Unternehmen hat geantwortet
Een vochtige muur laten behandelen en het plakwerk laten afkappen tot 1 meter en opnieuw laten bezetten. Maar de afwerking laat te wensen over. Een golfplaat is nog vlakker. Een 2de keer laten ter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer deskundig advies en de vochtexpert wist waar hij over sprak. Op basis van zijn advies is er een afspraak ingepland om een ventilatiegat te plaatsen in de badkamer, en zo het vochtprobleem te ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Last van vocht in huis? Met meer dan 20 jaar ervaring in vochtbestrijding en ventilatie oplossingen. We weten elk vochtprobleem op te lossen mét garantie en tegen een zeer scherpe prijs. Aquaconsult is onder meer gespecialiseerd in: - Kelderdichting volgens de traditionele methode (bekuiping) - Kelderdichting volgens ons eigen uniek procedé (afgewerkt met keramische tegels) - Kelderdrainage - Opstijgend vocht behandelen - Muurinjecties - Ventilatiesystemen - Ventilatie in kelders (specifiek) - Ventilatiecircuits - Muren behandelen tegen zouten en zoutaanslag
Vogelsanck 2a, 2970, Schilde, Belgien
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Leen en Kevin hebben super werk geleverd en alles mooi proper afgewerkt. Super vriendelijke mensen!

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Onlangs heb ik Aquaconsult ingeschakeld voor de behandeling van opstijgend vocht in mijn woning, ik ben zeer tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me gehoord en begrepen door Sven. Het team heeft uitgebreide kennis over het probleem en gaf me duidelijke uitleg over de oorzaken en mogelijke oplossingen. Ik kan hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die problemen heeft met opstijgend vocht.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Maar de afwerking laat te wensen over. Een golfplaat is nog vlakker.
Een 2de keer laten terug komen en het is er niet beter op geworden.
Verf klaar zeggen ze dan ...

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Diagnose en offerte aan huis gesteld van opstijgend vocht. Afspraken gemaakt voor behandeling opstijgend vocht binnenmuren. Alles werd op voorhand goed afgedekt. Muren werden geïnjecteerd en werden opnieuw bepleisterd. Zeer mooi uitgevoerd en vakmanschap. Bij eventuele problemen kan de firma altijd gecontacteerd worden achteraf.
Zeer goede ervaring!

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Zeer deskundig advies en de vochtexpert wist waar hij over sprak.
Op basis van zijn advies is er een afspraak ingepland om een ventilatiegat te plaatsen in de badkamer, en zo het vochtprobleem te verhelpen.
De werkman heeft zijn werk ook zeer correct gedaan en mooi afgewerkt!

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
De injectiewerken zijn heel proper uitgevoerd. Vanaf het eerste contact met hun team voelde ik me goed geholpen. Hun expertise en klantvriendelijkheid maken echt het verschil. Bedankt Anke en Luc.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Wij kregen snel een expert die ter plaatse metingen heeft gedaan om het vochtprobleem (opstijgend vocht in de muren) via metingen vast te stellen. Een planning van de uitvoering van de werken werd snel overeengekomen en flexibel aangepast op onze vraag. De werken zelf werden door Kalin en zijn team professioneel uitgevoerd en de bouwresten werden netjes opgekuist en meegenomen. Dikke pluim voor deze firma!

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Wij hadden last van kistallen die uit de muur kwamen in de inkomhal. De persoon is langsgekomen om het even oppervlakkig te te bekijken en constateerde dat de muur voor een stuk moest uitgekapt worden en teruggezet worden met waterwerend materiaal.
Zo gezegd, zo gedaan : het werk werd correct uitgevoerd. Alleen loste dit het probleem niet op : nu kwamen er een paar meter verder kristallen uit de muur.
Na een gesprek met andere mensen, bleek de oorzaak de overplaastering van de waterkering op de muur. Uiteindelijk heb ik zelf de plaaster afgekapt tot op de waterkering en terug dicht gemaakt met waterafstotende mortel : probleem opgelost met minimale kosten.
Jammer dat een gespecialeerd bedrijf deze analyse niet kan maken en aanraad om werken uit te voeren die tot niks leiden.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Kevin en Leen hebben goed werk geleverd en het proper achtergelaten. Waarvoor dank!

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Men kwam snel ter plaatse voor een offerte die we dezelfde dag nog in onze mailbox kregen. De geplaatste installatie werkt naar behoren. Goede service.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Communicatie was helder en uitvoering zeer professioneel! Zeer tevreden van de uitgevoerde werken en de netheid waarmee Kalin en zijn medewerker te werk gingen, bedankt!

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
2 AEROCOMFORT+ELEC besteld, Na het plaatsen was er een serieus probleem door slecht uitgevoerde isolatie bij ons,de pareltjes liepen uit de muur, maar zeer snel opgelost door jullie super vakman Pedro, wat een crack en topkerel. We zijn nu super tevreden ook Jeffrey en Janna, jullie zijn super...buiten 31 graden binnen een heerlijke 22.5 graden zalig!!Echt een topfirma Aeroconsult!!!!*****

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Het was een leuke samenwerking met Aquaconsult alles was netjes gedaan.
Enkel een klein foutje maar ze stonden direct klaar met een oplossing even vriendelijk en begripvol.
Dit kom je niet overal tegen.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Aankoop en plaatsing van een Panasonic airco RAC25 , zowel het toestel als de montage ervan zijn een dikke vijf sterren waard , het toestel is fluisterstil en werkt naar behoren , ook een pluim voor de technieker die op een professionele manier de montage deed , (twee boringen deed in een muur van 30 cm dik !) en alles netjes achterliet alsof er niets gebeurd was . En met de glimlach … Aeroconsult , een aanrader …

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Snelle service. Wij hadden een vochtprobleem. Er is heel snel iemand komen kijken. Kregen een heel eerlijke offerte. Na goedkeuring heel snelle uitvoering van de werken. De mensen die de werken hebben uitgevoerd hebben zeer netjes gewerkt. Alleen maar complimenten voor hen!

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Bij het eerste contact was er al een positieve klik, niets werd opgedrongen, een eerlijk advies werd gegeven.
Nadien was de levertijd kort en de plaatsing werd volgens afspraak gedaan.
Het toestel geeft dan ook de gestelde en de verwachte werking.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Installatie verliep vlekkeloos door een erg goede techneut. Heel proper achtergelaten.
Toestel doet exact wat beloofd was, warmt snel op en koelt ook zeer efficient.
Dientsnaverkoop trad correct en snel op toen er zich een detail probleempje voordeed.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Kristof was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg over het probleem. Ik heb hem al aangeraden aan andere mensen.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Jeffrey heeft ons super goed geholpen. Wij zijn zeer content van het injecteren tegen vocht. 6 maanden later is hij terug gekomen om te kijken. Als het vocht weg was en alle muren waren kurkdroog. Ook nadien helpen ze u goed bij extra vragen.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Zeer goede analyse, planning, uitvoering en opvolging. Wij zijn zeer tevreden.

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.