Kjøpte flere par Hoka sko for under 1 år siden på Anton Sport Tvedtsenteret. Fikk beskjed om at det var gode tursko. Har brukt dem til vanlig gange på asfalt og grus, sammen med ett annet par Hoka for... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dårlig holdning fra ansatte. Merket også at når du kjøper et par sko, så får du prøveskoa med som en av de. De påstår at det er siste". Skjedd meg to ganger.
Vi var på Anton sport på Jessheim i dag for å se på sykkel til sønnen vår. Vi var i butikken i ca 20 minutter og ingen kom bort og spurte om vi trengte hjelp. Det var fem ansatte i butikken og ingen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skulle reklamere på en dyr jakke som vi oppdaget hadde en uoprettelig skade. De i butikken beklaget og sa at dette skulle de ordne opp i, men at det var innført nye rutiner. De tok bilder og sendte de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
helgetilbud on opptil 55% medlemsrabatt
Kontaktinformationen
Sandviksveien 176, 1337, Sandvika, Norwegen
- antonsport.no
Hat 43 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Nå sitter vi altså her og venter på en…
Nå sitter vi altså her og venter på en pakke som ble bestilt i november! Da pakken ikke kom, ringte jeg dere i desember-tidlig januar og beskjeden var at den pakken var sporløst forsvunnet. Dere spurte om jeg fortsatt ville ha produktene jeg hadde kjøpt og deg ønsket jeg. Dere skulle sende pakken på nytt. Vel.... Her sitter jeg og vi er nå i februar, vintersesongen er snart ferdig her i sørnørge, så jeg lurer egentlig på hva skjedde med den fine vinterjakke til sønnen min? Sporløst forsvunnet den også? Jeg ønsker nå penger refundert, slik at vi kan bruke de pengene til å kjøpe SOMMERTØY! Kan vel regne med å få pengene tilbake om etpar-3 mnd kanskje!
I got a backpack with traces of dirt
I got a backpack with traces of dirt. I wrote to support and attached photos. As the first solution, I got a refund to the client account 10% of the value. To which I say it doesn't solve the problem. Then I was offered to exchange the backpack. I bought this backpack to use it every day and unfortunately, I couldn't stay without it anymore. And I say about and already in the following email, I got information that the exchange option is not available anymore. I'm left with the only option - 10% on the client's account. I sent maybe 3-4 more e-mails explaining that this in no way solves the problem. But still getting just such a stupid proposition.
Support is not focused on solving problems, but on ending the conversation as soon as possible.
I do not recommend Anton Sport, only if you do want to buy dirty things at the price of a new one.
Bestilte Hooka sko i brun
Bestilte Hooka sko i brun , fikk sorte , måtte kjøpe en annen julepresang , og skulle da sende disse i retur , de bruker da helt hjem som er ubrukelig , går ikke an å spore retursending slik at jeg nå ikke vet om pengene er tapt , ser i etter tid at det er mye mer lønnsomt å bruke posten eller postnord på retur da man får både sporing og forsikring !!!
Bestilte en turøks på tilbud på nett
Bestilte en turøks på tilbud på nett, som måtte sendes fra hovedlager til butikken jeg skulle hente den i, og jeg skulle få melding når den var kommet til butikken. Etter 2-3 uker hadde jeg fortsatt ikke fått noe melding og bestemte meg for dra til butikken likevel, ettersom dette var lille julaften og det skulle være en julegave. I butikken fikk jeg beskjed om at det hadde skjedd en feil med meldingssystemet og at turøksa nå var blitt solgt til en annen kunde. Sto der da uten julegave, og fikk heller ikke tilbudt noen som helst form for kompensasjon.
Anton Sport har markedets dårligste…
Anton Sport har markedets dårligste returpolicy for varer ment som gave(r). Faktisk så håpløst nå rundt jul at pengene mine går til andre aktører som har langt mer kundevennlige og fleksible returordninger enn Anton Sport.
En særdeles god kunde opplevelse med…
En særdeles god kunde opplevelse med personellet på Triaden via telefon: spurte etter vare som var registrert som tilgengelig i butikken sjekket med butikken før jeg besøkte butikken ( Oslo - Triaden ) utsolgt varebeholdningen stemte ikke, kan skje den beste...
Ok no stress etter noen timer ringte en særdeles hyggelig person jeg ikke husker navnet på og fortalte meg at varen blev funnet på lageret og jeg kunne få den, betalte med Vipps og la den av for henting om noen dager. For en oppegående service som fant mitt tlfn nr og informerte meg ,helt fantastisk....
Men etter en stund ringer en kar fra samme butikk og sjekker at jeg har fått med med at varen er på lager og at jeg er fornøyd mener at han het Simon helt rått, ære vare de som var på jobb 9 desember og tok jobben sin seriøst :) Mange som har litt og lære her om kunde servise Takk til de involverte...
Utrolig dårlig retur og bytteordning i Anton Sport på nett
Utrolig dårlig retur og bytteordning, ikke bransjestandard!
Fikk levert jakke til kr 3999 som viste seg å tre for liten. Returnerte via returlapp 21.11. og noterte på denne at jeg ønsket den byttet til større størrelse.
28.11. etterlyste jeg returen/byttet via kundeserviceskjemaept på deres nettside. Fikk denne beskjeden tilbake:
"Denne pakken har nylig ankommet slutterminal og vil bli sendt videre til oss derfra. Du vil motta en bekreftelse når pakken er mottatt og behandlet.
Vi har dessverre ikke en direkte bytte funksjon så det du må etter å ha returnert varen, er å bestille ny vare i nettbutikken. Hvis varen har fått ny pris må du bestille varen til fullpris for så å sende ditt nye ordrenummer i denne dialogen slik at jeg kan gå inn å endre summen i etterkant av transaksjonen. Viktig at du gjør dette mellom 09.00 og 15.00."
29.11. svarer jeg og gir uttrykk for at dette er en svært dårlig ordning og ber om umiddelbar kreditering av kr 3999.
30.11. svarer kundeservice:
"Vi har dessverre ikke mulighet til dette, da systemet ikke tillater oss og opprette nye ordre for deg som kunde. Dette er også vanlig praksis for andre aktører i bransjen. Med tanke på betalingen har man mulighet til å velge faktura som betalingsmiddel slik at varen rekker å kommer i retur før betalingsfristen."
30.11. svarer jeg:
"Hei, det med at andre aktører i bransjen har samme ordning som dere er jo en sannhet med store variasjoner. Vi har flere ganger gjort nettkjøp hos flere av disse og bytteordning har fungert helt utmerket.
Men ok, jeg bestiller nå en ny jakke i størrelse M og betaler med Master Card.
Jeg ber om en umiddelbar skriftlig bekreftelse via denne maildialogen at dere straks krediterer kr. 3.999,- til meg som jeg har betalt for jakken i størrelse S og som er returnert til dere."
07.12. har jeg fremdeles ikke fått svar og kr 3999 er ikke kreditert, men ny jakke i forhåpentligvis riktig størrelse skal hentes på hentepunkt i dag.
STYR UNNA, KJØP I BUTIKK!
To uker etter bestilling fikk jeg beskjed om at varen var utsolgt
Jeg bestilte et produkt fra Anton Sport starten av black week. På dette tidspunktet hadde flere andre butikker et tilsvarende tilbud på samme produkt, men jeg valgte å kjøpe fra Anton Sport. Det kommer jeg ikke til å gjøre igjen. Etter nesten to uker får jeg beskjed om at de ikke har produktet allikevel. Nå må jeg kjøpe produktet til full pris et annet sted. Hadde de i det minste gitt denne beskjeden i løpet av et par dager så kunne jeg fremdeles handlet et annet sted i løpet av black week. De gjorde heller ikke et forsøk på å gjøre det godt i gjen.
Hokasko til god pris og rask levering.
Veldig fornøyd med pris og leveringstid på mine nye Hoka sko. Sparte 800,- på handelen sammenlignet med andre butikker. Tok 4 dager fra bestilling til levering.
Elendig kundeservice og varer kommer ikke.
Dette er den dårligste kundeservicen jeg har opplevd. For det første er det en uke siden jeg bestilte og varer er ennå ikke pakket. Får så høre at en vare ikke er tilgjengelig enda jeg så den var til salgs flere dager etter at jeg la inn min bestilling. Har svart på mailen at jeg da ønsker å kansellere resten av bestillingen, men får ikke svar på mail. Ringte og fikk null hjelp på telefonen og ble lovet å bli ringt opp igjen, men hørte ingenting. Ringte 5 ganger og la inn beskjeder, men ingen gadd å svare før jeg ringte for 6 gang. Dette er den mest useriøse butikken jeg har bestilt fra som ikke gidder å ta kundene på alvor. Jeg aner ikke nå om jeg får halvparten av et superundertøy sett som jeg ikke er interessert i eller ikke. Får ikke noe tilbud om kompensasjon i form av lik rabatt på en tilsvarende vare. I tillegg da jeg ringte for å spørre noe om levering rett etter bestillingen var lagt inn snakket jeg med en svært lite vennlig dame som ga meg feil info. Denne nettbutikken fraråder jeg på det sterkeste.
Det største problemet med…
Det største problemet med «nettbutikken» til Antonsport er at de bruker Helthjem som transportør. Om varen kommer fram eller i hvilken befatning pakken er i varierer. Helthjem setter kunden i dårlig lys da de ikke leverer innen estimert tid, 2-3 virkedager. Antonsport bør seriøst vurdere om Helthjem er riktig fraktfirma. Det finnes da langt bedre alternativer. Opplever at Anton sport er trege på tilbakemelding, hvis det kommer noen tilbakemelding i det hele tatt hvis det benyttes kontaktskjema. At de sier de har Norges beste kundeservice er nok bare et mantra de bruker på kickoffseminarer. Ikke bra.
Elendig service når reklamasjon selv i…
Elendig service selv når reklamasjon i garantiperiode, virker bevist gjøre det vanskelig reklamere. Styr unna.
Fantastisk kundeservice!
Helt fantastisk god kundeservice i nettbutikken, god oppfølging da jeg hadde en forespørsel som gjaldt utleveringssted. Blir ydmyk av måten de håndterte det på, takk!
Knallgode tilbud har de også!
Blir nok her jeg handler neste gang :)
Bestilte jakke på nett
Bestilte jakke på nett. Kom aldri frem. Etter mye om og men reiste vi ut til butikk i bekkestua og kjøpte jakken på nytt. Gått to uker nå og fortsatt ikke fått penger i retur for jakken vi bestilte. Umulig å komme gjennom på telefon til butikk eller nett:( handler ikke her mer!
Dårlig kundeservice
Bestilte to stk Dbag, de sendte kun en. Var i kontakt med kundeservice som lovet forsendelse Express over natt. Sender allikevel standard pakke, som bruker 6 virkedager på 10 mils levering. Tar kontakt med kundeservice igjen, de viser liten evne/vilje til å være løsningsorientert. Dårlig service fra Synne/kundeservice.
Første og siste kjøp fra Anton Sport
Første og siste kjøp fra Anton Sport og «Helt hjem». Fikk varen feillevert flere uker etter bestilling og utallige henvendelser til Anton Sport. Fremstår som to helt useriøse selskap.
Kjempefornøyd med Anton Sport på Storo senter
Fikk fantastisk hjelp av Alexander på Anton Sport Storo da jeg skulle kjøpe meg min første elsykkel. Før kjøpet hadde jeg sett litt på en bestemt modell i nettbutikken og fikk deretter snakke med Alexander på telefonen som ga meg svar på alt jeg lurte på. Jeg bestemte meg derfor der og da over telefonen at denne sykkelen ville jeg ha. To dager senere tok jeg turen bort på Storo senter hvor jeg kunne hente elsykkelen ferdig montert med piggdekkene jeg hadde bestilt i tillegg. Montering og bytte av dekk trengte jeg ikke å betale noe ekstra for. Fikk også god informasjon om alt jeg trengte å vite for å kunne bruke elsykkelen trygt. Tusen takk til Alexander for kjempegod service både på telefonen og da vi møttes i butikken på Storo.
Topp betjening på Anton Sport Røa
For 1,5 år siden fikk jeg et par Salomon trail sko i gave. De ble ødelagt og jeg klagde på kvaliteten. De veldig koselige og forståelige ekspedienter tok skoene tilbake og jeg fikk et nytt par uten problemer. Det var skikkelig bra kundeservice. Takk gutta på Anton, Røa!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.