Sælgerteamet i Auto-House er rigtig …
Sælgerteamet i Auto-House er rigtig gode, men når det kommer til værkstedet, er der intet service at hente, se historien herunder:
Jeg havde fået en revne i min forrude, hvilket ikke lignede et stenslag. Alle jeg snakkede med det om, var også sikker på, at revnen ikke var forsaget af et stenslag.
Da jeg synes jeg havde hold i min sag, kørte jeg til Auto-House i Køge. Jeg snakkede med værkføreren, som tager en kuglepen i hånden, og med den diagnosticerer han revnen som forsaget af et stenslag. Jeg er lidt overrasket over hans primitive diagnosticerings metode, men han afviser blankt at det kan være spænderinger i ruden, som var min formodning, og alle andres.
Jeg kører til derfor til Carglass, da Auto-house blankt afslår sagen som en reklamation. Her får jeg skiftet forruden, og spørger derefter om han kan svare mig på, om revnen var forsaget af et stenslag, eller noget andet.
Carglass teknikeren siger at den med garanti ikke var forsaget af et stenslag, hvilket han gerne vil sætte navn på.
Da jeg føler mig ret sikker i min sag, tager jeg kontakt til Auto-House.
Nu prøver Autohouse, at skyde skylden på mig, fordi jeg ikke har fået foretaget det fornødne undersøgelser hos dem, selvom jeg i første omgang henvendte mig til dem. Alt skylden ligger nu på mig, fordi jeg har fået lavet min forrude, da revnen sad i synsfeltet.
Efter flere ugers forsøg på at rette op på denne uretfærdighed, må jeg, med lang næse gå fra Auto-house, velvidende at de aldrig kommer til at se mig igen.
Jeg vil derfor, med dette lille indsalg forsøge at hjælpe andre med ikke at vælge Auto-house i Køge, således i kan undgå dårlig service.
5. Juli 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung