AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting Bewertungen 81

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een vochtige muur laten behandelen en het plakwerk laten afkappen tot 1 meter en opnieuw laten bezetten. Maar de afwerking laat te wensen over. Een golfplaat is nog vlakker. Een 2de keer laten ter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer deskundig advies en de vochtexpert wist waar hij over sprak. Op basis van zijn advies is er een afspraak ingepland om een ventilatiegat te plaatsen in de badkamer, en zo het vochtprobleem te ve... Mehr ansehen

1. Baufirma

Vom Unternehmen geschrieben

Last van vocht in huis? Met meer dan 20 jaar ervaring in vochtbestrijding en ventilatie oplossingen. We weten elk vochtprobleem op te lossen mét garantie en tegen een zeer scherpe prijs. Aquaconsult is onder meer gespecialiseerd in: - Kelderdichting volgens de traditionele methode (bekuiping) - Kelderdichting volgens ons eigen uniek procedé (afgewerkt met keramische tegels) - Kelderdrainage - Opstijgend vocht behandelen - Muurinjecties - Ventilatiesystemen - Ventilatie in kelders (specifiek) - Ventilatiecircuits - Muren behandelen tegen zouten en zoutaanslag

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

81 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Topservice

Leen en Kevin hebben super werk geleverd en alles mooi proper afgewerkt. Super vriendelijke mensen!

12. März 2026

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Fijn dit te horen. Hier doen we het voor. Bedankt!
Luc Lambrechts bestuurder GroupConsult.

Behandeling tegen opstijgend vocht

Onlangs heb ik Aquaconsult ingeschakeld voor de behandeling van opstijgend vocht in mijn woning, ik ben zeer tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me gehoord en begrepen door Sven. Het team heeft uitgebreide kennis over het probleem en gaf me duidelijke uitleg over de oorzaken en mogelijke oplossingen. Ik kan hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die problemen heeft met opstijgend vocht.

6. März 2026

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Aquaconsult! 😊

We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat en met de begeleiding van Sven. Het is voor ons erg belangrijk dat klanten zich vanaf het eerste contact gehoord voelen en een duidelijke uitleg krijgen over het probleem en de oplossing.

Fijn dat we je hebben kunnen helpen met de behandeling van het opstijgend vocht in je woning. Bedankt ook voor je aanbeveling – dat waarderen we enorm!

Met vriendelijke groeten,
Het Aquaconsult team 💧

Vochtbehandeling met bezetting.

Maar de afwerking laat te wensen over. Een golfplaat is nog vlakker.
Een 2de keer laten terug komen en het is er niet beter op geworden.
Verf klaar zeggen ze dan ...

11. Dezember 2025

Beste meneer Achten,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over de afwerking van de uitgevoerde werken. Wij streven er steeds naar om kwalitatief werk af te leveren en nemen dergelijke opmerkingen dan ook ernstig.

Volgens onze gegevens zijn wij reeds een tweede keer ter plaatse geweest om de situatie te bekijken en waar nodig bij te werken. Daarnaast hebben wij ook geprobeerd om opnieuw contact met u op te nemen om dit verder te bespreken, maar tot op heden hebben wij nog geen reactie ontvangen.

Wij blijven uiteraard bereid om samen met u naar een gepaste oplossing te zoeken. U kan ons steeds contacteren via het nummer 0800 67 120 of rechtstreeks via onze collega Kalin op 0490 19 41 16 zodat we dit verder kunnen opvolgen.

Met vriendelijke groeten
Team AquaConsult
GroupConsult

Vakwerk voor opstijgend vocht

Diagnose en offerte aan huis gesteld van opstijgend vocht. Afspraken gemaakt voor behandeling opstijgend vocht binnenmuren. Alles werd op voorhand goed afgedekt. Muren werden geïnjecteerd en werden opnieuw bepleisterd. Zeer mooi uitgevoerd en vakmanschap. Bij eventuele problemen kan de firma altijd gecontacteerd worden achteraf.

Zeer goede ervaring!

3. Februar 2026

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Dank je wel voor deze mooie woorden en het vertrouwen!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
We staan altijd voor je klaar!
Luc

Vochtbestrijding

Zeer deskundig advies en de vochtexpert wist waar hij over sprak.
Op basis van zijn advies is er een afspraak ingepland om een ventilatiegat te plaatsen in de badkamer, en zo het vochtprobleem te verhelpen.
De werkman heeft zijn werk ook zeer correct gedaan en mooi afgewerkt!

2. Februar 2026

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Dank u voor uw positieve feedback.
We zijn verheugd te lezen dat u het advies van onze vochtexpert als deskundig heeft ervaren en dat zowel de uitvoering als de afwerking van de werken aan uw verwachtingen voldeden.
Dank voor uw vertrouwen in Aquaconsult. Luc

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De injectiewerken zijn heel proper…

De injectiewerken zijn heel proper uitgevoerd. Vanaf het eerste contact met hun team voelde ik me goed geholpen. Hun expertise en klantvriendelijkheid maken echt het verschil. Bedankt Anke en Luc.

29. Dezember 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zich goed geholpen voelde en tevreden bent over onze werking. Bedankt voor het vertrouwen. Het team van AquaConsult-GroupConsult.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar, prima service en communicatie!

Wij kregen snel een expert die ter plaatse metingen heeft gedaan om het vochtprobleem (opstijgend vocht in de muren) via metingen vast te stellen. Een planning van de uitvoering van de werken werd snel overeengekomen en flexibel aangepast op onze vraag. De werken zelf werden door Kalin en zijn team professioneel uitgevoerd en de bouwresten werden netjes opgekuist en meegenomen. Dikke pluim voor deze firma!

17. Dezember 2025

Beste Hilde,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te lezen dat u onze service, communicatie en uitvoering zo positief hebt ervaren. Uw complimenten voor Kalin en zijn team geven we zeker door.

Dank u voor het vertrouwen en veel wooncomfort gewenst!

Vriendelijke groeten,
Het team van Aquaconsult-Groupconsult

Geen correcte analyse

Wij hadden last van kistallen die uit de muur kwamen in de inkomhal. De persoon is langsgekomen om het even oppervlakkig te te bekijken en constateerde dat de muur voor een stuk moest uitgekapt worden en teruggezet worden met waterwerend materiaal.
Zo gezegd, zo gedaan : het werk werd correct uitgevoerd. Alleen loste dit het probleem niet op : nu kwamen er een paar meter verder kristallen uit de muur.
Na een gesprek met andere mensen, bleek de oorzaak de overplaastering van de waterkering op de muur. Uiteindelijk heb ik zelf de plaaster afgekapt tot op de waterkering en terug dicht gemaakt met waterafstotende mortel : probleem opgelost met minimale kosten.
Jammer dat een gespecialeerd bedrijf deze analyse niet kan maken en aanraad om werken uit te voeren die tot niks leiden.

13. Dezember 2024

Beste heer Strubbe,

Dank voor uw feedback. Onze analyse en aanbevelingen zijn gebaseerd op visuele waarnemingen en de vastgestelde symptomen op het moment van de inspectie, zoals ook vermeld in onze offerte en algemene voorwaarden. Bij vochtproblematieken in bestaande gebouwen kunnen meerdere factoren en zones betrokken zijn, waardoor verschijnselen zich op een later moment ook elders kunnen manifesteren.

Uw opmerkingen nemen wij mee in onze interne evaluaties. Indien u verdere toelichting wenst of een bijkomende bespreking wenst, kunt u steeds contact met ons opnemen.

Het team van AquaConsult-GroupConsult.

Proper werk!

Kevin en Leen hebben goed werk geleverd en het proper achtergelaten. Waarvoor dank!

7. November 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Bedankt voor de fijne woorden. We geven je feedback zeker door! Mvg Team AquaConsult

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Men kwam snel ter plaatse voor een…

Men kwam snel ter plaatse voor een offerte die we dezelfde dag nog in onze mailbox kregen. De geplaatste installatie werkt naar behoren. Goede service.

24. September 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Bedankt voor de positieve feedback, Dana! We zijn blij dat je tevreden bent met onze samenwerking. Mvg - Team AquaConsult

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Communicatie was helder en uitvoering…

Communicatie was helder en uitvoering zeer professioneel! Zeer tevreden van de uitgevoerde werken en de netheid waarmee Kalin en zijn medewerker te werk gingen, bedankt!

5. September 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste Floris, bedankt voor de mooie review! We zijn erg blij dat u tevreden bent van onze werking en van het resultaat. We geven uw complimenten zeker door aan Kalin. Mvg - Team AquaConsult

topproduct en topservice!!!Aanrader!!!

2 AEROCOMFORT+ELEC besteld, Na het plaatsen was er een serieus probleem door slecht uitgevoerde isolatie bij ons,de pareltjes liepen uit de muur, maar zeer snel opgelost door jullie super vakman Pedro, wat een crack en topkerel. We zijn nu super tevreden ook Jeffrey en Janna, jullie zijn super...buiten 31 graden binnen een heerlijke 22.5 graden zalig!!Echt een topfirma Aeroconsult!!!!*****

12. August 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste John, bedankt voor deze fijne woorden. We geven al jouw complimenten door aan onze medewerkers. Geniet nog van de frisse lucht tijdens deze hete dagen! Team AeroConsult

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een leuke samenwerking met…

Het was een leuke samenwerking met Aquaconsult alles was netjes gedaan.

Enkel een klein foutje maar ze stonden direct klaar met een oplossing even vriendelijk en begripvol.

Dit kom je niet overal tegen.

29. Juli 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste Filip, we doen altijd ons uiterste best om de klanten verder te helpen. We zijn dus ook blij te horen dat u tevreden bent van onze diensten. Bedankt voor de positieve review! - Team AquaConsult

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aankoop en plaatsing van een Panasonic…

Aankoop en plaatsing van een Panasonic airco RAC25 , zowel het toestel als de montage ervan zijn een dikke vijf sterren waard , het toestel is fluisterstil en werkt naar behoren , ook een pluim voor de technieker die op een professionele manier de montage deed , (twee boringen deed in een muur van 30 cm dik !) en alles netjes achterliet alsof er niets gebeurd was . En met de glimlach … Aeroconsult , een aanrader …

4. Juli 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste Gilbert, Bedankt voor deze lovende woorden! Dat is fijn om te horen. Mvg, Julie - AeroConsult Office

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en zeer netjes uitgevoerd

Snelle service. Wij hadden een vochtprobleem. Er is heel snel iemand komen kijken. Kregen een heel eerlijke offerte. Na goedkeuring heel snelle uitvoering van de werken. De mensen die de werken hebben uitgevoerd hebben zeer netjes gewerkt. Alleen maar complimenten voor hen!

30. Juni 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Fijn te horen dat u tevreden bent van onze diensten! We geven uw complimenten door aan de uitvoerder - Team AquaConsult

Een tevreden klant

Bij het eerste contact was er al een positieve klik, niets werd opgedrongen, een eerlijk advies werd gegeven.
Nadien was de levertijd kort en de plaatsing werd volgens afspraak gedaan.
Het toestel geeft dan ook de gestelde en de verwachte werking.

26. Juni 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Bedankt voor de positieve feedback, Guido! We zijn blij dat je tevreden bent van het toestel - Toni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Installatie verliep vlekkeloos door een…

Installatie verliep vlekkeloos door een erg goede techneut. Heel proper achtergelaten.
Toestel doet exact wat beloofd was, warmt snel op en koelt ook zeer efficient.
Dientsnaverkoop trad correct en snel op toen er zich een detail probleempje voordeed.

26. Juni 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Bedankt voor je fijne review, Lucas! We zijn blij dat u tevreden bent van onze service. - Toni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kristof was vriendelijk en gaf…

Kristof was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg over het probleem. Ik heb hem al aangeraden aan andere mensen.

6. Juni 2025

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste Hilde, bedankt voor uw fijne feedback. We geven uw complimenten zeker door aan Kristof! Mvg Toni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeffrey heeft ons super goed geholpen

Jeffrey heeft ons super goed geholpen. Wij zijn zeer content van het injecteren tegen vocht. 6 maanden later is hij terug gekomen om te kijken. Als het vocht weg was en alle muren waren kurkdroog. Ook nadien helpen ze u goed bij extra vragen.

15. Oktober 2024

Antwort von AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste Gitte en Nick, we zijn blij te horen dat jullie zo tevreden zijn! We geven jullie complimenten ook zeker door aan Jeffrey. Mvg Toni

Gevelbescherming

Zeer goede analyse, planning, uitvoering en opvolging. Wij zijn zeer tevreden.

8. Mai 2025

Fijn te horen dat u zo tevreden bent! - Team AquaConsult

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr