Banner for Auto-house

Auto-house Bewertungen 164

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige fået købt mig en Skoda Enyaq fra Auto-house og jeg er virkelig glad for den service jeg har fået fra sælgeren Aqeel. Ikke nok med at han fik mig til at føle mig meget komfortabel da jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for en rigtig fin og omfattende rådgivning til at jeg kunne vælge den rigtige bil. Aqeel var meget hjælpsom og tog sig god tid til at gennemgå alle bilens funktioner med mig. Alle aftaler b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig god oplevelse med Auto House i Hvidovre.. De har været hjælpsomme og imødekommende.. Salgs processen gik godt, der var god dialog og forståelse. Mikkel som var sælger, var til at s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig en Audi el-bil hos Auto-House Hvidovre. De kender slet ikke bilen, de sælger og hvilke funktionaliteter, de indeholder. Har købt en Audi hos Auto House-Hvidovre og fik oplyst, at den hav... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Über Auto-house

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Auto-House A/S – Din pålidelige bilpartner🚗

Værdier og Mission:

Auto-House A/S lægger vægt på troværdig og pålidelig rådgivning i øjenhøjde for at sikre, at kunderne får den bedste oplevelse.

Ønsker du en ny eller nyere brugt bil?

Eller har du brug for professionel håndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Auto-House A/S. Som autoriseret forhandler for Hyundai, så tilbyder vi:

• ✅ De nyeste biler fra Hyundai, SEAT & Cupra
  • ✅ Autoriseret værksted for Hyundai, SEAT, Cupra & Citröen
  • ✅ Stort skadecenter for begge afdelinger
  • ✅ Nyere brugte biler med moderne tekonologi
  • ✅ 150+ brugtbiler klar til levering
  • ✅ Konkurrencedygtig priser
  • ✅ Mange års erfaring og viden både inde for service og salg

• Se vores biler
  • Book en prøvetur
  • 🤝En helhedsoplevelse, der skaber tillid

Vores mål er ikke blot at være et af Køges og Hvidovres mest besøge bilhuse - vi bestræber efter at være det mest anbefalede. Gennem:

• 🔹Engageret rådgivning (køb, finansiering og forsikringsrådgivning)
    • 🔹Transparent kommunikation
    • 🔹Skræddersyet service
    • 🔹Ønsker du at sælge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
    Vores certificerede medarbejder sikrer, at hvert besøg bliver starten på et langtvarigt samarbejde.

📍 Et bredt netværk - lokalt forankret, regionalt tilstede

Med et af Sjællands største udvalg af brugtbiler servicerer vi hele Sjælland, Lolland-Falster og vest for Storebælt

🤝 Vores forhandlernetværk

Hvis vi ikke har hvad du søger, så prøv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netværk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netværket, som står til salg her:

📞 Kontakt os

📌 Besøg os: Høgevej 1-3, 4600 Køge

⭐ Trustpilot-anmeldelser:
    Læs vores 100+ anmeldelser

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

164 Bewertungen

1 Stern

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået serviceret min Cupra Born…

Jeg har fået serviceret min Cupra Born hos Autohouse i Køge, og har roser til dem alle :) - Jeg har købt bilen hos en IKKE Cupra forhandler, og har fået vejledning omkring bilen og service, som forhandleren hvor jeg har købt den, ikke kan.

11. September 2025

Hej Leif,
    Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse! :)
    Mvh

Kan ikke anbefale Auto-House

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det …

Der er ikke styr på noget som helst, og er nået til et punkt hvor jeg mistænker de bare vil tage r**** på en.

1. Vi havde problemer med bagsmækken, hvilket vi taler med SEAT i Køge om. Vi får at vide det er dækket af garantien. Efter mange måneder (5-6 måneder) modtager jeg en rykker i min postkasse (ingen regning, opkald, ingenting). Jeg kontakter SEAT, som slår bilen op og siger det er fordi den slet ikke er købt hos en autoriseret SEAT forhandler. Hvilket den er … Chefen vil kontakte mig. Det gør han ikke, og jeg må selv ringe 3 gange! Jeg får blot at vide han vil kigge på sagen, og kommer efter tid frem til at jeg skal betale det som det koster … Først da min mand ringer, ændrer tonen sig og det kører over garantien …

2. Skift fra sommerhjul til vinterhjul. Jeg får at vide vi skal forvente 2 nye sommerhjul til næste sæson. Da vi kommer til foråret og skal skifte fra vinterhjul til sommerhjul, køber vi to nye dæk + får lavet service. Desværre bliver jeg ringet op efter 4-5 dage, at de er kommet til at sætte andres hjul på vores bil og vores hjul på en andens bil …. Så jeg er nød til at tage endnu en fri dag og komme ned og få byttet om på hjulene. Desværre betyder det også at i stedet for to nye dæk som de havde oplyst forrige efterår … så skal vi altså i stedet have 4 nye dæk. “Ombytningen” af dækkene var altså allerede sket dengang. De er så nød til at sætte to “gamle” sommerdæk på som vi reelt set ikke må køre i, fordi de har jo selvfølgelig ikke to nye dæk. Jeg undrer mig dog, fordi den anden bil? Skulle jo have haft 4 nye dæk? Og skal jo så nu kun have 2 nye dæk … Men ingen kan fortælle mig hvad der reelt set foregår …

3. Efter dette ombytningshow, vælger der at ringe en mand fra SEAT, og spørger om hvordan kvaliteten af servicen har været???? Jeg siger selvfølgelig at jeg oplever det som værende helt håbløst og fortæller ham om min oplevelse. Han lover at sende et godt tilbud på 2 nye dæk … Udover at vi selvfølgelig skulle ringe og hive det her tilbud ud af ham flere gange .. så modtager vi det mest lavsige tilbud … Taget i betragtning at det er SEAT der har begået fejl.

4. Jeg kørte til en anden mekaniker, købte to dæk og fik skiftet dem - alt dette billigere end SEATs tilbud, som ikke engang var inkl. montering? Han opdager så at det ene af de dæk jeg havde haft på som var slidt og skulle skiftes, faktisk havde været fuldstændig ødelagt, og været farligt at køre med ..

Nu har jeg været hos en anden mekaniker, som fortæller mig at vores vinterdæk (som aldrig har været skiftet før). Først skal skiftes om ca 3-4 år… Altså har disse vinterhjul kørt 8-9 sæsoner og er ca på 5 måneder hver sæson. Mens vores sommerdæk er på 7 måneder? Og har kun holdt 4 sæsoner?

5. Ydermere kunne mekanikeren i foråret oplyse mig om at mine bremseklodser var fuldstændig slidt ned … Foran var de LANGT under minimum, og bagtil var det nærmest metal mod metal … Vi taler 2 måneder efter jeg har været til service, hvor SEAT har krydset af at alt er fint … Jeg kører maks 1.000 km om måneden!

Vi kontakter selvfølgelig SEAT og spørger hvorfor de ikke har orienteret om dette, eller det ikke har stået på vores papir? Da jeg jo ellers først var kommet igen, til næste service? Det havde de GLEMT… Men de havde skrevet en note i deres eget system som jeg ikke kan læse … om at jeg kun måtte køre 1.000 km indtil bremseklodserne skulle skiftes? Så jeg skulle være kommet igen efter en måned …

Håbløs service, og ved ikke hvad der gør mig mest irriteret og bange… om de forsøger at snyde os eller om de faktisk ikke har forstand på hvad de laver …

28. März 2025
    Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God bilforhandler og mekaniker.

Har købt mine seneste 2 biler hos Auto house hvidovre. Den første en Hyundai i10, som jeg var meget glad for, men med barn nummer 2 på vej, skulle jeg have en større, denne gang en brugt polestar 2. Hvilket var en super god oplevelse, med en sælger som ikke kun ville sælge, men som faktisk var lyttende. Efterfølgende har jeg af 2 omgange været i kontakt med værkstedet, først da bilen skulle markeds skiftes, hvilket blev gjort på deres regning og efterfølgende en mindre reparation, som de også tog på brugt bils garantien.
    Rart med en mekaniker/forhandler, som tager ansvar, og lytter til kunden.

9. Oktober 2025

Hej Jonathan,
    Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, og vi bestræber os altid på at yde vores bedste, så det er rart det også kan mærkes.
    Mvh Auto-House Hvidovre

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Auto hause i mange år

Har brugt Auto hause i mange år , altid god service og venlig betjening

18. September 2025

Hej Kjeld,
    Tusind tak for de fine ord.
    Vi er glade for at du fortsat besøger os.
    Med venlig hilsen Auto-House

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En generel dårlig oplevelse som bare er fortsat

Super dårlig kommunikation, generel dårlig kundeservice & kunde behandling fra Auto-House Køge's side!
    En ting er at man får leveret en bil med fejl & mangler, men at man så fra forhandler & værksted, ikke alene skal køre til Køge adskillige gange, grundet deres evne til ikke at overholde de indgåede aftaler & de ydermere forventer at du som kunde bare accepterer dette som en selvfølge & så som "en lille ekstra ting" kombinerer dette med et fuldstændigt forkvaklet syn på kundeservice, med indeholdende "lidt for smarte" kommentarer, som da min kone fik problemer med den ene bagdør & henvender sig til værkstedet personligt, for at sikre at hun bliver taget alvorligt, bliver mødt med den lidt overlegne kommentar "er du sikker på at du ikke har trykket på børnesikringen, du skal vide at hvis vi finder ud af at det har du, så kommer du til at betale for værksteds tiden samt låne bil" Nu viste det sig bare at låsen var i stykker & efterfølgende er blevet forsøgt repareret & nu udskiftet! Et andet eksempel indtraf igår ved installationen af nyt håndtag på samme dør, hvor jeg valgte at besøge forhandleren sammen med min kone. Hun havde fået beskeden at denne installation ville tage max en time, så derfor kunne jeg få et lift til et møde, vi ankom afleverede nøglen til bilen, får ikke nogen særlig høflig eller venlig velkomst (ikke engang en sæt jer ned & tag en kop kaffe & vent) efter der er gået en time, henvender min kone sig til skranken & spørger hvornår bilen vil være færdig, da der er blevet sagt at det ville tage max en time, hun bliver mødt med kommentaren at "det tager da mere end en time & den der har sagt dette til dig, har sagt forkert" hun prøver at forklare sig, men fra der hvor jeg sad & lyttede "faldt hendes spørgsmål bare ikke i god jord" hun spurgte hvornår bilen ville være klar, fik svaret der vil gå ca tyve minuter, hun spurgte så om hun kunne låne en bil så hun kunne give mig et lift til mit møde & det blev så "allernådigst" bevilliget, generelt set bare ikke godt nok!
    Skal lige nævne at der lige kom en "sidste hilsen" fra personalet, for da hun kom & hentede sin bil var hendes sæde indstillinger blevet slettet, om dette er en fejl vides dog ikke!
    Godt råd vil du opleve god kundeservice & have positive oplevelser hos en bilforhandler er dette ikke stedet & biler fra @cupra_danmark nok ikke bilen!

19. September 2025

Fin oplevelse

Fin oplevelse
    Ingen overraskelser - alt som aftalt
    Venlige imødekommende ansatte

5. September 2025

Hej Winnie,
    Tak for din anmeldelse, det glæder os at se din tilfredshed.
    Med venlig hilsen Auto-House

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super salgsproces og rigtig god…

Super salgsproces og rigtig god gennemgang af ny bil ved afhentning. Kan kun anbefales.

15. August 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.

Mvh Auto-House

Jeg kan anbefale Auto-House i Køge

Har købt en CUPRA Tavascan og er meget tilfreds - både med bilen og med den samlede oplevelse. Lidt frustrationer over manglende kommunikation i ventetiden blev hørt, anerkendt og kompenseret. Overdragelsen var en virkelig god oplevelse - der var gjort ekstra ud af det og masser af tid til instruktion i den lækre bils finesser. Tak for en god oplevelse til Casper hos Auto-House i Køge😊

25. August 2025

Hej Lone,
    Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse! :)

Super dygtig sælger Casper

Super dygtig sælger Casper - følger op og spørger indtil om alt er som det skal være.

13. August 2025

Hej Ronnie,
    Det varmer meget, at læse din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse! Tusind tak.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sikke en uprofessionel firma var ude og…

Sikke en uprofessionel firma var ude og prøvekøre en bil som desværre ikke kunne køre
    Firmaet ville få det ordnet så vi kunne hente bilen det er nu 9 dage siden og vi har endnu ikke hørt noget
    Nu har vi så fundet anden bil et andet sted

2. Juli 2025
    Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 gang jeg leaser bil gennem auto house…

2 gang jeg leaser bil gennem auto house Hvidovre, og begge gange top professionel rådgivning og service. Service hver 12 måned til største præstation

1. Juli 2025

Hej Claus,
    Tusind tak for din flotte anmeldelse.
    Vi er glade for at du besøger os til både service og endnu engang vælger at lease bil gennem os igen.
    Auto-House Hvidovre

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop købt en VW ID.4 hos Mark…

Vi har netop købt en VW ID.4 hos Mark fra Autohouse Hvidovre, og det har været en upåklagelig oplevelse fra start til slut. Mark er en yderst kompetent og imødekommende salgskonsulent, der virkelig gør det ekstra for at sikre, at man som kunde føler sig tryg og godt behandlet hele vejen igennem.

Servicen har været i top – ærlig, professionel og personlig. Mark var altid klar til at svare på spørgsmål, følge op og sikre, at alle detaljer var på plads. Det er sjældent, man møder så engageret og hjælpsom en rådgiver i bilbranchen. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og kan varmt anbefale både Mark og Autohouse Hvidovre, hvis du overvejer at købe ny bil.

En stor tak til Mark for en fremragende oplevelse!

6. Juni 2025

Hej Walle
    Hvor er det bare dejligt at læse din flotte anmeldelse, du har skrevet. Det betyder virkelig meget at se, at alt det, jeg/vi stræber efter i hverdagen, også er det, du har oplevet hos os. Det varmer.
    Tusind tak for dine ord!
    Auto-House Hvidovre

Fin service

Fin service

2. Juni 2025

Antwort von Auto-house

Tusind tak for din anmeldelse.
    Mvh Auto-House Hvidovre

Fint forløb

Hele forløbet var meget tilfredsstilende og informationer om bilen ved afhentning blev forklaret fint.

7. Mai 2025

Hej Anette,
    Tak for din besvarelse.
    Det glæder os at du synes alt er forløbet som det skulle.
    Hvis der skulle opstå spørgsmål må du endelig række ud til os.
    Mvh. Auto-House Hvidovre.

Årligt super tjek

Ved det årlige tjek af min lille bil, var det tid til lidt mere end bare tjek. Jeg fik min bil top trimmet: alt blev tjekket fra vinduesviskere til dæk og der blev i løbet af 3 timer udført hvad jeg vil kalde et superarbejde.

12. Mai 2025

Hej Annelise,
    Vi er glade for at modtage din anmeldelse, det glæder os, at se, hvor tilfreds du har været ved dit seneste besøg.
    Vi glæder os til at servicere din bil igen næste gang.
    Mvh. Auto-House Hvidovre.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr