Kjøpte flere par Hoka sko for under 1 år siden på Anton Sport Tvedtsenteret. Fikk beskjed om at det var gode tursko. Har brukt dem til vanlig gange på asfalt og grus, sammen med ett annet par Hoka for... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dårlig holdning fra ansatte. Merket også at når du kjøper et par sko, så får du prøveskoa med som en av de. De påstår at det er siste". Skjedd meg to ganger.
Vi var på Anton sport på Jessheim i dag for å se på sykkel til sønnen vår. Vi var i butikken i ca 20 minutter og ingen kom bort og spurte om vi trengte hjelp. Det var fem ansatte i butikken og ingen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skulle reklamere på en dyr jakke som vi oppdaget hadde en uoprettelig skade. De i butikken beklaget og sa at dette skulle de ordne opp i, men at det var innført nye rutiner. De tok bilder og sendte de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
helgetilbud on opptil 55% medlemsrabatt
Kontaktinformationen
Sandviksveien 176, 1337, Sandvika, Norwegen
- antonsport.no
Hat 43 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendig retur ordning/kundeservice
Bestilte sovepose, den brukte de litt lang tid på å sende ut. Soveposen var ikke slik som forventet (ikke Anton Sport sin skyld). Så returnerte jeg den, men siden har jeg ikke hørt et pip. Har purret kundeservice, men de svarer ikke.
Bestilte et par løpesko fra sted A til…
Bestilte et par løpesko fra sted A til B. Ble lovet 2-4 dager og at SMS skulle komme idet skoene ankom fordi de hadde egne folk på SMS. Dagene gikk og jeg ringte og ringte, ingen sko. Etter 10 dager ringte jeg igjen. Da var skoene på plass men ingen hadde sendt SMS som lovet. Da jeg kom ned ble jeg møtt av en veldig pliktoppfyllende person, men det var ingen forståelse å få og det tror jeg nok var mer policy enn frihet for kundeansvarlig. Det var visst en eller annen som hadde glemt å sende SMS eller skoene hadde bare blitt plassert på bakrommet. Så skjedde rutinen : er du medlem....... og full pris. Så "god helg".
Anton har endret seg enormt mtp kundeservice på få år. Idag møter man "studenter" og "skoleelever" som rett og slett ikke bryr seg og bare er der for livets opphold. Er nesten en nettbutikk man besøker med agenter som kan gjøre diverse for deg og that's it.
Husker Anton på Nationaltheatret for ikke mange år siden. Jeg dro dit hele tiden for å se på utvalget og veldig mye fordi det var to unge personer som jobbet der som hadde noe av den beste kundeserviceholdningen jeg noen gang har sett. Ene var jusstudent og han var enormt engasjert i tennisutstyret de hadde og veldig hjelpsom. Hjelpsom på den måten at man hadde bare lyst å komme tilbake. Samtidig var det tildels en nisjebutikk.
Så, Anton idag....sign of the times ? Kanskje, breezer kald tilpasning til utviklingen ? Kanskje. Men kundeopplevelsen og kvaliteten skiller seg ikke lenger ut. Er en saga blott. Tenk på Sykkedelisk for 10-20 år siden.......det var noe det. Hva er Sykkedelisk idag ? Ingenting. Fader ut og borte ila 5-10 år ? Det tror jeg.
Til syvende og sist så er det eiers ansvar å holde KS på et noenlunde respektabelt nivå og også holdningen blant de ansatte. Jeg kan ikke annet si enn at det minner litt om Porsches KS, som ikke var noe KS i det hele tatt.
Styr unna hvis mulig.
bestilte ny sekk, En douchebag siden jeg trengte ny. ble sendt en med en gang og jeg trodde ikke de gjorde noe feil. det viste seil og være feil med den og måtte sende i retur. deretter måtte vi ente i nesten 3 månender for svar fra dustin og kundeservicen demmers er helt forferdelig. de må virkelig forbedre seg hvis jeg noen gang skal bestille igjen. STYR UNNA
Kjøpte Hoka sko fra dem
Kjøpte Hoka sko fra dem, utslitte etter minimal bruk og fikk ikke penger tilbake.
A no-go
A no-go
I wish I could be more positive about this shop for both online and in shop experience. Unfortunately, each time I have tried to purchase something, I had to deal with arrogant and not so customer-friendly/professional people. Not to mention the outrageous prices which are different from one shop to the other and even from one day to the other for the same item... Because of the corona situation I have lately placed an order online and I truly regret it. I still haven't received anything, I don't even know what I am going to get as I had two contradictory messages about what was sold out and what was not, however they were very quick to withdraw a whole lot of money. Nothing is being updated on their website and they don't know how to answer your questions on the phone....I am a new member but I'm afraid this is it. Their competitor(s) are way more professional and customer friendly and offer you a very smooth experience without bragging...
For Guds skyld styr unna Anton Sport!!
For Guds skyld styr unna Anton Sport!!
Venter fortsatt på varer bestilt for 9 dagar sidan og det internt i Oslo!!
STOR irritasjon for hadde eg vist at dei bruker så lang tid så hadde eg best. av ein anna butikk.
Har følelsen av at dei driter i kunden.
Skuffet !!!
Skuffet !!!
Bestilt vare 20 januar fikk sms av Anton sport 9 februar :vi har dessverre ikke varen du bestilte. Tok dem 3 uker å finne ut av at de ikke hadde varen.
Kjempe bra opplegg👎 Nå mistet de nok en kunde
Valgte levering med kolonial
Valgte levering med kolonial. Min samboer bestilte det samme rett etter med levering Helt Hjem. Hun fikk leveransen etter 2 dager - jeg har ventet 10 dager.
En slik måte å nedprioritere plukk av noen leveringsmåter på gjør meg meget misfornøyd.
Topp kundeservice
God informasjon om produktene, stort utvalg, oversiktlig hjemmeside.
De har ofte gode medlemstilbud, men litt høye normalpriser sammenlignet med andre sider.
Kundeservicen var upåklagelig. Fikk raskt svar, god hjelp og ikke minst var de veldig hyggelige. Bestilte et par løpesko fredag ettermiddag og hadde dem på meg allerede mandagen.
Latterlig dyre førpriser
Latterlig dyre førpriser og generellt mye opp og ned med priser.
Har opplevd at Anton Sport har satt ned varer med 40%, hvor varen fortsatt er 5-10% dyrere enn konkurrent som selger vare til vanlig pris.
1 stjerne trekk for denne praksisen.
Påtvinger også nettkjøpere å betale via møkkaselskapet Klarna, så nok en stjerne trekk for det.
Ellers tipp topp med gratis frakt på kjøp over 1000,-
God kundeservice.
Bra utvalg
Bra utvalg, ryddige butikker, og hyggelig betjening.
Ikke verst
Ofte gode tilbud.
Ulempe:Mail-reklame for å få rabattene.
Prisgunstig frakt
Ulempe: selv når jeg valgt postpakke til post i butikk; sendte de med PostNord. Det går langsommere og har utlevering lengre unna meg.
Betaling gikk ganske enkelt. Bravo!
Ryddig nettside. Bra. Litt treg.
Godt utvalg kvalitetsvarer. Tommel opp.
Velfortjent 4 av 5 stjerner.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.