Goed advies gehad van murprotec. Mark Pieterse heeft mij geweldig geholpen met mijn vocht probleem in de muur.
Ruim 1 maand geleden een verzoek ingediend voor een vrijblijvende afspraak. SMS ontvangen, dat er contact opgenomen gaat worden. Bijgaande 06-nummer in de SMS is geen contact mee te krijgen, consta... Mehr ansehen
Hoogjens 10c, 4254XW, Sleeuwijk, Niederlande
- 0416689090
- administratie@murprotec.nl
- murprotec.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goed advies gehad van murprotec
MURPROTEC SLECHT BEREIKBAAR!
Bijgaande 06-nummer in de SMS is geen contact mee te krijgen, constant voicemail, het 0800-nummer wordt helaas ook niet op gereageerd...
Een prettige start begint al bij goed contact, maar tevergeefs. Murprotec zal het vast druk hebben, maar dat is geen excuus om even pro-actief door te pakken.
Fijn en deskundig geholpen.
Door een schimmelprobleem in de muur van mijn wasruimte ben ik in contact gekomen met Murprotec. Mark Pieterse heeft het vocht in mijn muur gemeten en mij van goed advies voorzien. Voor mij gezien het prijskaartje nog het overwegen waard, maar absoluut fijn en deskundig geholpen!
Tommy is very professional and he…
Tommy is very professional and he thinks along with the customers and details the problem with short and long term solutions.
Kennismaking met Murprotect
We hebben last van vocht in onze kelder. Daarvoor zijn we in contact gekomen met Tommy. Hij is aan huis gekomen voor een gesprek over onze situatie en om de situatie te komen bekijken. Het was een prettig gesprek met een goed advies. Omdat onze prioriteiten op het moment nog niet in de kelder liggen hebben we besloten om deze klus uit te stellen. Wel wil ik met deze review benadrukken hoe prettig de kennismaking was, mede dankzij Tommy.
Snel en kundig advies
Snel contact, deskundig en eerlijk advies
Geen gewenst resultaat injecteren muren
Omdat we de buitenmuur willen schilderen en deze vol vochtplekken zat de muur laten injecteren, omdat de conclusie van Murprotec was: optrekkend vocht. Zeer kostbare operatie en een berg ellende ook binnen omdat er om de paar centimeter gaten geboord worden. Kon enige tijd duren voor het resultaat zichtbaar was, maar nu enkele jaren later ziet de buitenmuur er nog precies hetzelfde uit (grote voor het oog vochtige plekken). Alleen is het volgens Murprotec geen optrekkend vocht meer, de muur is droog, maar zijn het zouten die in de muur zitten.. Jammer, dat was het misschien dan eerst ook wel lijkt mij... Zit er in ieder geval nog steeds mee, en ben duizenden euro`s lichter
Duidelijke analyse en oplossingen: aanrader!
We hebben een heel fijn en duidelijk adviesgesprek gehad met Tommy! Goede uitleg van de mogelijke problemen en oplossingen. Wij raden zeker aan om met hem contact op te nemen.
Uitgebreid en kundig advies met een…
Uitgebreid en kundig advies met een brede blik. Duidelijke uitleg van oorzaken en toelichting van mogelijke oplossingen. Neemt de tijd voor vragen en is bereid om mee te denken.
prettige kennismaking
Vanmorgen een erg prettige kennismaking met Tommy Vermeulen gehad. Duidelijk in beeld gekregen wat mijn opties zijn, transparant in de kosten en professioneel in de omgang.
Zeer positieve ervaring met Murprotec
Het gesprek met dhr Vermeulen was professioneel en direct ook duidelijk. Ik weet direct waar ik aan toe ben zonder valse beloftes. Murprotec.nl is een aanrader bij vochtproblemen.
Mogelijk vochtproblemen
Gesproken met tommy over mogelijke vocht problemen, aan de hand van het advies over de telefoon heeft hij mij het goede pad op kunnen sturen en kon ik uitsluiten dat er geen probleem was. Heeft altijd snel gereageerd, zelfs in het weekend!
Dit was tevens volledig gratis.
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Metingen werden direct uitgevoerd en gebruikt voor een heldere prijsindicatie.
Te duur en slecht advies
Te duur en slecht advies
Bij mij heeft Murprotec een behandeling tegen opstijgend vocht uitgevoerd.
Eén monteur was nog geen twee uur bezig, maar de totaalrekening bedroeg €2.756,94.
De communicatie was onduidelijk en projectleider Jack gaf slecht advies en toonde weinig kennis van zaken.
Prijs en uitvoering staan niet in verhouding.
Ik adviseer anderen om niet met dit bedrijf samen te werken.
Zeer proffesioneel
Onze kelder was al jaren enorm vochtig en we hebben Murprotec uitgenodigd samen met twee andere bedrijven.
Het gesprek Met vochtexpert Tommy Vermeulen vonden we beide erg prettig en duidelijk. Hij nam echt de tijd om ons overal over te informeren en vertelde ook eerlijk wat Murprotec wel kan oplossen en wat niet.
Ondanks dat Murprotec aanzienlijk duurder was dan de andere partijen hebben wij toch gekozen voor de degelijkheid van het bedrijf Murprotec vertegenwoordigd door de zeer betrokken vochtexpert Tommy Vermeulen.
We zijn inmiddels ruim een half jaar verder en we hebben geen moment spijt van onze keuze om met Murprotec zaken te doen....een aanrader dus !
Onze kelder lekt
Onze kelder lekt. Om het probleem te verhelpen hebben we onder meer contact gezocht met Murprotect, omdat zij internationaal de marktleider zijn op dit terrein. Wat een prettig en professioneel bedrijf! Onze adviseur was Mark Pieterse was een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen. Hij nam ons op een bijzonder prettige en deskundige manier stap voor stap mee in het proces en legde alles uitstekend uit. En dat terwijl hij met prachtig weer zijn vrije dag had opgeofferd om ons op korte termijn te kunnen helpen. Wat een service! Hoewel we ons vanwege de flinke investering nog beraden op de uiteindelijke keuze, kunnen we nu al stellen dat dat dit bedrijf en Mark Pieterse veel vertrouwen geeft en een echte aanrader is!
M.V. Oude Wetering
Wij voelen ons totaal in de steek gelaten
Wij voelen ons totaal in de steek gelaten. 3 jaar geleden is ons een product AANGESMEERD wat niet werkt en probleem oplossen is een NO GO bij dit bedrijf. Kelder blijft lekken. En dus is leef omgeving nog steeds super slecht.
Dus ga niet met dit bedrijf in zee mensen niet doen!!!!
Netjes gewerkt en goed opgeleverd.
Het eerste contact liep even stroef omdat er verwarring was over wel of geen werkgebied. Maar dit ben ik snel vergeten. Gister zijn mijn muren geïnjecteerd. Het daadwerkelijke resultaat is even afwachten maar er is enorm netjes, efficiënt gewerkt. Ook de communicatie loopt goed. Ben erg tevreden tot nu toe.
Geweldige adviezen
De heer Jules Hendriks heeft ons bezocht en hoewel zijn bedrijf niets voor ons betekenen kon hebben wij door zijn bevingen en adviezen de juiste maatregelen kunnen nemen die wij anders nooit geweten zouden hebben! Chapeau!
Geen zaken mee doen!
Geen zaken mee doen!
Aan de voorkant ziet alles er professioneel uit, sterkte website, garanties etc. Uitvoering van de werkzaamheden wordt wel netjes uitgevoerd.
Het resultaat (vochtbestrijding) is alleen heel erg teleurstellend. Ondanks de prijzige vochtbehandeling is het probleem niet opgelost en heeft het ook niks geholpen. Volgens de eigen technische dienst zijn de metingen wel goed en zijn lager dan de oorspronkelijke waarden (voor behandeling).
De verkoper (die ze extern inhuren), heeft ook een meting gedaan. Deze bevestigde mijn sterke vermoeden, dat het nog steeds te vochtig is en het resultaat niet goed is.
Als je dit probleem bij hun kenbaar maakt wordt je een beetje van het kastje naar de muur gestuurd en kun je elke keer opnieuw de situatie uitleggen.
Teleurstellende partij, ik zou het geld investeren in een alternatieve oplossing.

Antwort von Murprotec Nederland - Vochtbestrijding
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.