Bestilte reise for flere måneder siden til Egypt for meg og 2 små barna, 2 dager før avreise får beskjed at reise flyttes fra 24/9 til 26/9. Idag er 25/9, det er under 24t til avreise og vi har fortsa... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Dette er ikke første gangen vi reiser med Amisol, og som alltid har opplevelsen vært veldig god. Bestillingen er enkel, informasjonen er tydelig, og alt har vært godt organisert fra start til slut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er veldig fornøyd med reisen. Det var et stort pluss at flyet gikk direkte til Sharm El Sheikh i Egypt, uten transitt eller mellomlanding i andre land. Det gjorde reisen mye enklere og mer ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flott feriested! Rommene og alle fasiliteter var freshe og rene. Godt utvalg av mat og drikke på all inclusive. Servicen var upåklagelig. Vennlige og høflige personale. Flinke og hyggelige reiseledere... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Amisol Travel Norge
Vom Unternehmen geschrieben
Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reiseLes mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia
Reiser vi ønsker å dra på selv!
Vom Unternehmen geschrieben

- Drømmeferien din venter!
- Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 47 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Produktet leverte på løfter
Produktet leverte på løfter, fantastisk vær, badevann, strand, mat og hotellstandard

Antwort von Amisol Travel Norge
Ikke fornøyd og ikke verd pengene
At det blir opplyst at når de skal på elvecruse på Nilen, så anbefaler dere Hurgada istenden for Sharm el sheik for der må man opp mitt opp i natta og mange fly for å oppleve cruset, samt at at de få time i Kairo er alt for lite, pratet med et engelsk parr som var på samme cruset og de begynte turen i kairo med en hel dag fordi de kom dagen før til Kairo, og programmet deres var de/ skulle innom alle fasiliteter som vi måtte kjøpe ekstra.
Da jeg spurte Amisol før bestilling så fikk jeg beskjed om at Sharm el sheik var en fin plass å starte på, dette viser seg å være totalt feil og alle vi pratet med på turen samt de som bodde i Aswan og jobbet på hotellet vi bodde på ristet på hodet da vi sa hvordan vi måtte fly for å komme til Luksor før kruset, tilbake .
Samt da flyet fra Aswan var over 2 timet forsinka til Kairo mistet vi mye av opplevelsen der, men en fantastisk guide som var klausulen for at vi fikk på den ekstra turen vi tok til Kairo fra Sharm el sheik for å få bedre tid til å oppleve Pyramidene og ikke minst Museumet, men her fikk vi ikke noe info om avganger fra bestilling Søndag før onsdag kveld noen timer før avreise og det ble nok en gang opp mitt i natta for å reise(elendig info. Og var grunn til at vi ikke bestilte flere utflukter)
Og når vi måtte bestille ekstra tur grunnet flyforsinkelsen som ble var det ikke mye rabatter å få eller forståelse, vi ba også guiden om å komme på hotellet men da han kom så sto den andre guiden å nesten beordret han og pekte på klokka at de må på et annet oppdrag

Antwort von Amisol Travel Norge
Gode tips fra amisol ansatte
Gode tips fra amisol ansatte. Spesielt på flyplassen. Følte oss veldig trygge og sikre på hvor vi skulle gå og hva vi skulle gjøre. Fikk også gode tips om hva å bruke tiden vår på på ferien. Ellers syns jeg tipsene fra amisol om guidet tur til Kairo, ørken og andre aktiviteter var veldig dyre, så da fant vi vår egne aktiviteter via andre nettsider osv.

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Men ang hotellet så hadde vi forventet tre sett med håndklær under hele oppholdet når det er bestillt tre senger på det ene rommet. Fikk korrekt antall håndklær kun første dagen på tross av purring i resepsjonen. Sharm El Sheik flyplass er stressende og personalet som jobber der er i all hovedsak lite service orientert og virker veldig unødvendig sinte og tverre og mest opptatt i å « vise makt». Når en blir tiltalt på arabisk så kan de ikke forvente korrekt svar…

Amisol? ALDRI mer!
Vi var en gruppe på 11 som reiste på all inklusive golftur til Porto Santo i mars 2025.
Forut for reisen ble vesentlige elementer i tilbudet endret uten at vi ble informert om det. Konsekvensen var, at vi, i henhold til Pakkereiseloven, fikk fratatt muligheten for å avbestille reisen eller be om erstatningsreise. Det var sikkert økonomisk hensiktsmessig for Amisol å sende oss av gårde på deres chartret fly og gjennomføre oppholdet, men for oss ble dette den værste ferieopplevelsen vi noen gang har hatt.
Vi klaget omgående etter ankomsten til Amisol Norge, men hørte aldri noe fra dem. Siden Amisol Norge er tilknyttet dansk rejsegarantifond klagde vi dernest til Amisol i Danmark uten at det hjalp noe særlig. Etter hjemkomsten opprettet vi en klagesak på Amisol hos danske Pakkerejse-Ankenævnet. For å gjøre en lang historie kort, så fikk vi etter ca. 1 år frem og tilbake med argumentasjoner, dokumentasjoner og behandlingstid tilkjent et betydelig beløp i erstatning.
Denne opplevelsen er så viktig og alvorlig at jeg ønsker å dele den. Da Trustpilot ønsker å publisere anmeldelser opplevd innen de siste 12 måneder, hvilket vi har, måtte jeg endre datoen for opplevelsen fra 15. mars til 15. april.

Baron Resort flott - Amisol guider får stryk
Baron Resort var en fin opplevelse, og fly tur begge veier med SAS premium fint. Vi hadde to reiser, en båttur ut til White Island og en tur til Cairo. Selv om vi etterspurte plan for dagene så fikk vi ingenting. Kun oppmøte tid på hotellet. Amisol guidene var kunnskapsløse, reaktive og lite motivert. Dette er strykkarakter. I tillegg lange turer til mange hoteller for å bli plukket opp. Når dere tilbyr 5 stjerners hoteller og SAS premium så henvender dere til en kjøpegruppe som vi ha effektivitet og riktig informasjon. Her leverer dere til en 2 stjerners leverandør. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.
Sitter lenge å venter i bussen når vi…
Sitter lenge å venter i bussen når vi kommer
Spør tre ganger av forskjellige om å se bilett om vi virkelig har bet for å kjøre med
Hyggelig betjening og veldig god mat
Hyggelig betjening og veldig god mat. Noe slitt interiør på vårt rom. God seng. Kamp om solsenger trekker ned. Nydelig uteareal. Enkelte personal forventet driks, men det var heldigvis få av dem. Hyggeligere å gi driks frivillig. Traff mange som hadde vært her flere ggr som var veldig fornøyde. Vi kommer kanskje igjen hit.
Er veldig fornøyd med sol
Er veldig fornøyd med sol, varme og tidspunkt fra og hjemreise.
10 av 10, anbefales!
Smidig gjennomføring av hele turen, presise flytider, effektiv flyvning, fantastisk hotell (Baron resort Sharm el Sheikh). Full pott fra A til Å.
Hotellet vi bodde på gjennomgikk store…
Hotellet vi bodde på gjennomgikk store utbygginger og opplevde mye bråk og støvskyer av betong gjennom juledagene vi bodde der. Dette var ikke informert om i forkant av reise !
Maten var heller ikke den helt store opplevelsen , men vi ble ikke syke 👍 .
Amisol reklamerte for at det var gratis buss t/r Hurghada by fra hotellet, men den måtte vi betale for alle som en..
Alt i alt var oppholdet ellers greit .
Alltid vært fornøyd
Jeg har alltid fine turer med dere , men siden jeg bruker dere så ofte synes jeg at jeg kunne få noen personlige tilbud også😉
gode flytider-service .greit hotell med…
gode flytider-service .greit hotell med god mat og godt renhold.
Fantastisk god service for
Fantastisk god service for, under og sikkert etter reisen. God informasjon og bra priser. Hotellet vi bodde på i Egypt er supert og like gode på service.
Jeg er veldig fornøyd med at dere…
Jeg er veldig fornøyd med at dere velger SAS som flyselskap. Da føler jeg meg veldig trygg, og de har erfarne ansatte. Vi har bodd på Baron Resort flere ganger i året, i mange år. Beliggenheten er kjempefin, godt utvalg med restauranter og hyggelige ansatte.
Mye for pengene
Enkel innsjekking.
Flyet hadde gode seter.
Servicen på flyet var god.
Prisen var tilfredsstillende.
Sjarmen med Sharm El Sheikh, Club Reef Resort
Vi reiste med Amisol 1 uke tidlig i mars til Sharm El Sheikh, bodde på Club Reef Spa og Resort, med havsutsikt og all inclusive. Resorten er veldig flott, velholdt og veldrevet. De ansatte yter god service og gjør sitt beste for at opplevelsen skal bli så bra som mulig. Rommet og badet er stort, rent og ryddes hver dag, den takoverbygde balkongen egner seg godt både nyte sol og et glass med god drikke. Noe småpirk; få kleshengere, og ingen knagger hverken i opphildsrom eller bad. Harde og høye/store puter, men sengen er stor og god. All inclusive fungerer for det meste bra, buffe er utvalgsrik og variert fra dag til dag, alle måltider er en fryd. MEN; alkoholholdige varer er en småtrist affære og bør forbedres, både med tanke på utvalg og tilgjengelighet, skuffende faktisk. Snorklemuligheter og dagsutflukter er veldig bra og flere bassengområder og solterrasser gjør at man kan finne en plass som passer dagsformen og ulike ønsker/behov. Flyturen med SAS fungerer bra, servicen ombord fungerer brukbart. Men merk at SAS praktiserer forståelse av tilgang på alkoholdholdige drikke ulikt på tur og retur, fra flight til flight, avhengig av kabincrew. 3 enheter drikke er alt du får, velg med omhu (kjøp vann/mineralvann selv!). Ellers er Amisol sine representanter veldig serviceinnstilte og snakker både skandinavisk, engelsk mm. Bidrar med praktisk info; utflukter, simkort, taxi, shopping, cafe/restauranter, minibank/valuta, lege/apotek osv
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.