Kjøpte flere par Hoka sko for under 1 år siden på Anton Sport Tvedtsenteret. Fikk beskjed om at det var gode tursko. Har brukt dem til vanlig gange på asfalt og grus, sammen med ett annet par Hoka for... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dårlig holdning fra ansatte. Merket også at når du kjøper et par sko, så får du prøveskoa med som en av de. De påstår at det er siste". Skjedd meg to ganger.
Vi var på Anton sport på Jessheim i dag for å se på sykkel til sønnen vår. Vi var i butikken i ca 20 minutter og ingen kom bort og spurte om vi trengte hjelp. Det var fem ansatte i butikken og ingen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skulle reklamere på en dyr jakke som vi oppdaget hadde en uoprettelig skade. De i butikken beklaget og sa at dette skulle de ordne opp i, men at det var innført nye rutiner. De tok bilder og sendte de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
helgetilbud on opptil 55% medlemsrabatt
Kontaktinformationen
Sandviksveien 176, 1337, Sandvika, Norwegen
- antonsport.no
Hat 43 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Very expensive shop and very unpleasant…
Very expensive shop and very unpleasant managers who doesn't know nothing in sales and not to train their people.Lazy and they don't understand that people buy from people they like.Very overpriced for the same quality the others has too + arrogant.The guest has the money 💰 and you have the product to sell 😀

Antwort von Anton Sport
Hadde bestilt et par sko som var blitt…
Hadde bestilt et par sko som var blitt utsolgt. De ringte og tok kontakt om jeg ville bytte til et par andre sko og få de til samme pris. Raskt svar på mail når jeg ville returnere et par sko og bestille til annen størrelse. Ordnet det sånn at jeg fikk samme pris for ny bestilling. Har vært fornøyd med alle bestillinger herifra.

Antwort von Anton Sport
Fantastisk kundeservice i butikken på…
Fantastisk kundeservice i butikken på Lambertseter!
Kom spontant inn med en punga sykkel, fikk full service og gode råd. Anbefales!!

Antwort von Anton Sport
Forferdelig kundeservice, siste gang vi bruker Anton.
Forferdelig kundeservice. Tredje gang jeg er i deres butikk og går missfornøy. Fire ansatte som står å snakker om fyll, helgen og damer. To kunder i butikken. Sko i feil hyller, og priser som er skiltet feil. Og når feil skiltingen påpekes, nekter de for at de må gi den til skiltet pris. Miste en fast kunde for 300kr eller ta det tapet for å sikre at kunden kommer tilbake? Jobbet 14år med kundeservice, dette er dårlige greier. Siste gang Anton takk for meg.

Antwort von Anton Sport
Jeg kjøpte en sykkel til min gutt
Jeg kjøpte en sykkel til min gutt, men i pakken sto en lapp med referanse til en annen type av sykkel. Jeg tok kontakt med dem via epost, og de svartet ganske rask. Jeg faktisk fikk riktig sykkel men de pakket det med en ekstra boks for å beskytte den.
Sykkel var perfekt og billigere pris en andre butikker.
Sykkelen kom hele veien til nord norge.
Bra service, takk!

Anton Sport på Storo
Kom i dag til Anton Sport på Storo for å reklamere mine ny kjøpte Hooka sko. Hadde dem litt over 2 uker før de begynte å gå i stykker. Ville reklame dem, men fått beskjed at de har ikke dem på lager og jeg må dra enten til Anton sport på Torggata eller til Sanvika eller Røa. De har ringt butikken på Torggata for å høre om de har dem på lager og fått beskjed at det er kun 1 par igjen. Siden det var ikke så lenge før stengetid så ville jeg ikke rekke å komme der i tide. Fått spørre om de kunne reservere dem så kunne jeg komme på tirsdag siden jeg har ikke mulighet å dra der før det. Fått i svar at det går ikke og det jeg kan gjøre er å reservere dem på nettet på søndag og hente dem på tirsdag. Greit, tenkte jeg, men ble litt skeptisk til dette så gått jeg tilbake til dem for å spørre om jeg kan få pengene tilbake isteden. Ble møtt da med ikke så hyggelig betjening. Ej jente med blondt hestehale har ignorert meg selv om hun så meg stå i kassa og det var hun som har ekspedert meg tidligere. Til slutt så kom det en gutt som sa helt rett fram at jeg har ikke krav på pengene tilbake siden de skoene ble kjøpt 2 uker og 1 dag siden! Han kunne ikke da hjelpe meg mer siden det er bare 2 ukers åpent kjøp. Ærlig sagt, man ser jo at det er en produksjon feil på de når man ser hvor skaden er. De var veeeeldig behjelpelig der når du skulle kjøpe sko der, men med en gang du kommer med reklamasjon så det er en helt annen historie. Det var mine første Hooka sko siden jeg hørte så mye godt om dem fra andre og de blir de siste etter denne opplevelsen. Anbefaler ikke denne butikken til noen. Ikke behjelpelig betjening med frekk attitude. Har aldri opplevd maken.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Kun mulig å få kontakt med kundeservice via kontaktskjema. Bruker over to uker på å svare. Når de endelig svarer gir de dårlig service.

Antwort von Anton Sport
Gode opplevelser og topp kundeservice
Har bestilt flere sko, derav Hoka løpesko og tursko. Bestilte tursko til meg og min kone. Min kone syns kanskje de var litt trange og brukte nesten 2 uker på å bestemme seg for at de måtte returneres. Jeg tok kontakt med kundeservice og forklarte at hun hadde prøvd dem flere ganger, men kun inne, med prislappen på! Ingen problem, fikk jeg til svar! Brukte vedlagte retur-lapp og pengene ble tilbakebetalt! Suveren kundeservice!

Avviser reklamasjonsrett
Opplevde sprekk i sålen etter kort tids bruk på et par hoka joggesko. Tok kontakt for reklamasjon, men den ble avvist og jeg ble beskyldt for brukerfeil. Står hardnakket på (i samråd med produsent) at dette ikke kan skje. Useriøst.
Fikk det vi bestilte
Fikk det vi bestilte. Gode Hoka gtx sko og slippers! Rask levering.

Handlet masse fra Anton Sport
Handlet masse fra Anton Sport, er alltid fornøyd! Enkel retur om klær ikke passer og jeg får alltid supergod kundeservice hos dem!

Antwort von Anton Sport
Bestilte en Swix tur bukse fra denne…
Bestilte en Swix tur bukse fra denne nettsiden. Den var på tilbud og det var flere i min størrelse. Bestilte varen, det sto at jeg skulle motta den innen 3 virkedager. Etter en uke så meldte jeg ordren savnet. Fikk svar om at det var feil i systemet deres. Også videre ble jeg henvist til nettbutikken deres. Elendig

Anton Sport
Kjøpet et par Hoka sko for 10 Mnd. siden. Skoene er ikke mye brukt og de har blitt slitt i hælkappen.
Har sendt reklamasjon til kundeservice. Der fikk jeg beskjed at det ikke var noe reklamasjon på dette siden slitarsen kommer ofte av at bruker ikke tar opp skolissene når de tar av/på eller at skoen ikke er snørt på godt nok. Sendte de en reklamasjon til da fikk jeg beskjed at jeg måtte ta det med en butikk. Fordi kundeservice kan ikke dette. Anton Sport sier de har bare 6 Mnd. garanti på Hoka Sko.
Skal du kjøpe sko ikke kjøp hos Anton Sport.

Antwort von Anton Sport
Fin pris på hoka og kjapt levert :)

Nekter reklamasjon på 1 mån gamle skor der sålen løsnet
Kjøpte fotballskor Nike Phantom gx academy som kostet 749 nok. Etter 1 månad bruk så løsnet sålen fram på skoen. Var på Anton sport butikken i Alnabru der vi kjøpte den og ville reklamera. Butikken vill ikke ta reklamasjon utan sade att desse var brukt feil pga att knotterne var slitne og såg ut att vara brukt på asfalt. Reklamasjonen var pga av att sålen lossnade og ikke att knotterne var slitne. og svaret var att fotball skor til det priset ikke er beste kvaliteten. Vi har kjøpt mye billigere fotball skor der ikke sålen har løssnet. Etter mye fram og tillbake med nedlåtande tone fra personal så fikk jag igenom reklamasjonen. Dette er før att jag vet vilka rettigheter man har og att jag gidder att ta diskussionen. Att man nekar en reklamasjon på skor som er kjøpte før 1 månad sen er utroligt dårligt og dette er siste gangen jag handler fra Anton sport som jag førr har haft som førstevalg pga bra utbud og kunnig personal men aldrig mer.
God service og hyggelig personell

En dårlig nettbutikk
En dårlig nettbutikk. Viser feil lagerbeholdning på nett og bruker 5 dager på å forklare at man har feil varebeholdning på nett og derfor ikke greier å levere bestilt vare. Rett og slett useriøst.

Anton sport
Anton sport!
Hadde kjøpt ett par Hoka sko som jeg hadde på meg innendørs for og prøve og gå litt i. Følte de satt litt trangt på foten, prøvde og bytte de men da gikk det ikke siden de da var brukt! Unnlot og bruke de ute for jeg ville prøve de for og se hvordan de satt på foten da de ble gått med en times tid. Siden man merker ikke stort av det og bare prøve av og på. Butikken har vært vanskelig tidligere da jeg spurte om hvorfor Hoka sko ble slitt på toppen over lilletåa, da svarte mannen i kassa at da måtte vedkommende klippe tåneglene sine!

Antwort von Anton Sport
Kjøpte ting der utrolig dårlig kvalitet

Antwort von Anton Sport
Elendig service på kjøp av felleski
Skulle kjøpe felleski til min datter på 15 år og reserverte ski på nett som skulle passe hennes vekt og høyde på Anton sport Storo, et tilbud i nettbutikken. Når jeg kommer til butikken, har de ikke skiene inne. De finner et annet par til meg, som jeg får OK rabatt på (men en god del dyrere). Jeg oppgir vekt og lengde og iflg betjening skal det nye dyrere paret passe min datter. Når jeg sjekker skiene hjemme med min datter på, ser jeg at de overhodet ikke passer ift henne. Jeg drar tilbake og ber de sjekke på nytt og de er enige i at de ikke passer ift vekt. De finner ikke nytt par i samme merke, men jeg kan kjøpe et annet som koster nesten det dobbelte. De nekter å gi god rabatt. Jeg opplever betjeningen (2 litt yngre gutter) som sure og lite imøtekommende. Jeg mener at når man dummer seg ut og ikke har ski man selger på nett tilgjengelig, så må man vise litt kundeservice og gi rabatt på andre par. Endte opp med å få meget god hjelp hos Intersport på Alnasenteret som fant et perfekt par til meget god pris. Kommer ikke til å handle på Anton sport Storo noensinne igjem.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.