Aquavent Vochtbestrijding/kelderdichting Bewertungen 35

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel correct en professioneel gedurende het hele proces. Aangenaam in contact. Vlotte communicatie. Alles volgens planning verlopen (zelfs iets vlotter en sneller). Ook leuk dat ze alles zo proper... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Misleidende informatie bij offerte en op site. Men stelt dat je, afhankelijk van je inkomen, recht hebt op een premie maar als je dan vraagt naar welke materialen ze gebruikt hebben zodat je de premie... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd enorm goed geholpen door Aquavent! Van voorverkoop tot afwerking van het project, ik ben héél erg blij met mijn keuze. Allereerst kon ik voor het vooronderzoek en de offerte zeer snel een afs... Mehr ansehen

1. Abdichtungsunternehmen
  2. Bauunternehmer

Vom Unternehmen geschrieben

Kelderdichting, opstijgend vocht of schimmels in huis? Contacteer Aquavent voor een lokaal expert met kennis van zaken die uw probleem professioneel kan oplossen!

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behandeling opstijgend vocht (2 dagen)

Heel correct en professioneel gedurende het hele proces.
Aangenaam in contact. Vlotte communicatie.
Alles volgens planning verlopen (zelfs iets vlotter en sneller).
Ook leuk dat ze alles zo proper als mogelijk hielden.

19. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestrijding opstijgend vocht benedenverdieping (januari 2026)

Ik ben zeer tevreden van de werken die werden gedaan. Zowel van het eerste bezoek van Jelle en de vlotte bezorging van de offerte als van de werkmannen en hun uitvoering, vriendelijkheid en stiptheid. (Januari 2026, bestrijding opstijgend vocht benedenverdieping)

22. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte en eerlijke service met oog voor…

Vlotte en eerlijke service met oog voor de klant. Correcte communicatie en een nette afhandeling. Bedankt voor de correcte opvolging en de klantvriendelijke aanpak. Zeker een aanrader!

13. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen goede service e-mails worden niet…

Geen goede service e-mails worden niet beantwoord

17. Juni 2025
Aquavent Vochtbestrijding/kelderdichting-Logo

Antwort von Aquavent Vochtbestrijding/kelderdichting

Beste,

Bent u klant bij ons aangezien u uit Nederland lijkt afkomstig te zijn? Kan u uw gegevens doorgeven of eventueel de data doorgeven waarop u een mail naar ons zou hebben doorgestuurd? We volgen dit graag voor u op.

We gaan er prat op om iedere mail te beantwoorden, zelfs al hebben we er geen belang bij, het lijkt ons dan ook enorm vreemd dat u e-mails naar ons zou hebben verzonden die we niet zouden hebben beantwoord, tenzij u naar een verkeerd mailadres of ander bedrijf zou gestuurd hebben misschien?

We gaan er prat op

AANRADER !

Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. wij werden zeer goed begeleid in elke stap van het proces. in 1 woord: communicatie en service = top ! AANRADER

17. November 2025

Kelderwerken

Werken werden proper uitgevoerd en alles verliep volgens de gemaakte afspraken. De werkers wisten precies wat ze moesten doen. Zeer tevreden over mijn keuze voor Aquavent. Mijn kelder is kurkdroog! Ik raad hen aan iedereen aan!!

15. November 2025

Heel tevreden

Na mijn initiële vraag heb ik snel een gedetailleerde uitleg en offerte ontvangen. De werken konden vrij snel ingepland worden, het team dat de werken heeft uitgevoerd heeft heel proper werk afgeleverd en tijdens de werken de tijd genomen om nog meerdere bijkomende vragen van mijn kant duidelijk te beantwoorden.
Bij mij is in de kelder ventilatie geplaatst en ook vloerdrainage - het verschil met de oude situatie was al na een paar dagen heel duidelijk merkbaar. Als ik in een later stadium ook de keldermuren nog zou laten behandelen, ga ik hiervoor zeker weer Aquavent contacteren.

9. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden van vooraf tot nadien !

Eerst en vooral : de grondige inspectie van het vochtprobleem : in tegenstelling tot de andere offertes die we lieten maken, kwamen vertegenwoordiger Noël en ploegbaas Marc tot 2 keer ter plekke om alles goed uit te meten : zelfs de luchtvochtigheid werd opgemeten. Het was de enige firma die ook de ventilatie benadrukte. We stuurden nadien de offerte nog wat bij en ook dat verliep heel correct. Er moest een houten trap worden uitgebroken, ook dat nam Aquavent voor hun rekening en namen alle afval mee. Tijdens de werken hield men ons op de hoogte van hun werkwijze (we mochten alles van nabij opvolgen) en de eerste dag kwam de ploegbaas mee om alles nog eens uit te leggen : ik mocht hem ook steeds opbellen voor vragen. Heel efficiënte medewerkers, vriendelijk en probeerden het stof tot het minimum te beperken. Alles werd zo proper mogelijk achtergelaten. Tot onze verbazing was het werk op 2 dagen uitgevoerd (men had 2 à 3 dagen gerekend). We lieten 8 firma's langskomen omdat het een groot werk betrof : we hebben heel goed gekozen en zijn niet bedrogen uitgekomen. Zojuist kreeg ik nog een mail met de gegevens voor de service nadien. Heel tevreden !

8. November 2025

Goede oplossing van Aquavent

Gezien de goede ervaring met Aquavent hebben we van Dirk een prima voorstel gekregen voor kwalitatieve luchtverversing in de woon- en slaapkamer voor mijn allergie.

Al rap kon er begonnen worden met de werken die volgens afspraak voortreffelijk en correct werden uitgevoerd.

Direct was ik gecharmeerd van de luchtgehalte in huis waardoor ik weer "op adem kan komen".
Aquavent heeft mij hiermee prima geholpen en is zeker aan te bevelen.

2. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een paar bezoeken van andere…

Na een paar bezoeken van andere vochtbestrijdingsbedrijven kwam ik bij Noel van aquavent terecht die mij gelukkig goed geholpen heeft.Het systeem dat voorgaand bedrijf ging installeren was verschrikkelijk duur en uit den boze...Na bespreking van de werkmethode was ik volledig overtuigd dat dit wel degelijk de correcte uitvoering was. De werknemers waren zeer vriendelijk en professioneel en werkten naar mijn mening heel snel en correct.Echt een´ aanrader!!

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden met de info/oplossing…

Heel tevreden met de info/oplossing welke ik gekregen heb van de vertegenwoordiger dhr.Jelle. Ventilatiesysteem in kelder/garage werd professioneel en correct uitgevoerd. Een aanrader
om met deze firma samen te werken.

11. September 2025

Heel correcte service

Stipte , correcte uitvoering van de werken. Alle werknemers van Aquavent waren vriendelijk, beleefd en gaven professionele uitleg...En wat niet evident is voor dergelijke werken, net en proper achtergelaten, ook gedurende de werken werd er altijd gezorgd voor zo weinig mogelijk stofhinder...
Flexibel naar planning toe: last minute nog extra werken toegevoegd aan hun programma, wat totaal geen probleem was.

Kan Aquavent alleen maar aanraden voor het oplossen van een vocht- & ventilatieprobleem...

12. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte communicatie en kwalitatief werk

Vlotte communicatie met de vertegenwoordiger, ook 2 maal langs geweest voor alles deskundig uit te leggen wat er juist moest en ging gebeuren. Techniekers mooi op tijd zoals afgesproken zeer vlot en goed kwalitatief werk geleverd, ook sympathieke mensen waar je al je vragen kon aan stellen. Gaven ook deskundig uitleg over proces. Vertegenwoordiger belde nog eens om alles te checken of er nog vragen waren. Uitstekende ervaring een echte aanrader als je met vochtproblemen zit.

27. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel tevreden over de afwerking

Wij zijn heel tevreden over de Communicatie, de info en de vakmensen die het werk hebben uitgevoerd, ik heb zelf in de bouw gewerkt dus voor mij moeten de puntjes op de I . En hier is dit ook gebeurt. Alles binnen de afgesproken tijd. Chapeau.
Ann en Geert

7. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verschillende bedrijven over de vloer…

Verschillende bedrijven over de vloer gehad, doch stak Dirk van aquavent er met kop en schouders bovenuit. Hij zocht (en vond!) een oplossing op maat en binnen budget. De werken verliepen vlot en conform de afspraken. Naar mijn mening zeker een aanrader!

10. Juni 2025

Zeer tevreden!

Na lang zoeken naar een bedrijf dat het vochtprobleem in de kelder kon oplossen... heb ik de juiste keuze gemaakt: Aquavent!
Van de vriendelijke en duidelijke communicatie tot de snelheid en kwaliteit van het werk...zeer tevreden!
Dank u wel Aquavent!

Adelina Lascar

2. Mai 2025

Enorm tevreden

Heel tevreden van Aquavent! Deskundig advies vooraf, snelle inplanning van de werken, heel duidelijke en vlotte communicatie met Simon, de werkmannen waren perfect op tijd en hebben zeer netjes en vlot gewerkt. Heel blij met het resultaat. Ik zou het zeker iedereen aanraden!

6. März 2025

Ventilatiesysteem

Wij zaten plots met schimmel in onze slaapkamer. Dan hebben we aquavent gecontracteerd en die hebben al iemand langsgestuurd.

We hadden inmiddels de schimmel al weg gekregen met azijn en bicarbonaat (zuiveringszout). Toen aquavent langskwam om een offerte op te stellen hebben ze eerst gecontroleerd op vocht in de muren, maar dat was niet het geval, dus kwamen ze tot de conclusie dat de kamer te weinig geventileerd was en dat er daardoor schimmel ontstaat. Ze waren niet opdringerig en we hebben genoeg tijd gekregen om te overwegen of we gebruik zouden maken van hun service. Ze hebben ons aangeraden om een ventilatiesysteem te installeren.

...

Maar lang verhaal kort, alles is vlot en netjes gebeurd en aquavent houdt zich aan de offerte. We zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben voorlopig geen last meer gehad van schimmel.

25. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoekt u een firma waar u zeer tevreden…

Zoekt u een firma waar u zeer tevreden over wil zijn? Dan raden wij Aquavent ten stelligst aan omdat wij heel tevreden zijn over hun service. We werden bijgestaan met raad en daad om tot een oplossing te komen die het best bij ons zou passen. De kelder die elk jaar water liet doorsijpelen en vooral via de luchtbuizen zijn nu eindelijk van de baan. Deze firma is zeer correct en werkt niet alleen zeer snel en proper maar hun personeel is ook zeer vriendelijk. Daarom beveel ik hen met een gerust hart aan.

17. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr