidigt kan hitta och köpa de delar och produkter du behöver. Hjärtat i vår butik är en professionell personal, inklusive vårt kundservicecenter – till ditt förfogande, en grupp välinformerade branschexperter. Våra erfarna rådgivare svarar gärna på dina frågor om val av lämpliga delar, kompatibilitet med ditt fordon, produkttillgänglighet och alla andra frågor. De ger dig professionell hjälp i varje steg av dina inköp och, om det skulle behövas, guidar dig genom processen för reklamation, retur eller byte av produkt.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Everything is very bad

Everything is very bad! Support does not work, returns do not work like in all normal stores in the EU, consultants guaranteed 99% that the auto part would fit, but it did not fit. I sent 3 emails, no answer. I do not know if the refund procedure works. Returning goods for your own money to Poland. Store Polish and warehouses in Poland.

13. April 2026

Hello Dainius Sukys,

We regret the inconvenience caused by the lack of communication and the incorrect part selection. We apologize for the delay in answering your messages.

Regarding the return, please note that international shipping costs for returns to our central warehouse in Poland are handled according to our standard terms of service. We invite you to check your inbox for our latest response so we can proceed with the refund procedure as per our official policy.

Regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skickar ut sina paket utan skydd

Skickar ut sina paket utan skydd. Beställde plåt. Paketet kom ganska snabbt men plåten var helt bucklig.

1. April 2026

Hej,

Tack för din feedback. Det gläder oss att leveransen gick snabbt, men vi beklagar verkligen att plåten kom fram skadad. Vi tar dina synpunkter gällande emballaget på största allvar och kommer att vidarebefordra informationen till vår logistikavdelning för att se över våra packrutiner.

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst via e-post och bifogar ditt ordernummer samt bilder på den skadade produkten. På så sätt kan vi inleda en verifiering av ärendet enligt våra reklamationsrutiner.

Med vänlig hälsning,

Leveransen var relativt snabb

Leveransen var relativt snabb. Jag beställde 3 st. Strålkastar lampor som fanns inan halogenlampor, med dubbla glödtrådar och bajonett fattning till en veteran traktor. Glödlamporna var av utmärkt kvalitet och väl förpackade. Dock, lämnade fraktbolahet paketet bredvid brevlådan så packetet blev genomblöt av regnet. Detta påverkade inte glödlamporna, men det kunde ha varit fuktkänsliga varor i paketet.

3. April 2026

Hej Roger Derneborg,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att lamporna passade perfekt till din veterantraktor och att du är nöjd med kvaliteten.

Vi beklagar verkligen att fraktbolaget lämnade paketet utomhus i regnet. Det är förstås inte så det ska gå till. Vi lägger stor vikt vid att packa våra varor väl, men vi kommer att vidarebefordra din synpunkt till transportören för att förbättra hanteringen i framtiden.

Skönt att höra att glödlamporna klarade sig oskadda trots vätan!

Med vänliga hälsningar,

Återbetalning

Jaha då har man ännu ett problem med er. Returen är godkänd men återbetalningen dröjer... riktigt dåligt ett ärende ska inte behöva ta en månad...

25. März 2026

Hej Tim Graned,

Vi ber om ursäkt för dröjsmålet med din återbetalning. Vi förstår din frustration, särskilt när returen redan har godkänts; ett ärende ska definitivt inte behöva ta så lång tid.

För att vi ska kunna undersöka detta omedelbart och påskynda utbetalningen, vänligen skicka oss ditt ordernummer eller kontakta vår kundtjänst direkt. Vi kommer att prioritera ditt ärende så att du får dina pengar så snart som möjligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser och rätt saker när dom …

Bra priser och rätt saker när dom kommer,även snabb hantering.(Svenne).

31. März 2026

Hej Sven erik Svensson (Svenne),

Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med våra priser och att du fick rätt delar levererade med snabb hantering. Att erbjuda korrekt service till bra priser är vår högsta prioritet på Autofixer.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid nästa behov!

Beställ nya delar för 12 000 kr

Beställ nya delar för 12 000 kr. Brottslingar skickar 2x svårt skadade bromsskivor.
Brottslingar skickar 2x svårt skadade bromsskivor.

24. März 2026

Hej Jurjen Rienmeyer,

Vi ser mycket allvarligt på ditt meddelande. Vi beklagar verkligen att du har fått skadade bromsskivor – det är absolut inte den standard vi strävar efter, särskilt vid en så stor beställning.

Vi vill understryka att Autofixer endast säljer nya originaldelar. Skador av detta slag uppstår oftast under transporten eller beror på ett sällsynt tillverkningsfel. Vi är inga "brottslingar" och vi vill självklart ta vårt ansvar för att rätta till detta.

Vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart med ditt ordernummer och bilder på skadorna. Vi kommer att prioritera ditt ärende för att ordna en retur och skicka felfria delar till dig så snart som möjligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The produkt was broken when it arriwed

The produkt was broken when it arriwed. Not the package.
It can happen but Very slow or none respons from autofixer to fix the issue.

After response:
Its not a shipping issue, the package was fine.
Its the total silence from you, its says max 24h, none responce for three days.

26. März 2026

Hi Jörgen Pettersson,

We are truly sorry to hear that your product arrived damaged and, even more so, that you haven't received a prompt response from us. We completely agree that while shipping issues can happen, professional communication is key to fixing them. This is not the standard of service we aim for at Autofixer.

We want to resolve this for you immediately. Please provide your order number or contact us again directly so we can prioritize your case, arrange a replacement, or issue a refund.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast delivery and at a good price

Fast delivery and at a good price. The order was placed quickly and without any problems. I had not ordered here before, but I will definitely do so in the future.

17. März 2026

Hi Patrick,

Thank you for the great feedback! We are thrilled to hear that your first experience with Autofixer was so smooth. Fast delivery and competitive pricing are exactly what we aim for with every order.

It's wonderful to have you as a new customer, and we look forward to serving you again in the future!

Bra kvalitet

Bra kvalitet, snabb leverans!

24. März 2026

Hej Ronaldo,

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med både den goda kvaliteten och vår snabba leverans. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge alla våra kunder på Autofixer.

Välkommen åter!

Hälsningar,

jätte nöjd

jätte nöjd. mycket bra priserna

13. März 2026

Hej Jevgenijs,

Tack så mycket för din feedback! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd och att du uppskattar våra priser. Vi strävar alltid efter att erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden för våra kunder.

Välkommen åter till Autofixer!

Professional

Professional

25. März 2026

Hi Edo,

Thank you for your feedback! We are glad to hear that you found our service professional. This is exactly the standard we strive for with every customer.

See you next time at Autofixer!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Artiklen var bra,men dålig olångtid…

Artiklen var bra,men dålig olångtid leverans.

18. März 2026

Hej Azhi Rahman,

Vad roligt att höra att artikeln var bra och motsvarade dina förväntningar!

Vi beklagar samtidigt att leveranstiden kändes lång. För att kunna erbjuda marknadens mest konkurrenskraftiga priser skickas våra varor från vårt centrala logistikcenter i Polen. Det innebär tyvärr att den internationella transporten ibland kan ta några dagar extra jämfört med inrikesleveranser. Vi uppskattar ditt tålamod och din feedback.

Autofixer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Two piqtures of The mirror glass

To ser piqtures of bith sides ofthe back side mirror was valuable to get the right glass

19. März 2026

Hello Anders Nyström,

Thank you for your feedback! We’re glad that providing photos of both sides of the mirror glass helped you select the correct part. Our goal is to make sure you have all the information needed for a perfect fit.

See you next time at Autofixer!

Passar bra

Passar bra. Tack så mycket.

23. März 2026

Hej Lucjan Kurc,

Härligt att höra! Det finns inget bättre än en reservdel som passar precis som den ska. Tack för förtroendet och för att du valde oss.

Vi ses nästa gång hos Autofixer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ni skickar fel varor till kunder

23. März 2026

Hej Ismail Sener,

Vi beklagar verkligen att du har fått fel varor i din beställning. Det är aldrig vår avsikt att orsaka besvär, och vi förstår frustrationen när delarna inte stämmer överens med det som beställts. Vi kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att detta inte händer igen.

Perfekt

Perfekt, naručio sam dupli zanajac sve je dobro prošlo a i uz to ovdi je bilo najeftinije kupit Luk zamajac.

22. März 2026

Hvala Vam puno, Mikic Mario, na izvrsnoj recenziji! 🌟

Iznimno nam je drago čuti da je sve prošlo savršeno s Vašom narudžbom LUK dvomasenog set zamašnjaka. Trudimo se uvijek nuditi najkonkurentnije cijene na tržištu kako bi naši kupci prošli što povoljnije uz vrhunsku kvalitetu.

Hvala na povjerenju i vidimo se pri sljedećoj kupnji!

Srdačan pozdrav,

Vaš Autofixer tim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good price for Hella fuelpump

Very good price for Hella fuelpump, cheapest i could find and i checked alot of websites and saved atleast 30 euros to bye from Autofixer
Fast shipping to Sweden, made order at tuesday night and got it on monday.
Works fine after installation.

15. März 2026

Hello Nilsson Stefan,

Thank you for your fantastic review! We're delighted to hear that you saved money with our competitive prices on the Hella fuel pump and that our shipping to Sweden was fast and efficient. It's great to know that the part is working perfectly after installation.

Thank you for choosing Autofixer!

Great seller

Good information about the product

9. März 2026

Hello Mustafa Sleiman,

Thank you for your review! We're glad to hear that you found our product information helpful and that you had a great experience with us. Providing clear and detailed information is one of our top priorities at Autofixer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frakten tog ca 1 vecka och återkoppling på trasig vara efter transport var dålig

Frakten tog ca 1 vecka. Jag trodde företaget låg i Sverige då det hade .se domän, men det visade sig att det ligger i Polen.
Beställde 2st framlampor till V50 där den vänstra var trasig vid leverans. Jag fick skickat bilder på skadan och efter de har gjort en internutredning fick erbjudandet att få 568:- i rabatt på hela köpet. 1 lampa kostar ca 1500.- så det vill ge mig 568:- i rabatt så kan jag behålla den trasiga lampan. Detta innebär att jag skulle få betala ca 1000:- för en trasig lampa.
Jag hävdade att det kommer jag inte göra och som tur var hade jag betalt via Klarna så jag kunde stoppa betalningen. Då skickade de en retursedel på varan. Dålig service och återkoppling tar tid.
Jag skulle hellre köpa på en svensk firma, vilket jag nu också kommer att göra för att köpa en ny lampa.

10. März 2026

Hej Johan,

Vi beklagar din upplevelse, men vi vill förtydliga att information om vår leveranstid och att vi skickar varor från vårt centrallager i Europa finns tydligt angiven på vår hemsida. Vi har agerat helt i enlighet med våra villkor.

När det gäller din reklamation har vi erbjudit flera lösningar, inklusive ett prisavdrag som ett snabbt alternativ. Då detta avböjdes, tillhandahöll vi en retursedel så att en fullständig återbetalning kunde genomföras via Klarna. Vi anser därför att ärendet har hanterats korrekt och enligt gällande regler.

Med vänlig hälsning,
Autofixer-teamet

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr