Banner for Auto-house

Auto-house Bewertungen 164

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige fået købt mig en Skoda Enyaq fra Auto-house og jeg er virkelig glad for den service jeg har fået fra sælgeren Aqeel. Ikke nok med at han fik mig til at føle mig meget komfortabel da jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for en rigtig fin og omfattende rådgivning til at jeg kunne vælge den rigtige bil. Aqeel var meget hjælpsom og tog sig god tid til at gennemgå alle bilens funktioner med mig. Alle aftaler b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig god oplevelse med Auto House i Hvidovre.. De har været hjælpsomme og imødekommende.. Salgs processen gik godt, der var god dialog og forståelse. Mikkel som var sælger, var til at s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig en Audi el-bil hos Auto-House Hvidovre. De kender slet ikke bilen, de sælger og hvilke funktionaliteter, de indeholder. Har købt en Audi hos Auto House-Hvidovre og fik oplyst, at den hav... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Über Auto-house

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Auto-House A/S – Din pålidelige bilpartner🚗

Værdier og Mission:

Auto-House A/S lægger vægt på troværdig og pålidelig rådgivning i øjenhøjde for at sikre, at kunderne får den bedste oplevelse.

Ønsker du en ny eller nyere brugt bil?

Eller har du brug for professionel håndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Auto-House A/S. Som autoriseret forhandler for Hyundai, så tilbyder vi:

• ✅ De nyeste biler fra Hyundai, SEAT & Cupra
  • ✅ Autoriseret værksted for Hyundai, SEAT, Cupra & Citröen
  • ✅ Stort skadecenter for begge afdelinger
  • ✅ Nyere brugte biler med moderne tekonologi
  • ✅ 150+ brugtbiler klar til levering
  • ✅ Konkurrencedygtig priser
  • ✅ Mange års erfaring og viden både inde for service og salg

• Se vores biler
  • Book en prøvetur
  • 🤝En helhedsoplevelse, der skaber tillid

Vores mål er ikke blot at være et af Køges og Hvidovres mest besøge bilhuse - vi bestræber efter at være det mest anbefalede. Gennem:

• 🔹Engageret rådgivning (køb, finansiering og forsikringsrådgivning)
    • 🔹Transparent kommunikation
    • 🔹Skræddersyet service
    • 🔹Ønsker du at sælge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
    Vores certificerede medarbejder sikrer, at hvert besøg bliver starten på et langtvarigt samarbejde.

📍 Et bredt netværk - lokalt forankret, regionalt tilstede

Med et af Sjællands største udvalg af brugtbiler servicerer vi hele Sjælland, Lolland-Falster og vest for Storebælt

🤝 Vores forhandlernetværk

Hvis vi ikke har hvad du søger, så prøv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netværk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netværket, som står til salg her:

📞 Kontakt os

📌 Besøg os: Høgevej 1-3, 4600 Køge

⭐ Trustpilot-anmeldelser:
    Læs vores 100+ anmeldelser

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

164 Bewertungen

1 Stern

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tager ikke ansvar for egne fejl

Havde en bil inde til en forikringsskade - de havde selv taksator ud - og de reparerede skaden - da de så havde kludret med papirerne - sende en fuld faktura til en selv - trods de havde dokumentation om skadedsvolders forsikringsselskab prøvede de at tørre deres fejl af på kunden - vil aldrig bruge dem igen.

13. Dezember 2023

Prøve tur.

Vi var idag D.1/12/23 forbi til en prøve tur, med henblik på at finde en ny brugt bil. Vi kom bestemt tættere på målet efter vores besøg.

Alt det personale vi mødte under vores besøg var venlige, smilende og imødekommende. Vi følte os virkelig velkommen. Medarbejderen vi havde aftalt tid med, var ligeledes kompetent, personlig og helt nede på jorden. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Tak for det. Vi vender helt sikkert tilbage.

1. Dezember 2023

Afdeling i Køge

Afdeling i Køge. Min kone fik skiftet forrude i sin lille bil og bestilte også nye vinduesvisker. Da hun hentede bilen igen var forruden pudset indvendig med en klud som også var brugt til vinyl så den var mega fedtet. Hendes p ur var heller ikke indstillet efter montering på ruden så hun fik en p bøde for ukorrekt tid og ikke nok med det så lå de nye viskerblade på bagsædet samt rattet var heller ikke tørt af for fedt fingre.
    Men så i dag kørte min kone der ned igen fordi der en gang i mellem kom et rødt tandhjul frem i display. De satte så en tester på og svarede at det var batteriet der var fejl på. Problemet bliver nu at vores batteri kun er 18 mdr og der er 2 års reklamation på sådan et, men de påstår der kun er 1års garanti. 2 1/2 time senere efter frem og til bage på tlf siger de så at det røde tandhjul i display betyder at gearkassen skal opdateres og da har min kone så siddet i 3 timer og ventet på ingen ting. 1 time senere siger de så endelig at bilen er klar. Der er intet smil på læben, fra du træder ind ad døren og deres værksted / værkfører virker uprofessionelle.

20. November 2023
    Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvidovre afdelingen

Hvidovre afdelingen
    De havde ikke tændrør på lager, da min bil skulle til service, så måtte derud igen.
    Hver gang bilen har skulle til service, starter de en halv time senere end aftalt, er irriterende når man skal sidde og vente på bilen.
    Men 2 stjerner, da de har en kaffemaskine.

5. Februar 2023

5 stjerner.

Her er der altid en god service.
    Her får du en hurtig tid og der er rar betjening. Du bliver spurgt, om de skal gøre det, de mener der skal ordnes og til hvilken pris, så du ved, hvad prisen er, når du henter bilen.
    M.v.h. Susanne Kürstein

16. Juli 2022

GLÆDE LYS KÆRLIGHED 🦄🌈🙏

GLÆDE LYS KÆRLIGHED 🦄🌈🙏
    FRED og RO i Lounge med en kop Verdens bedste kaffe imens Vor BETTY ( vor midnatsblå Citroen C1 ) blev fixet ! 🕊☀️🕊.
    Det tog en rum tid … grunden til jeg tænker . Well done ! Personalet … ikke mindst den unge mekaniker !!! er SUPER ! Venlige og imødekommende ! Tænk … vor Betty kommer ud STØVSUGET og NYVASKET ! Det klarer ellers vor Herre på gader og stræder rundt omkring i byen og vore ture ! 👨‍👩‍👧

5. April 2022

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr